No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Hej. Jestem Piotrek z płocka. Śmigam tu i ówdzie na cf moto 800. Jeśli jest ktoś z mojego terenu - pisać! Pozdro dla wszystkich
Witam wszystkich
Mam 34 lata i od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem LS 300 najczęściej latam w okolicach Puław.
Pozdrawiam i do zobaczenia .
Mam 34 lata i od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem LS 300 najczęściej latam w okolicach Puław.
Pozdrawiam i do zobaczenia .
-
- Quad:: chinol, Kymco MXU400 ,CanAm Renegade 500,CanAm Outlander 800XT
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Cześć. Mam na imię Jacek i jestem z Łodzi. 76 rok produkcji. Quadami zainteresowałem się przez przypadek po tym jak córka skończyła 6 lat- wtedy myślałem że to bezpieczniejsze od motocykli które kocham
Po 2 małych chinczykach i sprzedanym w zeszłym tygodniu Kymco MXU400 - czas na coś większego.
Pozdrawiam.
Po 2 małych chinczykach i sprzedanym w zeszłym tygodniu Kymco MXU400 - czas na coś większego.
Pozdrawiam.
Witam
Bartek 29 lat Nowy Sącz
Dopiero zaczynam zabawę z quadami.
Bartek 29 lat Nowy Sącz
Dopiero zaczynam zabawę z quadami.
Siemanko...
Mam na imię Mateusz, 22 lata, mieszkam w okolicach Sochaczewa. Przygoda z quadem zaczęła się rok temu jak to kolega pożyczył mi swojego rincona na tydzien No i nadeszla wreszcie ta chwila ze też postanowiłem zakupić Rincona. Mam nadzieje ze w najbliższym czasie to nastąpi
Pozdrawiam.
Mam na imię Mateusz, 22 lata, mieszkam w okolicach Sochaczewa. Przygoda z quadem zaczęła się rok temu jak to kolega pożyczył mi swojego rincona na tydzien No i nadeszla wreszcie ta chwila ze też postanowiłem zakupić Rincona. Mam nadzieje ze w najbliższym czasie to nastąpi
Pozdrawiam.
Witam
Marcin lat 30. Mieszkam nieopodal Pyrzowic (25km od Katowic). Dopiero rozpoczynam przygodę z quadami
Pozdrawiam
Marcin lat 30. Mieszkam nieopodal Pyrzowic (25km od Katowic). Dopiero rozpoczynam przygodę z quadami
Pozdrawiam
-
Amator
Witam,
Zwę się Dawid mam 24 lata, pochodzę z podkarpacia i chcę zacząć przygodę z cudownymi maszynami jakimi są quady. Mam do Was wyjadaczy quadów kilka nurtujących mnie pytań . Ale zanim zacznę je zadawać poszukam odpowiedniego działu. Pozdrawiam
Zwę się Dawid mam 24 lata, pochodzę z podkarpacia i chcę zacząć przygodę z cudownymi maszynami jakimi są quady. Mam do Was wyjadaczy quadów kilka nurtujących mnie pytań . Ale zanim zacznę je zadawać poszukam odpowiedniego działu. Pozdrawiam
-
- Quad:: X8 było X7
- Imię: Grzesiek
Witam wszystkich quadowych zapaleńców, przeczytałem juz chyba z kilka razy forum CF Moto i stwierdzilem ze gdy zmienie swojego x7 na x8 to do was dołącze i zaczne sie dzielic swoimi radami sugestiami oraz pomocą .Mam na imie Grzegorz 31l i jestem z okolic Gdowa powiat Wielicki woj.Małopolskie ,pierszy quad to x7 w 2012 roku a ostatnio stałem sie posiadaczem X8 EPS z 2015 roku z której jestem mega zadowolony, a z racji swojego zaciecia mechanicznego zawsze chce cos polepszyć i poprawic przy okazji podzielic sie z wami wieza o tym.
Pozdro dla wszystkich o dozobaczenia na forum
Pozdro dla wszystkich o dozobaczenia na forum
Przywitanie
Witam mam na imię Cezary.Jedzę od pewnego czasu quadem firmy Cpi 250.