SWAP Lucky Star
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
Teraz kolej na moją Lucynę... Ciekawe, co z niej wyrośnie... Póki co nic, tylko się stroi...
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Wystarczy że wpiszesz hasło "hydrografika" w wyszukiwarce a napewno coś napewno znajdziesz dla siebie bo jest tego od groma i trochęOri_2 pisze:sam robiłeś? co potrzebne do zrobienia tego samemu? są jakieś inne wzory?
Co do aplikacji to tak, sam to robiłem i cały proces jest dość czasochłonny ale nie będę się tutaj rozpisywał, najlepiej poczytaj w necie jak to powinno być DOBRZE zrobione.
Poniższy filmik jest dość pomocny.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mh7TgCmtCPk[/youtube]
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Grubo ja sie tylko pytam kiedy skończyły sie okładziny skoro kończy sie juz metal jeszcze takiego niechlujstwa nie widziałem
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Syki
- Kontakt:
Aż wstyd się przyznać, z czyjego to quada... Usprawiedliwieniem jest dla mnie jedynie to, że to nie ja doprowadziłem go do takiego stanu. Ale potwierdzam - lista zaniedbań jest przeogromna. Klocki są tylko tego przykładem. Niestety przełożyło się to wszystko na kaskę
Czy to nie dobry materiał na jeden z odcinków "Swapowych rewolucji wg Marcina?"?
Czy to nie dobry materiał na jeden z odcinków "Swapowych rewolucji wg Marcina?"?
Pocieszę Cie kolego pierwszy nie jestes jak serwisuje maszyny to bardziej sie dziwie jak jeszcze trochę tych okładzin zostaje a ktoś chce wymiany...
Ozo Drapers Squad
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak swojego kupilem to tez mi gosciu powiedzial ze nie wie czemu ale cos tyl nie lapie... jak rozebralem zacisk to bylo podobnie jak na tych zdjeciach... moze nie az tak... ale okladzin tez dawno nie bylo
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ale to akurat nie z twojego quada Piotrze Tylko z tego sp przyjechał po tobie wczoraj wyciągałem z niego piec bo chłopak ma juz klienta na 300cc i przy okazji zobaczyłem te klocki na tyle a że aż tak zdartych blach jeszcze nie widziałem to cyknąłem fotkiSyki pisze:Aż wstyd się przyznać, z czyjego to quada... Usprawiedliwieniem jest dla mnie jedynie to, że to nie ja doprowadziłem go do takiego stanu. Ale potwierdzam - lista zaniedbań jest przeogromna. Klocki są tylko tego przykładem. Niestety przełożyło się to wszystko na kaskę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Syki
- Kontakt:
A już myślałem, że to z mojego... Ale ten mój też był przykładem niezłego niechlujstwa. Ale to już zamknięty rozdział. Przyszedł czas na nowe życie i nowe przygody. Marcin - jeśli pozwolisz zamieszczę zdjęcie obrazujące tego początki
To że zalewa Ci rozrusznik to jest wina simeringa który jest w środku w deklu, a nie oringa na zewnątrz.
Zastanawiam się nad kupnem ls500. Mam pytanie, jakie rzeczy lubią się rozwalać prócz pekającego tylnego wahacza?