SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 28 lut, 2016

ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Post autor: Gorgolesco » ndz 28 lut, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej ;)
Ja na poprzednim w ogóle nie instalowałem VEGAS'a bo by nawet nie pierdną.
Na obecnym w miarę hula, chociaż jak parę dni temu widziałem ja ten program śmiga na MAC'u u kumpla to i tak jest przepaść z tym że ja osobiście nie wywaliłbym za lapka tyle co za quada :P

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 28 lut, 2016

Tak czy inaczej... filmik konkretnie wyglada... naprawde kozacko wiec gratulacje ;) czekam na nastepne.... za.je.biscie wygladaja te ujecia z kasku... tak jakby wogole kamera do niego nie byla przymocowana ... super... mega fajne ci te filmiki wychodza ;)

;)

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 28 lut, 2016

tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe

teraz wszyscy to bedą zanawiac :)
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 28 lut, 2016

ropa0 pisze:tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe

sporo roboty przy tym i nie bardzo chce mi sie to powielać w innych quadach ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Gorgolesco

ropa0 pisze:tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe

Marcinowi na privie napisałem że myślałem iż patent z tablicą chowaną "na guzik" będę miał jako pierwszy bo też to zamówiłem i czekam aż dotrze przesyłka ale Marcin mnie ubiegł.
Ten model jaki ja zamówiłem (Marcin też taki chyba ma) z jednym siłownikiem kosztuje 99 zeta + osłonka w miejsce gdzie wcześniej była prowadnica dźwigni zmiany biegów - 20 zł i już nie będę się musiał bawić w składanie/rozkładanie tablicy na zawiasie ze sznurkiem ;)

Awatar użytkownika
Gorgolesco

Tomek_LS500cb pisze:Tak czy inaczej... filmik konkretnie wyglada... naprawde kozacko wiec gratulacje ;) czekam na nastepne.... za.je.biscie wygladaja te ujecia z kasku... tak jakby wogole kamera do niego nie byla przymocowana ... super... mega fajne ci te filmiki wychodza ;)

;)
Dzięki chociaż i tak przegiąłem trochę z kolorami, ogólnie kamerkę miałem źle ustawioną (za duże ISO) przez co "surowy materiał" był strasznie naświetlony.
Kombinowałem żeby to jakoś zredukować kosztem strasznie ciemnych cieni, na ostatnim ujęciu gdzie skręcam w prawo w zwolniomym tempie to prawie mnie nie widać ale co tam, będę pamiętał na przyszłość żeby na początku dobrze ustawić kamerkę.

Co do ujęć z kasku to kamerę miałem w gimbalu, takim jak poniżej ale muszę dorobić jakiś stabilniejszy uchwyt bo w tej chwili mam go na 4 pivotach i strasznie wszystko lata przez co widać jeszcze drobne wstrząsy
Załączniki
61BvfjnHSsL._SX466_.jpg

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » ndz 28 lut, 2016

Gorgolesco pisze:
Marcin ATV SWAP Garage pisze:ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej ;)
Na obecnym w miarę hula, chociaż jak parę dni temu widziałem ja ten program śmiga na MAC'u u kumpla to i tak jest przepaść z tym że ja osobiście nie wywaliłbym za lapka tyle co za quada :P
nie ma to wielkiej różnicy tylko trzeba mieć dobre graty w kompie
podstawą jest dysk SSD taki by miał te 450/500 odczyt/zapis
a jak ktoś kupuje nowy sprzęt to najlepiej już złączem m.2 tam są przepustowości 1800 :), potem jakaś i7 i 8 ramu i będzie hulać ale ten ssd to podstawa a 300zl to nie taki majątek a speed będzie konkretny.
dan

Awatar użytkownika
Gorgolesco

Danger pisze:
Gorgolesco pisze:
nie ma to wielkiej różnicy tylko trzeba mieć dobre graty w kompie
podstawą jest dysk SSD taki by miał te 450/500 odczyt/zapis
a jak ktoś kupuje nowy sprzęt to najlepiej już złączem m.2 tam są przepustowości 1800 :), potem jakaś i7 i 8 ramu i będzie hulać ale ten ssd to podstawa a 300zl to nie taki majątek a speed będzie konkretny.
Spoko, to co napisałeś to dla mnie jakiś komputerowy bełkot :P
Nie znam się na komputerach, laptopa kupiłem nowego bo stary po 8 latach w końcu wyzioną ducha, pewnie można by było dobrać coś lepszego ale...
... jest dobrze jak jest :)

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » ndz 28 lut, 2016

Ja tylko czekam na plastiki od lakiernika. i zaraz ruszam w teren. Prawda jest taka że mamy z kumplem jakieś filmiki z wypraw ale na nich nic nie widać bo kamera z kierownicy :)
Im więcej błota tym większy fan :)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”