SUZUKI KQ 700 - PO MOJEMU
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: SUZUKI KQ 700 - PO MOJEMU
Quadzik wstępnie poogarniany, atrapa wymieniona na nową, dorzucony mały kuferek hermetyczny, kilka nowych szpilek w dystansach i dodatkowo niewielka przeróbka tylnych u tokarza. Pozakładane uchwyty RAM do navi i telefonu.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
foty nie chodza.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Chodzą
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jakby to powiedzieć żeby nikogo nie urazić tak się składa że wysoki stopień zadowolenia z KQ wykazuje również nabywca w naszym teamie - quad wprawdzie młodszy o rok ale zero uwag do prowadzenia - generalnie porównując do CFki 500 koledze banan z twarzy nie schodzi -Ikar pisze:No z tym prowadzeniem Adamie to trochę przesadziłeś chyba
No chyba ze w ciagu tego roku cos sie zmieniło co ja jako nie znający się na Kingach nie wiem.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Sławku nikogo nie obrażasz, uważam że mimo pewnych niedoskonałości KQ prowadzi się jednak o klasę lepiej niż CF500/CF X8 czy Kymco500/700, natomiast do G700 czy Rincona to jednak mu brakuje. Zamaist zmieniać zderzaki w MY2016 mogli zmienić kąt pochylenia zwrotnicy.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Potwierdzam że z załączonym napędem 4x4 quad potrafi ciągnąć na boki, jednak jak przyspieszamy albo idziemy drapki tego efektu nie mam. Moim zdaniem jest to zwiazane z napedami a nie kątami. G7 ma napęd 60/40 czyli zle rozwiazanie do drapek i taplania w błocie. Wydaje mi się ze KQ dlatego ze ma 50/50 tak myszkuje, ale za to do zabawy w błocie G7 wymieka. W sobote quad miał test w terenie prowadziliśmy grupę wraz z kolegą dwoma kingami, wbilismy sie na Kukli w torfy i to co my przefrunelismy G7 stało a X8 nawet nie wiechalo Ogólnie panowie każdy quad ma swoje wady i zalety, dla mnie najważniejsze żeby sprawował sie bezawaryjnie, a to jak jeździ to więcej kwestia naszych umiejestnosci i opanowania maszyny. Nie ma co roztrzasywac który lepszy tylko trzeba cisnąc. Niebawem pojawi sie trochę opisu, zdjęć i nowej szaty Króla
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Uparł się na to X8 akurat KQda prowadzi mi się gorzej niż X8 a do obecnego Outa to już różnica o lata świetlne.DKfan pisze:KQ prowadzi się jednak o klasę lepiej niż CF500/CF X8
Na KQ czuje się absolutnie nie pewnie - jakby mnie ktoś posadził ka koźle - to akurat moje odczucie.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Król już w nowych szatach, niebawem postaram się zrobić jakiś filmik co i jak zrobiłem.
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Ale go oszpeciłeś masakra a taki był ładny. Z tych chłodnic na zewnątrz to tylko canamowska ori jest ładna.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Kiler tak jak pisałem ci na FB, nie ma być ładnie, żeby nie wymogi homologacyjne to jeszcze połowę rzeczy bym zdekontowal to jest do jady w terenie, a nie lansowania.