SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Da rade nawet na przód bo cb 500 ma 2 tłoczki w zacisku ja mam tak w Lucku i hamuje dobrze tylko trzeba dobrze odpowietrzyc
hamuje dobrze to znaczy?bo u mnie zablokuje koło tylko na mokrej trawie
hamuje dobrze to znaczy?bo u mnie zablokuje koło tylko na mokrej trawie
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Guzik prawda że dobrze hamuje jest lipa nie mówie ze nie hamuje wcale ale daleko mu do dobrego hamowania klamka jest miękka i tyle mozna se odpowietrzać w nieskonczonośc i nic to nie da nawet majac stalowy oplot a zakładasz pompę z moto które ma 2 zaciski na kolei jest beton .dzesi89r pisze:Da rade nawet na przód bo cb 500 ma 2 tłoczki w zacisku ja mam tak w Lucku i hamuje dobrze tylko trzeba dobrze odpowietrzyc
Ostatnio zmieniony pt 01 kwie, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t5W98NQ18Gc[/youtube]
Marcin u mnie na tej pompę hamuje lepiej niż na pompę od lucka koła stają na asfalcie wiadomo sprawa ze jak założysz pompę od markowego moto na dwa zaciski po 4 tłoczki to będzie beton bo są 2 razy mniejsze w zaciski w lucka druga sprawa klocki jak się kupi te za 4.99 to hamować nie będzie
-
wiadomo ze klocki te ze sprasowanej słomy to hamują pierwsze 50 m potem przestają i sie z nich dymi ja na początku miałem pompe z cb 500 przewody w stalowym oplocie klocki delta złote i szału nie było teraz mam od er6 pompe i jest gitaradzesi89r pisze:Marcin u mnie na tej pompę hamuje lepiej niż na pompę od lucka koła stają na asfalcie wiadomo sprawa ze jak założysz pompę od markowego moto na dwa zaciski po 4 tłoczki to będzie beton bo są 2 razy mniejsze w zaciski w lucka druga sprawa klocki jak się kupi te za 4.99 to hamować nie będzie
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hnwWDtvfctc[/youtube]
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Kuźwa się wylęga tych 650tek aż ślinka cieknie..
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
Wymieniłem w końcu kierownicę, a raczej zacząłem wczoraj dzisiaj skończyłem. Musiałem dokupić śrubę i podkładki. Jest wyżej o 2,5-3 cm. Jedzie się wygodniej zarówno na stojąco jak i siedząc. Moim zdaniem też wygląda lepiej. Polecam tego typu modyfikację. Zresztą sami oceńcie.
Wymieniłem w końcu kierownicę, a raczej zacząłem wczoraj dzisiaj skończyłem. Musiałem dokupić śrubę i podkładki. Jest wyżej o 2,5-3 cm. Jedzie się wygodniej zarówno na stojąco jak i siedząc. Moim zdaniem też wygląda lepiej. Polecam tego typu modyfikację. Zresztą sami oceńcie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s