SWAP Lucky Star
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Re: SWAP Lucky Star
Jak tam Marcin, kamerka dotarła???
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
wie ktoś może jakiego rozmiaru są kalamitki z tyłu na wahaczu?
Muszę kupić jakąś tawotnice ręczna daje radę ?
pozdr.
pozdr.
dan
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tak właśnie ja testuję w domu ale też bawię sie z tymi mocowaniami tak by idealnie ją ustawić na kasku doszedłem do takiego ustawienia że kamera panoramicznie widzi tyle samo co ja majac na głowie kask z goglami więc jest idealnieGorgolesco pisze:Jak tam Marcin, kamerka dotarła???
teraz motam sie z tymi diodami chce by mi tylko mrugała z przodu jak wyłączyć pozostałe >?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
ja obecnie mam taką i daje rade http://allegro.pl/smarownica-pneumatycz ... 39407.htmlDanger pisze:wie ktoś może jakiego rozmiaru są kalamitki z tyłu na wahaczu?
pozdr.
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
...a ja doprowadziłem zacisk na tyle do ładu. Taki zestaw do tego był mi potrzebny:
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Niestety w gopro nie ma opcji wyłączenia innych diod. Można zmienić działanie przycisków głośność piknięcia i tyle. Co do samej kamery jest mega ale ma tez minusy - nie polecam zdejmowania jej na mrozie można łatwo ułamac plastik no o niestety bateria sama w sobie jest kiepska a w 4 trzyma krócej niz w 3+ wystarcza na niecała godzinę nagrywania. Poza tym jest mega
Ozo Drapers Squad
-
Poza tym to chyba ta moja jest zje...na , wszystko hula ale nie moge połaczyć sie z wi fi,Ikar pisze:Niestety w gopro nie ma opcji wyłączenia innych diod. Można zmienić działanie przycisków głośność piknięcia i tyle. Co do samej kamery jest mega ale ma tez minusy - nie polecam zdejmowania jej na mrozie można łatwo ułamac plastik no o niestety bateria sama w sobie jest kiepska a w 4 trzyma krócej niz w 3+ wystarcza na niecała godzinę nagrywania. Poza tym jest mega
ani na kompie ani na tel, niby wyskakuje mi sparowanie na wyswietlaczu pojawia sie hasło które wpisuje w tel czy w lapku i ciagle lipa ,wyskakuje mi nie prawidłowe hasło , próbowałem zresetować ustawienia wi fi ale jak ogladam w necie to po wcisnieciu opci reset wi fi zaczyna mrugać niebieska dioda a u mnie sie tak nie dzieje , prawdopodobnie zje... na jest kamerka kupiłem ją od jakiegos typa niby wpozo miał komentarze, miał ją jedna nowa fabrycznie zapakowana w opisie było że nowa dowód zakupu i tyle . Ale kiedys przeglądając allegro w poszukiwaniu go pro 4 natknąłem sie na aukcje gdzie były nowe go pro 4 sprawne niby jak moja ale z uszkodzonym wi fi i ciekawe cz nie jestem ofiarą jakiegos kiepa co mi ja sprzedał a w opisie nic nie było o nie działającym wi fi Macie jakies pomysły a moze jakiś soft nowy czy cos miał ktos albo zna taki przypadek?
-
Fałszywy alarm kamerka działa jak należy dodatkowo dzisiaj jeszcze zaktualizowałem do najnowszej wersji i jest cacy
a tu quadzik Dawida kolegi z forum ale zapomniałem jaki ma nick w każdym bądź razie z Środy Wlkp
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9sR1tyK2o7c[/youtube]
a tu quadzik Dawida kolegi z forum ale zapomniałem jaki ma nick w każdym bądź razie z Środy Wlkp
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9sR1tyK2o7c[/youtube]
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do wifi to korzystam w dwóch sytuacjach jak sprawdzam czy ja dobrze zamocowaliśmy na kasku i gdy chce zobaczyć zdjęcia na tel. Reszta opcji jest zbędna a baterie potrafi bardzo szybko rozładować
Ozo Drapers Squad
-
z tym rozładowywaniem baterii to naprawdę chwila zabawy i koniec prądu ,ale nie jest ważne czy ja będę tego używał kupiłem nową więc ma działać wszystko i działa po prostu wpisywałem hasło które edytował wyswietlacz kamerki a w nowych kamerkach lub po resecie trzeba wpisać hasło GoProhero i już i da sie ustawić świecienie diod teraz mam tylko przednia i tylnąIkar pisze:Co do wifi to korzystam w dwóch sytuacjach jak sprawdzam czy ja dobrze zamocowaliśmy na kasku i gdy chce zobaczyć zdjęcia na tel. Reszta opcji jest zbędna a baterie potrafi bardzo szybko rozładować