Torby na quada

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami CF Moto
Awatar użytkownika
walek1978
Quad:: CF Moto 500, X8
Imię: Marcin

Re: Torby na quada

Post autor: walek1978 » czw 25 lut, 2016

No właśnie nie wiem czy dużo to 3 tys km w 12 miesięcy. Zapytanie wysłałem do Dkfan :)

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
Imię: Sławek
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » czw 25 lut, 2016

no to nie jest mało :) kwestia jak użytkujesz - jak dużo szpejów będziesz w niej woził - ta torba z Sącza dopuki nie jest załadowana na full jest ok..ale jak masz na ful, zaczyna quad skakac, jeżdzić po terenach "wyboistych" jak jesteś z gór..pewnie możliwe, obcierać się o drzewa itd. itp...to uwierz zabiliśmy 5 takich toreb ;) ja osobiście dwie na CFce X8, a koledzy na swoich CF500 :)

Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

:I love QUADOWA GRUPA POŁUDNIE:

Awatar użytkownika
walek1978

Zmora1966 pisze:no to nie jest mało :) kwestia jak użytkujesz - jak dużo szpejów będziesz w niej woził - ta torba z Sącza dopuki nie jest załadowana na full jest ok..ale jak masz na ful, zaczyna quad skakac, jeżdzić po terenach "wyboistych" jak jesteś z gór..pewnie możliwe, obcierać się o drzewa itd. itp...to uwierz zabiliśmy 5 takich toreb ;) ja osobiście dwie na CFce X8, a koledzy na swoich CF500 :)

Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Oki dzięki za podpowiedzi. Z samych gór nie ale nie śmigam turystycznie raczej daję ognia jak jest możliwość :)

Awatar użytkownika
walek1978

Jakby komuś się przydało to tył 500-setki bagażnika ma wymiary 90cm szerokość, 50cm przy błotnikach i 40cm w osi siedziska.

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » czw 25 lut, 2016

Zmora1966 pisze:Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Łukasz nie jest dobrym przykładem do porównania zużycia jednego elementu z drugim.
Bo dba o to co ma a inni tego po prostu nie rozumieją :-)
Lubie swoją torbę quadową i jestem z niej zaje***** zadowolony :-) tak samo jak z CF ki :-)
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

Awatar użytkownika
walek1978

oolsztyniak pisze:
Zmora1966 pisze:Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Łukasz nie jest dobrym przykładem do porównania zużycia jednego elementu z drugim.
Bo dba o to co ma a inni tego po prostu nie rozumieją :-)
Lubie swoją torbę quadową i jestem z niej zaje***** zadowolony :-) tak samo jak z CF ki :-)
Za niedługo będę w Olsztynie to pogadamy ale ty swój człowiek jesteś :)

robertmuszka
Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
Imię: Robert

Post autor: robertmuszka » sob 27 lut, 2016

Łukaszu Olsztynaku, to że Tobie ta torba wytrzymała i sie paski nie pourywału wcale nie znaczy że tacy ludzie jak ZAMORA albo ja nie dbamy o quady, tylko o CFX8, o CA-AM 800 i o GRIZZLY 700 trzeba dbać troszke inaczej, nie rozumiem Twoich nerw z pierwszego pistu na tej stronie.
Poprostu misiek jest quadem prawie bezobsługowym i tyle w temacie, pewnie b edziesz zaraz płakał że regulator napięcia padł w moim misu, ale wież albo nie, po nim misek do dnia dzisejszego kosztował mnie mniej niż jeden przeglad X8 po pierwszym wyjeżdzie na bunkry.
Znam CIebie ale znam i Twego Tatę i stawiam na to iż ten post zostanie na tej stronie tylko dlatego, że oprócz użytkowników cf500 mogą wypowiadać się tu posiadacze tak nielubianych pierdułek jak g700, które jak dla mnie i nie tylko są najlepszy,i quadami do tyranki.

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » ndz 28 lut, 2016

Ty naprawdę jesteś z kosmosu...
Gadamy o torbie na quada a Ty smarujesz znowu o grizzly.
Robert idź pojeździć bo ani gadać ani czytać się nie chce.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

Zablokowany

Wróć do „CF Moto”