sam szukał ale konsultował ze mną przed kupnem po prostu jak cie coś zaciekawi to podsyłaj link .jedynie tylny amor to dwa warianty albo ktm lc4 albo can am ds 450 pozostałe klamoty nerfbary czy przednie amorki itd.. zawsze tam jakos dopasuje wiec bez stresuSyki pisze:Marcin, czy właściciel sam wyszukał te elementy, czy mu w tym pomagałeś? Podpowiesz co to za podłogi?
Pozdrawiam,
Piotr
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Akumulator masz 1 sezonowy, wymienialem go przy okazji zmiany rozrusznika bo myslalem ,ze to on byl winowajca, a okazalo sie jednak ze rozrusznik ,ktory z reszta bralem od Marcina. Chyba ,ze aku doznalo jakiegos uszkodzenia mechanicznego albo to wlasnie regulator rozwalil aku.góralFD pisze:Panowie proszę o poradę, odpaliłem dziś lucka jak zwykle i wszystko było ok i po zgaszeniu nie mogłem odpalić. Słabo kręcił co wskazuje na to ze aku padł bo po podłączeniu kabli do quada kolegi odpaliłem. I teraz pytanie czy coś się spalilo czy padł akumulator?;)
-
- Quad:: Łazik Cb 500;)
- Imię: Filip
Aku totalnie rozwalony bo nawet po ladowaniu przekrecil tylko raz. Kupię nowy i wtedy odrazu zmierze napięcie tak jak mi Marcin podpowiada;)) i powiem Ci Dawid ze po ponad 2 miechach jazdy i po 1500 przejechanych kilometrach jestem zadowolony bo tak jak zapewnialeś to poprostu igielka;)
-
Podejrzewam że cela sie w aku oberwała i zrobiło sie zwarcie wewnątrz aku ja ostatno tez tak miałem musiałem kupić nowy podłóżcie sobie panowie np styropian pod aku i dobrze umocujcie by nie latał na dziurach bo właśnie od tego sie tak dzieje co prawda mój był dobrze umocowany i miałem styropian jako podkładkę ale miał już 2,5 roku moze te moje skakanie go nadwyrężyło i szlak go strzelił na prostej asfaltowej drodzegóralFD pisze:Aku totalnie rozwalony bo nawet po ladowaniu przekrecil tylko raz. Kupię nowy i wtedy odrazu zmierze napięcie tak jak mi Marcin podpowiada;)) i powiem Ci Dawid ze po ponad 2 miechach jazdy i po 1500 przejechanych kilometrach jestem zadowolony bo tak jak zapewnialeś to poprostu igielka;)
-
- Quad:: Łazik Cb 500;)
- Imię: Filip
OPS, jednak mala korekta;) to prostownik był do bani, naładowalem aku i działa tyle ze kiedy włączam np kierunek bądź awaryjne to widzę, że w przedniej lampie żarówki ledowe mrugaja wraz z licznikiem (kiedy mruga kierunek to licznik przygasa)
-
nie gdybajmy tylko sprawdź ładowanie na wolnych i na wyższych obrotach
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
14.05.2016 odbyło się "pływanie" Ciechanów 2016. 15 min przed wyjazdem do Ciechanowa kumpel namówił mnie żeby jechać, lało jak z cebra. Niby tylko 25 klocków w jedną stronę po asfalcie a czułem się jak bym Lucyferem pod wodą jechał. Ale było warto.
Jak chcecie zobaczyć pokaz umiejętności jazdy a raczej zabawy ośką to polecam ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=5oi4Y0C9UEs
14.05.2016 odbyło się "pływanie" Ciechanów 2016. 15 min przed wyjazdem do Ciechanowa kumpel namówił mnie żeby jechać, lało jak z cebra. Niby tylko 25 klocków w jedną stronę po asfalcie a czułem się jak bym Lucyferem pod wodą jechał. Ale było warto.
Jak chcecie zobaczyć pokaz umiejętności jazdy a raczej zabawy ośką to polecam ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=5oi4Y0C9UEs
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
-
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hmmm... taka suptelna zmiana wygladu... i mocy... ze prawie nie zauwazylem roznicy
Gratulacje dla kolejnego posiadacza LUCYFERA
Gratulacje dla kolejnego posiadacza LUCYFERA
To u mnie w lucyferze ujawniły się już wszystkie wady konstrukcyjne zaczęło się od urwanej sztycy, później pęknięcie ramy nad mocowaniem przedniego amorka, wczoraj ukrecilem os a dzisiaj rozbierają os zobaczyłem że popękany mam też w wahacz