Imprezy przeprawowe w Polsce - sezon 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » wt 09 sty, 2007

No to juz chyba najwyzszy czas, zeby rzucic jakies szersze info.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 09 sty, 2007

Ano najwyższy czas....

Po rozmowie z Michałem Mazurkiem trochę więcej już wiem:
- ostateczny termin zostanie podany do publicznej wiadomości na początku przyszłego tygodnia, o czym niezwłocznie poinformujemy na Quadzik.pl oraz na forum Quadzika....
Impreza ma odbyć się w Kietlicach - wstępnie 16-18 luty lub 23-25 luty - ale tak jak wcześniej wspomniałem ostateczny termin zostanie oficjalnie podany na początku przyszłego tygodnia. Organizator czeka jeszcze na nadejście zimy, bo jak wiadomo, każda pierwsza edycja MC powinna być z założenia zimowa, ale wszystko na to wskazuje, że będzie typowo wiosenna :)

Tak więc panowie polerować quadziki i widzimy się w Kietlicach.
My właśnie oddaliśmy aparat i kamerkę do przeczyszczenia, więc jak nie pojawią się niespodziewane kłopoty to powinniśmy zawitać do Kietlic w niezmienionym składzie czyli dwóch quadzików na jednym kingquadziku :)
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
mike

Post autor: mike » wt 09 sty, 2007

Jak już jeździcie we dwóch to chociaż se fotelik zamontujcie jak w bombardierach Maxach :D :mrgreen:

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » wt 09 sty, 2007

czekam na szczegóły,

miło będzie zacząć przygode z rajdami tego typu od MC :D
Jezdze z ssquadem ;)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » śr 10 sty, 2007

Na Mamrach nigdy nie bylem, a slyszalem, ze jest super teren, chetnie bym sie wybral, ale poczekamy na rozwoj sytuacji...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 10 sty, 2007

Byłem na wszystkich MC oprócz pierwszej edycji , jest to według mnie najlepsza impreza przeprawowa , w dodatku z niesamowitym klimatem .
Kietlice maja piękną tawernę w której co roku jest super impreza wieczorna.
Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać na MC Kietlice
3fun - bo quady są naszą pasją

iras61

Post autor: iras61 » śr 10 sty, 2007

chętnie pojechał na taką impreze,ale niewiem czy moja h trx350 podoła tej wyprawie bo z tego co obserwuje to wieksze grono dysponuje większymi pojem. pozdrawiam
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » śr 10 sty, 2007

nie pojemnosc jest wazna, fajnie jest miec duzego, mocnego quada, gdzie nie ma stresu przy podjazdach i przyspieszaniu w ruchu, ale mniejszy sprzet, a co za tym idzie lzejszy quad ma wiele innych zalet, ktorych riderzy nie doceniaja :)

mysle, ze spoko mozesz jechac ze swoim gadem na te impreze...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 10 sty, 2007

martines:
fajnie jest miec duzego
Mój szwagier mówi, że nie wazna jest wielkość tylko ruchliwość i myślę że tyczy się to również quadów :)

Iras61, moim zdaniem nie musisz się martwić pojemnością swojego quada, na zimowej edycji MC w 2006 roku jechały w tym rajdzie dwa Kymco MxeR 150 z wyciągarkami i dawały radę, a przy tym się, z tego co mówili, dobrze bawili.

Myślę, że warto przyjechać na MC, bo jak nawet sobie dobrze nie pojeździsz, to się dobrze w tawernie pointegrujesz, a to jest bezcenne...
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 10 sty, 2007

chętnie pojechał na taką impreze,ale niewiem czy moja h trx350 podoła tej wyprawie bo z tego co obserwuje to wieksze grono dysponuje większymi pojem. pozdrawiam
Zimowe MC 2006 wygrałem Hondą TRX 450 z duużo większymi pojazdami m. innymi Outlanderem 800 i Kawą 750 ;)
3fun - bo quady są naszą pasją

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”