Imprezy przeprawowe w Polsce - sezon 2007
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ano najwyższy czas....
Po rozmowie z Michałem Mazurkiem trochę więcej już wiem:
- ostateczny termin zostanie podany do publicznej wiadomości na początku przyszłego tygodnia, o czym niezwłocznie poinformujemy na Quadzik.pl oraz na forum Quadzika....
Impreza ma odbyć się w Kietlicach - wstępnie 16-18 luty lub 23-25 luty - ale tak jak wcześniej wspomniałem ostateczny termin zostanie oficjalnie podany na początku przyszłego tygodnia. Organizator czeka jeszcze na nadejście zimy, bo jak wiadomo, każda pierwsza edycja MC powinna być z założenia zimowa, ale wszystko na to wskazuje, że będzie typowo wiosenna
Tak więc panowie polerować quadziki i widzimy się w Kietlicach.
My właśnie oddaliśmy aparat i kamerkę do przeczyszczenia, więc jak nie pojawią się niespodziewane kłopoty to powinniśmy zawitać do Kietlic w niezmienionym składzie czyli dwóch quadzików na jednym kingquadziku
Po rozmowie z Michałem Mazurkiem trochę więcej już wiem:
- ostateczny termin zostanie podany do publicznej wiadomości na początku przyszłego tygodnia, o czym niezwłocznie poinformujemy na Quadzik.pl oraz na forum Quadzika....
Impreza ma odbyć się w Kietlicach - wstępnie 16-18 luty lub 23-25 luty - ale tak jak wcześniej wspomniałem ostateczny termin zostanie oficjalnie podany na początku przyszłego tygodnia. Organizator czeka jeszcze na nadejście zimy, bo jak wiadomo, każda pierwsza edycja MC powinna być z założenia zimowa, ale wszystko na to wskazuje, że będzie typowo wiosenna
Tak więc panowie polerować quadziki i widzimy się w Kietlicach.
My właśnie oddaliśmy aparat i kamerkę do przeczyszczenia, więc jak nie pojawią się niespodziewane kłopoty to powinniśmy zawitać do Kietlic w niezmienionym składzie czyli dwóch quadzików na jednym kingquadziku
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski
nie pojemnosc jest wazna, fajnie jest miec duzego, mocnego quada, gdzie nie ma stresu przy podjazdach i przyspieszaniu w ruchu, ale mniejszy sprzet, a co za tym idzie lzejszy quad ma wiele innych zalet, ktorych riderzy nie doceniaja
mysle, ze spoko mozesz jechac ze swoim gadem na te impreze...
mysle, ze spoko mozesz jechac ze swoim gadem na te impreze...
.:GALEON:.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Mój szwagier mówi, że nie wazna jest wielkość tylko ruchliwość i myślę że tyczy się to również quadówmartines:
fajnie jest miec duzego
Iras61, moim zdaniem nie musisz się martwić pojemnością swojego quada, na zimowej edycji MC w 2006 roku jechały w tym rajdzie dwa Kymco MxeR 150 z wyciągarkami i dawały radę, a przy tym się, z tego co mówili, dobrze bawili.
Myślę, że warto przyjechać na MC, bo jak nawet sobie dobrze nie pojeździsz, to się dobrze w tawernie pointegrujesz, a to jest bezcenne...
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski