Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Witam! Jest to mój pierwszy wpis więc nie będę się zbytnio rozpisywał
Pytanie moje brzmi następująco: Czy ktokolwiek próbował bądź myślał nad taką przeróbką aby zrobić w Bashanie 200 napęd 4x4?
Jeśli tak to jakich podzespołów użył lub czy jest to w ogóle wykonalne
Albo co można zrobić aby zwiększyć siłę uciągu quada?
Witam, Paweł 33 lata, dopiero zacząłem się interesować tym sportem, jeszcze na niczym nie jeżdżę, dopiero szukam czegoś niedrogiego i do raczej spokojnej jazdy, nie jestem wyczynowcem, wolę sobie pojechać spokojnie w spokojne miejsce i po podziwiać piękno okolic
Pozdrowki.
Witam, Paweł 33 lata, dopiero zacząłem się interesować tym sportem, jeszcze na niczym nie jeżdżę, dopiero szukam czegoś niedrogiego i do raczej spokojnej jazdy, nie jestem wyczynowcem, wolę sobie pojechać spokojnie w spokojne miejsce i po podziwiać piękno okolic
Pozdrowki.
Witam. Mam na imię Andrzej, 25 lat. Dopiero zaczynam swoją przygodę z quadem, do tej pory trochę jeździłem na maszynie kolegi (cf moto 500) co bardzo mi się spodobało, a teraz rozglądam się za czymś dla siebie. Pozdrawiam