Torby na quada
- walek1978
- Quad:: CF Moto 500, X8
- Imię: Marcin
Re: Torby na quada
No właśnie nie wiem czy dużo to 3 tys km w 12 miesięcy. Zapytanie wysłałem do Dkfan
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
no to nie jest mało kwestia jak użytkujesz - jak dużo szpejów będziesz w niej woził - ta torba z Sącza dopuki nie jest załadowana na full jest ok..ale jak masz na ful, zaczyna quad skakac, jeżdzić po terenach "wyboistych" jak jesteś z gór..pewnie możliwe, obcierać się o drzewa itd. itp...to uwierz zabiliśmy 5 takich toreb ja osobiście dwie na CFce X8, a koledzy na swoich CF500
Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- walek1978
Oki dzięki za podpowiedzi. Z samych gór nie ale nie śmigam turystycznie raczej daję ognia jak jest możliwośćZmora1966 pisze:no to nie jest mało kwestia jak użytkujesz - jak dużo szpejów będziesz w niej woził - ta torba z Sącza dopuki nie jest załadowana na full jest ok..ale jak masz na ful, zaczyna quad skakac, jeżdzić po terenach "wyboistych" jak jesteś z gór..pewnie możliwe, obcierać się o drzewa itd. itp...to uwierz zabiliśmy 5 takich toreb ja osobiście dwie na CFce X8, a koledzy na swoich CF500
- walek1978
Jakby komuś się przydało to tył 500-setki bagażnika ma wymiary 90cm szerokość, 50cm przy błotnikach i 40cm w osi siedziska.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Łukasz nie jest dobrym przykładem do porównania zużycia jednego elementu z drugim.Zmora1966 pisze:Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Bo dba o to co ma a inni tego po prostu nie rozumieją
Lubie swoją torbę quadową i jestem z niej zaje***** zadowolony tak samo jak z CF ki
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- walek1978
Za niedługo będę w Olsztynie to pogadamy ale ty swój człowiek jesteśoolsztyniak pisze:Łukasz nie jest dobrym przykładem do porównania zużycia jednego elementu z drugim.Zmora1966 pisze:Łukasz pisze że kwestia zaciągniecia dobrze pasków - ... to nie tak..paski zawsze były dobrze zaciągnięte na początku drogi, niestety mają to przypadłość luzowania się na wybojach
Bo dba o to co ma a inni tego po prostu nie rozumieją
Lubie swoją torbę quadową i jestem z niej zaje***** zadowolony tak samo jak z CF ki
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Łukaszu Olsztynaku, to że Tobie ta torba wytrzymała i sie paski nie pourywału wcale nie znaczy że tacy ludzie jak ZAMORA albo ja nie dbamy o quady, tylko o CFX8, o CA-AM 800 i o GRIZZLY 700 trzeba dbać troszke inaczej, nie rozumiem Twoich nerw z pierwszego pistu na tej stronie.
Poprostu misiek jest quadem prawie bezobsługowym i tyle w temacie, pewnie b edziesz zaraz płakał że regulator napięcia padł w moim misu, ale wież albo nie, po nim misek do dnia dzisejszego kosztował mnie mniej niż jeden przeglad X8 po pierwszym wyjeżdzie na bunkry.
Znam CIebie ale znam i Twego Tatę i stawiam na to iż ten post zostanie na tej stronie tylko dlatego, że oprócz użytkowników cf500 mogą wypowiadać się tu posiadacze tak nielubianych pierdułek jak g700, które jak dla mnie i nie tylko są najlepszy,i quadami do tyranki.
Poprostu misiek jest quadem prawie bezobsługowym i tyle w temacie, pewnie b edziesz zaraz płakał że regulator napięcia padł w moim misu, ale wież albo nie, po nim misek do dnia dzisejszego kosztował mnie mniej niż jeden przeglad X8 po pierwszym wyjeżdzie na bunkry.
Znam CIebie ale znam i Twego Tatę i stawiam na to iż ten post zostanie na tej stronie tylko dlatego, że oprócz użytkowników cf500 mogą wypowiadać się tu posiadacze tak nielubianych pierdułek jak g700, które jak dla mnie i nie tylko są najlepszy,i quadami do tyranki.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Ty naprawdę jesteś z kosmosu...
Gadamy o torbie na quada a Ty smarujesz znowu o grizzly.
Robert idź pojeździć bo ani gadać ani czytać się nie chce.
Gadamy o torbie na quada a Ty smarujesz znowu o grizzly.
Robert idź pojeździć bo ani gadać ani czytać się nie chce.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son