SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Gorgolesco » śr 27 kwie, 2016

Jak tam Marcin, kamerka dotarła???

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » śr 27 kwie, 2016

wie ktoś może jakiego rozmiaru są kalamitki z tyłu na wahaczu?
Muszę kupić jakąś tawotnice ręczna daje radę ?
pozdr.
dan

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 27 kwie, 2016

Gorgolesco pisze:Jak tam Marcin, kamerka dotarła???
Tak właśnie ja testuję w domu ;) ale też bawię sie z tymi mocowaniami tak by idealnie ją ustawić na kasku doszedłem do takiego ustawienia że kamera panoramicznie widzi tyle samo co ja majac na głowie kask z goglami więc jest idealnie

teraz motam sie z tymi diodami chce by mi tylko mrugała z przodu jak wyłączyć pozostałe >?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
rafax300
Quad:: ACCESS 500+
Imię: Rafał

Post autor: rafax300 » śr 27 kwie, 2016

Danger pisze:wie ktoś może jakiego rozmiaru są kalamitki z tyłu na wahaczu?
Muszę kupić jakąś tawotnice ręczna daje radę ?
pozdr.
ja obecnie mam taką i daje rade http://allegro.pl/smarownica-pneumatycz ... 39407.html
---------------------------------------------------------------------
  • Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej :I love ACCESS:

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » śr 27 kwie, 2016

...a ja doprowadziłem zacisk na tyle do ładu. Taki zestaw do tego był mi potrzebny:
Załączniki
hamulce.jpg
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » śr 27 kwie, 2016

Niestety w gopro nie ma opcji wyłączenia innych diod. Można zmienić działanie przycisków głośność piknięcia i tyle. Co do samej kamery jest mega ale ma tez minusy - nie polecam zdejmowania jej na mrozie można łatwo ułamac plastik no o niestety bateria sama w sobie jest kiepska a w 4 trzyma krócej niz w 3+ wystarcza na niecała godzinę nagrywania. Poza tym jest mega :)
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 27 kwie, 2016

Ikar pisze:Niestety w gopro nie ma opcji wyłączenia innych diod. Można zmienić działanie przycisków głośność piknięcia i tyle. Co do samej kamery jest mega ale ma tez minusy - nie polecam zdejmowania jej na mrozie można łatwo ułamac plastik no o niestety bateria sama w sobie jest kiepska a w 4 trzyma krócej niz w 3+ wystarcza na niecała godzinę nagrywania. Poza tym jest mega :)
Poza tym to chyba ta moja jest zje...na , wszystko hula ale nie moge połaczyć sie z wi fi,
ani na kompie ani na tel, niby wyskakuje mi sparowanie na wyswietlaczu pojawia sie hasło które wpisuje w tel czy w lapku i ciagle lipa ,wyskakuje mi nie prawidłowe hasło , próbowałem zresetować ustawienia wi fi ale jak ogladam w necie to po wcisnieciu opci reset wi fi zaczyna mrugać niebieska dioda a u mnie sie tak nie dzieje , prawdopodobnie zje... na jest kamerka kupiłem ją od jakiegos typa niby wpozo miał komentarze, miał ją jedna nowa fabrycznie zapakowana w opisie było że nowa dowód zakupu i tyle . Ale kiedys przeglądając allegro w poszukiwaniu go pro 4 natknąłem sie na aukcje gdzie były nowe go pro 4 sprawne niby jak moja ale z uszkodzonym wi fi i ciekawe cz nie jestem ofiarą jakiegos kiepa co mi ja sprzedał a w opisie nic nie było o nie działającym wi fi :( Macie jakies pomysły a moze jakiś soft nowy czy cos miał ktos albo zna taki przypadek?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 28 kwie, 2016

Fałszywy alarm kamerka działa jak należy dodatkowo dzisiaj jeszcze zaktualizowałem do najnowszej wersji i jest cacy ;)

a tu quadzik Dawida kolegi z forum ale zapomniałem jaki ma nick :P w każdym bądź razie z Środy Wlkp ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9sR1tyK2o7c[/youtube]
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » czw 28 kwie, 2016

Co do wifi to korzystam w dwóch sytuacjach jak sprawdzam czy ja dobrze zamocowaliśmy na kasku i gdy chce zobaczyć zdjęcia na tel. Reszta opcji jest zbędna a baterie potrafi bardzo szybko rozładować :(
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 28 kwie, 2016

Ikar pisze:Co do wifi to korzystam w dwóch sytuacjach jak sprawdzam czy ja dobrze zamocowaliśmy na kasku i gdy chce zobaczyć zdjęcia na tel. Reszta opcji jest zbędna a baterie potrafi bardzo szybko rozładować :(
z tym rozładowywaniem baterii to naprawdę chwila zabawy i koniec prądu ,ale nie jest ważne czy ja będę tego używał kupiłem nową więc ma działać wszystko ;) i działa po prostu wpisywałem hasło które edytował wyswietlacz kamerki a w nowych kamerkach lub po resecie trzeba wpisać hasło GoProhero i już ;) i da sie ustawić świecienie diod teraz mam tylko przednia i tylną ;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”