No to zaczynamy...
- martinio69
- Quad:: cforce 450 long
- Imię: Marcin
Re: No to zaczynamy...
Witam serdecznie
Marcin 31lat Opole CFORCE 450 long
Za mna 800km a przede mna niezliczona ilosc...
Zaczynalem na crossach samotnie, potem bylo enduro z znajomymi i zawody...
teraz przygoda trwa na Quadach
Pozdrawiam terenowców
Marcin 31lat Opole CFORCE 450 long
Za mna 800km a przede mna niezliczona ilosc...
Zaczynalem na crossach samotnie, potem bylo enduro z znajomymi i zawody...
teraz przygoda trwa na Quadach
Pozdrawiam terenowców
martinio69
Witam jestem Marcin 23 lata. Jestem z Częstochowy. Obecnie moja maszynka to suzuki ltz 400
chiński quad / problem z silnikiem / serwis Warszawa
Witam
mam chińskiego noname'a, zarejestrowanego i ubezpieczonego, od ponad roku stoi nieużywany. Chciałabym go doprowadzić do stanu używalności - silnik nie odpala. Gdzie w Warszawie jest godny polecenia serwis?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc.
Olga
mam chińskiego noname'a, zarejestrowanego i ubezpieczonego, od ponad roku stoi nieużywany. Chciałabym go doprowadzić do stanu używalności - silnik nie odpala. Gdzie w Warszawie jest godny polecenia serwis?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc.
Olga
-
- Quad:: Jinling 250
Elo witam wariatow
Witam jestem tu nowy wpadlem w posiadanie jinlinga 250 to moj pierwszy quad i mamam nadzieje ze koledzy pomoga pozdrawiam
witam
Janusz lat 37, quad ? hmm synowi kupiłem kiedyż 110cc i sam sobie lubiłe "trochę" pojeździć i teraz kupiłem sobie coś nie drogiego z Chin o pojemności podobno 200cc. Myślę że moja pasja będzie się dalej rozwijać to kolejny będzie quadzik z innej części świata
Janusz lat 37, quad ? hmm synowi kupiłem kiedyż 110cc i sam sobie lubiłe "trochę" pojeździć i teraz kupiłem sobie coś nie drogiego z Chin o pojemności podobno 200cc. Myślę że moja pasja będzie się dalej rozwijać to kolejny będzie quadzik z innej części świata
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 600
- Imię: Wojtek
Witam wszystkich
Nie mam pod ręką fotek ale niebawem to naprawie
Pozdrawiam
Nie mam pod ręką fotek ale niebawem to naprawie
Pozdrawiam
-
- Quad:: Niemam
- Imię: Igor
Quady mało znanych mark
Witam mam 13 lat jestem z okolic częstochowy i miałbym do was pytanie .Co sądzicie o quadach marki zipp
-
- Quad:: Yamaha Raptor 350 SE
- Imię: Michal
Witam Wszystkich
Michal 35 Lat z Warszawy (bialoleka)
Na swoim raptorze podrozuje juz(dopiero) 2 lata a to po Mazurskich lasach albo w okolicach swojej dzielnicy.
Przygode z quadami rozpoczelem przebywajac wlasnie na mazurach, gdzie znajomy ma firme Eventowa, wtedy jezdzilem na Grizzly 700, albo Can AM 400.
Pozdrawiam Michal
Michal 35 Lat z Warszawy (bialoleka)
Na swoim raptorze podrozuje juz(dopiero) 2 lata a to po Mazurskich lasach albo w okolicach swojej dzielnicy.
Przygode z quadami rozpoczelem przebywajac wlasnie na mazurach, gdzie znajomy ma firme Eventowa, wtedy jezdzilem na Grizzly 700, albo Can AM 400.
Pozdrawiam Michal
witam kupilem chiniola haili 350 cc .Pomocy
Tak jak w temacie kupiłem fajnego ale ino z wyglądu quada haili 350. I od samego poczatku ciągle jakies problemy .a wiedz odpala normalnie po jakieś 10 minutach jazdy traci moc i gaśnie .musze chwilę odczekać i zapala znowu ??
Witka
Przytargałem własnie do domu chinola dwusetkę do poskładania i odpalenia - mam nadzieję, że znajdę u Was wsparcie techniczne.
Pozdro
Przytargałem własnie do domu chinola dwusetkę do poskładania i odpalenia - mam nadzieję, że znajdę u Was wsparcie techniczne.
Pozdro