SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Ja na poprzednim w ogóle nie instalowałem VEGAS'a bo by nawet nie pierdną.Marcin ATV SWAP Garage pisze:ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej
Na obecnym w miarę hula, chociaż jak parę dni temu widziałem ja ten program śmiga na MAC'u u kumpla to i tak jest przepaść z tym że ja osobiście nie wywaliłbym za lapka tyle co za quada
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Tak czy inaczej... filmik konkretnie wyglada... naprawde kozacko wiec gratulacje czekam na nastepne.... za.je.biscie wygladaja te ujecia z kasku... tak jakby wogole kamera do niego nie byla przymocowana ... super... mega fajne ci te filmiki wychodza
tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe
teraz wszyscy to bedą zanawiac
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ropa0 pisze:tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe
sporo roboty przy tym i nie bardzo chce mi sie to powielać w innych quadach
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
Marcinowi na privie napisałem że myślałem iż patent z tablicą chowaną "na guzik" będę miał jako pierwszy bo też to zamówiłem i czekam aż dotrze przesyłka ale Marcin mnie ubiegł.ropa0 pisze:tablica i patent to kolejna opcja dodatkowa na liscie u Marcina hehe
Ten model jaki ja zamówiłem (Marcin też taki chyba ma) z jednym siłownikiem kosztuje 99 zeta + osłonka w miejsce gdzie wcześniej była prowadnica dźwigni zmiany biegów - 20 zł i już nie będę się musiał bawić w składanie/rozkładanie tablicy na zawiasie ze sznurkiem
- Gorgolesco
Dzięki chociaż i tak przegiąłem trochę z kolorami, ogólnie kamerkę miałem źle ustawioną (za duże ISO) przez co "surowy materiał" był strasznie naświetlony.Tomek_LS500cb pisze:Tak czy inaczej... filmik konkretnie wyglada... naprawde kozacko wiec gratulacje czekam na nastepne.... za.je.biscie wygladaja te ujecia z kasku... tak jakby wogole kamera do niego nie byla przymocowana ... super... mega fajne ci te filmiki wychodza
Kombinowałem żeby to jakoś zredukować kosztem strasznie ciemnych cieni, na ostatnim ujęciu gdzie skręcam w prawo w zwolniomym tempie to prawie mnie nie widać ale co tam, będę pamiętał na przyszłość żeby na początku dobrze ustawić kamerkę.
Co do ujęć z kasku to kamerę miałem w gimbalu, takim jak poniżej ale muszę dorobić jakiś stabilniejszy uchwyt bo w tej chwili mam go na 4 pivotach i strasznie wszystko lata przez co widać jeszcze drobne wstrząsy
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
nie ma to wielkiej różnicy tylko trzeba mieć dobre graty w kompieGorgolesco pisze:Ja na poprzednim w ogóle nie instalowałem VEGAS'a bo by nawet nie pierdną.Marcin ATV SWAP Garage pisze:ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej
Na obecnym w miarę hula, chociaż jak parę dni temu widziałem ja ten program śmiga na MAC'u u kumpla to i tak jest przepaść z tym że ja osobiście nie wywaliłbym za lapka tyle co za quada
podstawą jest dysk SSD taki by miał te 450/500 odczyt/zapis
a jak ktoś kupuje nowy sprzęt to najlepiej już złączem m.2 tam są przepustowości 1800 , potem jakaś i7 i 8 ramu i będzie hulać ale ten ssd to podstawa a 300zl to nie taki majątek a speed będzie konkretny.
dan
- Gorgolesco
Spoko, to co napisałeś to dla mnie jakiś komputerowy bełkotDanger pisze:nie ma to wielkiej różnicy tylko trzeba mieć dobre graty w kompieGorgolesco pisze:Ja na poprzednim w ogóle nie instalowałem VEGAS'a bo by nawet nie pierdną.Marcin ATV SWAP Garage pisze:ja też zainwestowałem w nowego lapka o niebo lepiej i szybciej
podstawą jest dysk SSD taki by miał te 450/500 odczyt/zapis
a jak ktoś kupuje nowy sprzęt to najlepiej już złączem m.2 tam są przepustowości 1800 , potem jakaś i7 i 8 ramu i będzie hulać ale ten ssd to podstawa a 300zl to nie taki majątek a speed będzie konkretny.
Nie znam się na komputerach, laptopa kupiłem nowego bo stary po 8 latach w końcu wyzioną ducha, pewnie można by było dobrać coś lepszego ale...
... jest dobrze jak jest
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Ja tylko czekam na plastiki od lakiernika. i zaraz ruszam w teren. Prawda jest taka że mamy z kumplem jakieś filmiki z wypraw ale na nich nic nie widać bo kamera z kierownicy
Im więcej błota tym większy fan