No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam
Mam na imię Dominik,mam 16 lat, pochodzę z okolic Częstochowy.Posiadam quada Eagle Lyda 250,a moim poprzednim był 125.Pozdrawiam
Mam na imię Dominik,mam 16 lat, pochodzę z okolic Częstochowy.Posiadam quada Eagle Lyda 250,a moim poprzednim był 125.Pozdrawiam
-
- Quad:: MXU450i
- Imię: Jarek
Cześć,
Mam na imię Jarek, ale mówią na mnie ptysior. Od 20 lat jeżdżę motocyklami, w tym od siedmiu na włoszczyźnie (aktualnie Ducati).
Quad "chodził za mną" od ładnych paru lat. Wreszcie udało mi się kupić pierwszą gadzinę: MXU450i z 2011 r. Myślę, że na początek wystarczy
Działam na wielu forach motoryzacyjnych jako specjalista od opon. Jeśli zatem ktoś z Was będzie potrzebował porady w tym temacie, to zapraszam do kontaktu. Choć ogumienia uadowego na razie się uczę
Pzdr
Mam na imię Jarek, ale mówią na mnie ptysior. Od 20 lat jeżdżę motocyklami, w tym od siedmiu na włoszczyźnie (aktualnie Ducati).
Quad "chodził za mną" od ładnych paru lat. Wreszcie udało mi się kupić pierwszą gadzinę: MXU450i z 2011 r. Myślę, że na początek wystarczy
Działam na wielu forach motoryzacyjnych jako specjalista od opon. Jeśli zatem ktoś z Was będzie potrzebował porady w tym temacie, to zapraszam do kontaktu. Choć ogumienia uadowego na razie się uczę
Pzdr
--
ptysior
ptysior
Witam
Mieszkam na Wyspie Wolin. W terenie jeżdżę motocyklami enduro, jednak poszukuję quada do drobnych prac wokół domu na wsi, stąd moja rejestracja na forum.
Mieszkam na Wyspie Wolin. W terenie jeżdżę motocyklami enduro, jednak poszukuję quada do drobnych prac wokół domu na wsi, stąd moja rejestracja na forum.
Witam !
Mieszkam w Gdyni. Do quadów ciągnęło mnie zawsze, ale przez lata odkładałem zakup, zawsze znajdowało się coś pilniejszego i bardziej praktycznego na co można wydać kasę
No ale w końcu jest ! Miał być Grizzly 450, ale budżet musiałem trochę ograniczyć wiec kupiłem Wolverina 450 4x4. Zakup chyba udany, mam nadzieje ze wyjeżdżę na nim jeszcze sporo kilometrów
pozdr Jędrzej
Mieszkam w Gdyni. Do quadów ciągnęło mnie zawsze, ale przez lata odkładałem zakup, zawsze znajdowało się coś pilniejszego i bardziej praktycznego na co można wydać kasę
No ale w końcu jest ! Miał być Grizzly 450, ale budżet musiałem trochę ograniczyć wiec kupiłem Wolverina 450 4x4. Zakup chyba udany, mam nadzieje ze wyjeżdżę na nim jeszcze sporo kilometrów
pozdr Jędrzej
Cześć wszystkim !!
Cześć, mam na imie Jacek jestem z Krakowa i mam 35 lat. Mieszkam tam z wspaniała żona i dwójką dzieci. Mój czas jest bardzo ograniczony przez pochłaniaczy czasu czyli dziecie. Ale jak już mam jakiś czas bardzo chętnie spędzam go na quadzie. W tym momencie sprzedałem kawasaki 450 i jestem na zakupie Gryzzli 700. Bo marzą mi się wypady w bezdroża i prawdziwa przygoda. Dzięki za mogłem się przywitać i mam nadzieje do zobaczenia w terenie.
Pozdrawiam
Dziki
Pozdrawiam
Dziki
-
- Quad:: Keeway leone 500
- Imię: Arek
Keeway 500
Witam jestem nowym użytkownikiem forum. Posiadam quada keeway 500, i mam problem ile wlać oleju do silnika a drugi problem to wyciekający olej z odmy , zaznaczam quad chodzi równo i niedymi jeśli ktoś wie coto może być że leci olej z odmy podczas jazdy proszę o odpowiedź z gòry dzięki.pozdrawiam
-
- Quad:: kymco mxu 400
- Imię: Kacper
Cześć wszystkim! Mam na imię Kacper, mam 27 lat i mieszkam na pomorzu Swoja przygodę z quadami zacząłem rok temu zupełnie przez przypadek. Od tamtej pory załapałem bakcyla na kolejna zabawkę! Dla mnie to kolejny rodzaj przyjemności i dawka adrenaliny jaką może dać jazda quadem. Porównać ją można do jazdy sportem jakiego tez posiadam, ale o tym nie tu i teraz. Pozdro!
Witam Wszystkich ...
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów, w związku z życiowymi zmianami, postanowiłem zarejestrować sie w Waszym forum, do tej pory byłem czynnym motocyklistą ale zweryfikowało moje plany ,mam nadzieje że pomożecie mi rozwiązać moje dylematy i wątpliwośsci,Sylwek-Sohaczew
Witam,
Quady chodzą mi po głowie od dawna i chyba w końcu coś z tego będzie, gdyż poważnie przymierzam sie do kupna jakiejś maszyny pod kątem lajtowych wypraw.
Mieszkam w dolnośląskim, 30+ lat
Do zobaczenia gdzieś w trasie !
bajzel
Quady chodzą mi po głowie od dawna i chyba w końcu coś z tego będzie, gdyż poważnie przymierzam sie do kupna jakiejś maszyny pod kątem lajtowych wypraw.
Mieszkam w dolnośląskim, 30+ lat
Do zobaczenia gdzieś w trasie !
bajzel
Witam wszystkich
Witam,
jestem Konrad, pochodzę z Lublina, mam 24 lata i jeżdżę Hondą Rincon 680, 2007r. pozdrawiam wszystkich!
jestem Konrad, pochodzę z Lublina, mam 24 lata i jeżdżę Hondą Rincon 680, 2007r. pozdrawiam wszystkich!