River Ride V - 16 listopad 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Arturo
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 19 lis, 2007

Aleksz miałeś szczęście że po rolce twojego kompana akurat tam przejeżdżaliśmy prawie zaraz i udało się szybko wyciągnąć kierowce z pod quada , zastanawiałem się jak byś sobie sam poradził a dłuższe leżenie na ziemi pod quadem nic dobrego nie wróży :roll:

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » pn 19 lis, 2007

Wielkie dzięki za pomoc....

Arturo
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 19 lis, 2007

nie ma za co :wink:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pn 19 lis, 2007

Arturo:
Aleksz miałeś szczęście że po rolce twojego kompana akurat tam przejeżdżaliśmy prawie zaraz i udało się szybko wyciągnąć kierowce z pod quada , zastanawiałem się jak byś sobie sam poradził a dłuższe leżenie na ziemi pod quadem nic dobrego nie wróży :roll:
teraz bedziecie alekszowi wypominac kiedy pomagaliscie mu?to ze ma 13 lat wcale nie oznacza ze nie moze sobie poradzic z takimi rajdami jak RRV- on moze go nawet wygrac...czy aleksz prosil was na kolanach zebyscie mu pomogli czy poprostu z wlasnej woli? jak by twojemu kompanowi arturo cos sie stalo i aleksz by jechal obok myslisz ze by przejechal tak bezczynnie i nie pomogl? trzeba sobie pomagac nawzajem a tym bardziej jezeli chodzi tu o zdrowie czlowieka...

ps. wiem ze nie bylem na RRV - ale nie wytrzymalem:P
pozdro
Ostatnio zmieniony pn 19 lis, 2007 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » pn 19 lis, 2007

człowieku spokojnie..... :) Zrobili miły uczynek za co dziękuje.... :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 19 lis, 2007

Ruszko, wyluzuj i z uwagi na swój wiek proszę nie zabieraj głosu w takich sprawach...

Moim skromnym zdaniem aleksz nie powinien jechać w klasie Extream na Grizzly 700 i już. Nawet jeżeli jechał z opiekunem powinien wystartować najpierw w klasie Adventure, nabierać doświadczenia, poprzyglądać się innym...

Aleksz wiem że się starasz, ale musisz jeszcze dużo ćwiczyć... Wiesz że chwila nieuwagi i pewnych spraw nie da się cofnąć jak w jakiejś grze... na takich imprezach nie ma się drugiego albo trzeciego życia, a urazy leczą się bardzo długo...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 19 lis, 2007

:wink: tempo "rozwoju"quadowego aleksza jest na pewno kontrowersyjne...rodzina sobie z tym nie radzi :lol: i nie nadąża(ten kompan to kochający tata...brawo)....

aleksz zapalił sie do tego sportu i dobrze ..proces już się zaczął więc cofnąć się sprzętowo będzie ciężko... jeżeli przeżyje to ma szansę za kilka lat być dobry a nawet bardzo dobry...
pomagajmy mu w tej pasji...wychowamy być może wspaniałego zawodnika :wink:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 19 lis, 2007

prezzi masz rację, ale niech ten zawodnik mierzy siły na zamiary i podchodzi do pewnych rzeczy rozsądnie... a będzie z niego dobry zawodnik, jak przeżyje oczywiście...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

jest jeszcze bardzo młody :wink: naszym obowiązkiem jest wkładać mu do głowy jak najwięcej... i jak się pewnie da wyczuć nie zrezygnuje :| więc jak już go organizator tej czy innej imprezy dopuścił do zabawy ...obserwujmy go bacznie ,miejmy na niego oko wychowujmy ....to nasz młody quadowy frend :wink:

ps.był pszecież jeszcze inny młody zawodnik :lol: a nawet dwóch :mrgreen: ale nieco spokojniejsi :wink: i z właściwą rodzicielską opieką...jeden na yamaszce drugi na hondzie

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D hmmm myślę że była to impreza z bardzo dużym udziałem POLARISÓW :lol:
czy ktoś je policzył :mrgreen: :?: jaki udział procentowy miał polaris :?:
ps.pomóżcie jestem słaby z matematyki :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”