SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Wow ! Kolejny ls500 w Olsztynie. Fajnie. Nie znam co prawda Michała, który jest szczęśliwym nowym posiadaczem ani nikt z ekipy z którą jeżdżę. Ale miło by było poznać
Jak jest na forum niech się odezwie
Mi ostatnio każdą wolną chwilę zajmuje wykańczanie chaty. Ale ls400 jeszcze jest to pośmigac mogę
Co do cross/enduro to właśnie na wiosnę będę rozważał przesiadke;)
Jak jest na forum niech się odezwie
Mi ostatnio każdą wolną chwilę zajmuje wykańczanie chaty. Ale ls400 jeszcze jest to pośmigac mogę
Co do cross/enduro to właśnie na wiosnę będę rozważał przesiadke;)
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
No Panie na bogato:)Marcin ATV SWAP Garage pisze:
Takie
Marcin pewnie siedzi w warsztacie i montuje zawias
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Dzisiaj przyszły Jak znajdę chwile to zamontuje ale ciężko z tym czasem na razie .ropa0 pisze:Marcin pewnie siedzi w warsztacie i montuje zawias
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Nie wiem jaki masz dokładnie model, na tym filmiku da się założyć obudowę. A jak się nie da to przynajmniej kup se osłonę na soczewkę http://allegro.pl/oslona-soczewki-filtr ... 56129.htmlGorgolesco pisze:A do mnie wczoraj dotarł kolejny gadżet do kamerki, otóż zamówiłem sobie gimbala i szczerze to jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony.
Wiadomo, urządzenie dość delikatne i wymaga montażu kamery bez żadnej obudowy wiec przetestować będę mógł dopiero jak śniegi puszczą i zrobi się w miarę sucho ale coś tam za niedługo napewno nagram i wrzucę żeby pokazać jaka jest różnica
Co do ośki to dobrze jakby podeszła od LTZ'ty bo sam musze swoją zmienić bo mam tą "grubą" sprzed 2007 i na dodatek krzywą.
Poniżej jeszcze fotka zestawu jaki posiadam, kamerka + gimbal.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RGNeJ2Rl3N4[/youtube]
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Witam
Mam pytanko odnośnie nerfbarow do Lucjana.
Pewnie już gdzieś to na forum było opisane ale przejrzeć 300 stron nie będzie łatwo.
Chciałbym założyć do swojej maszyny nerfbary i tu pytanie czy od jakiś innych quadów pasują do Lucjana? Liczę się z przeróbkami ale chciałbym robić ich jak najmniej
Pewnie już gdzieś to na forum było opisane ale przejrzeć 300 stron nie będzie łatwo.
Chciałbym założyć do swojej maszyny nerfbary i tu pytanie czy od jakiś innych quadów pasują do Lucjana? Liczę się z przeróbkami ale chciałbym robić ich jak najmniej
Od raptora podejdą z małymi przeróbkami.kowal1621 pisze:Witam
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Zibi83 pisze:Nie wiem jaki masz dokładnie model, na tym filmiku da się założyć obudowę. A jak się nie da to przynajmniej kup se osłonę na soczewkę http://allegro.pl/oslona-soczewki-filtr ... 56129.htmlGorgolesco pisze:A do mnie wczoraj dotarł kolejny gadżet do kamerki, otóż zamówiłem sobie gimbala i szczerze to jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony.
Wiadomo, urządzenie dość delikatne i wymaga montażu kamery bez żadnej obudowy wiec przetestować będę mógł dopiero jak śniegi puszczą i zrobi się w miarę sucho ale coś tam za niedługo napewno nagram i wrzucę żeby pokazać jaka jest różnica
Co do ośki to dobrze jakby podeszła od LTZ'ty bo sam musze swoją zmienić bo mam tą "grubą" sprzed 2007 i na dodatek krzywą.
Poniżej jeszcze fotka zestawu jaki posiadam, kamerka + gimbal.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RGNeJ2Rl3N4[/youtube]
Panie, soczewek, filtrów, ramion i klipsów montażowych to mam tyle że pomału musze się rozglądać za jakąś walizką
Co do montażu kamery w obudowie to da się to zrobić ale trzeba nieznacznie przerobić uchwyt w gimbalu, jednak sam gimbal jest dość delikatny a jego już do żadnej obudowy nie wsadze wiec tak jak napisałem wcześniej, zabawka tylko na suche i słoneczne dni a że przeważnie u siebie jeżdże sam to nie ma obawy że ktoś jadący przede mną bedzie sypał kamieniami albo kurzył.
Kiedyś się musimy ustawić i polatać razem bo do Winowa ode mnie to jakieś 35 km a na filmikach wodziałem że tam też latasz.
- Michał_M_85
- Quad:: LS CB500
- Imię: Michał
Witam.
Troche z innej beczki ale przymierzam sie do zmiany barw mojego quada na czarny mat byłoby pomalowane wszystko w macie z małymi czerwonymi wsawkami np:skarpety czy ktoś z was może kiedyś widział taki projekt lub prubował coś takiego dokonać bo jeżeli tak to prosze o podesłanie jakiś fotek bądz wyrażenia swojej opini czy wogóle warto:) pozdrawiam
Troche z innej beczki ale przymierzam sie do zmiany barw mojego quada na czarny mat byłoby pomalowane wszystko w macie z małymi czerwonymi wsawkami np:skarpety czy ktoś z was może kiedyś widział taki projekt lub prubował coś takiego dokonać bo jeżeli tak to prosze o podesłanie jakiś fotek bądz wyrażenia swojej opini czy wogóle warto:) pozdrawiam
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Wychodziło dużo seryjnych naszym które były całe czarne także będzie podobny efekt tylko mat. Mi bardziej podoba się półmat niż mat ale każdy ma inny gustMichał_M_85 pisze:Witam.