SWAP Lucky Star
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Re: SWAP Lucky Star
Siemanko wszystkim:)
Co jakiś czas zaglądam tutaj, by poczytać o Lucku na którym miałem mega ubaw.
I czekałem na ten moment, aż ten pan odezwie się tutaj.
Akurat mogę co nieco się wypowiedzieć na ten temat, czemu?
Już mówię, kiedy byłem oglądać maszynę u Marcina(jego), załapałem wielki "hype" na tą maszynę, umówiłem się na termin za 2 m-c, i zaczęły się poszukiwania lucka, i nagle ktoś wystawił ls'a 500, i to był właśnie ten oto "pan" z forum MaxMW, to był jeszcze Jego quad, chciał za niego dużo, dużo za dużo jak na taki stan jaki oferował. Plastiki były obszarpane, quad na zdj wyglądał niechlujnie i wręcz brzydko, ale dobra, dzwoniłem do tego pana, i rozmawiał ze mną jak z jakimś dzieciakiem, wiem, mam lat co mam ale to nie znaczy, że jestem "powietrzem" Klient to klient, Max miał akurat te dni co chciałem przyjechać zajęte sam nie pamiętam czym? Był u siebie na budowie i nie miał 20 minutek na kupca? Jak dla mnie dziwna spawa, piszesz Max ze Marcin maluje za 20zł ramę na czarno, tam gdzie spawał? I co z tego? Czy to lakier za 20 czy za 200, przynajmniej ma zamiar skończyć swap na ładnym poziomie, Twój na fotach był wręcz "usra*y i tak zaniedbany, że to jest głowa mała. Ja np nie chciałem by Marcin mi malował ramy, i tak się z nim ugadałem, nie chciałem By malował silnik, bo chciałem srebrny, i tak zostawił, chciałem tą część nową, to dzwoniłem i bez problemu, odrazu cenę powiedział Dobre i te 20zł z jego strony na malnięcie spawów by nie rdzewiały, proste?
Swap swoje kosztuje, niekiedy nachodził mnie myśli na zrobienie samemu swapa, wiem, że dałbym radę i to na ładnym poziomie to zrobić, ale męczyłbym się z dobry miesiąc, lecz po przemyśleniu tego wszystkiego, nie chciałem Marcina w hu*a robić i dałem mu z uśmiechem na ustach quadziora na swap. Przyznam niekiedy kontakt z Marcinem ciężki był, ale tyle co on ma quadów na głowie, to mu się nie dziwie.
Także Max, jeśli chcesz to się dalej upokarzaj tutaj I mów jak to Marcin maluje za 20zł ramę, kiedy Ty sam wystawiając Twojego quada miałeś go w stanie, za którego nie dałbym 50% z tych 9 tysi. Gdyż po prostu bashany na allegro ładniej wyglądają. Czepiasz się także do wydechu mugena? Twoja rura od kolektora do tłumika była cała zardzewiała zrobiona z jakiejś rurki 1calowej XD Także oszczędź sobie dalszych komentów.
Nie mówię, że Marcin to bóg, i tylko on może te swapy robić, bo równie dobrze każdy z nas który ogarnia mechanikę, może to zrobić, ale dużo osób nie ma na to czasu, albo pomysłu lub możliwości( dobra spawarka itd itp). Ale Marcin ma u mnie duży szacun za swoją robotę
Uf, to chyba wszystko, czekam na dalsze wypociny Max'a ....
Co jakiś czas zaglądam tutaj, by poczytać o Lucku na którym miałem mega ubaw.
I czekałem na ten moment, aż ten pan odezwie się tutaj.
Akurat mogę co nieco się wypowiedzieć na ten temat, czemu?
Już mówię, kiedy byłem oglądać maszynę u Marcina(jego), załapałem wielki "hype" na tą maszynę, umówiłem się na termin za 2 m-c, i zaczęły się poszukiwania lucka, i nagle ktoś wystawił ls'a 500, i to był właśnie ten oto "pan" z forum MaxMW, to był jeszcze Jego quad, chciał za niego dużo, dużo za dużo jak na taki stan jaki oferował. Plastiki były obszarpane, quad na zdj wyglądał niechlujnie i wręcz brzydko, ale dobra, dzwoniłem do tego pana, i rozmawiał ze mną jak z jakimś dzieciakiem, wiem, mam lat co mam ale to nie znaczy, że jestem "powietrzem" Klient to klient, Max miał akurat te dni co chciałem przyjechać zajęte sam nie pamiętam czym? Był u siebie na budowie i nie miał 20 minutek na kupca? Jak dla mnie dziwna spawa, piszesz Max ze Marcin maluje za 20zł ramę na czarno, tam gdzie spawał? I co z tego? Czy to lakier za 20 czy za 200, przynajmniej ma zamiar skończyć swap na ładnym poziomie, Twój na fotach był wręcz "usra*y i tak zaniedbany, że to jest głowa mała. Ja np nie chciałem by Marcin mi malował ramy, i tak się z nim ugadałem, nie chciałem By malował silnik, bo chciałem srebrny, i tak zostawił, chciałem tą część nową, to dzwoniłem i bez problemu, odrazu cenę powiedział Dobre i te 20zł z jego strony na malnięcie spawów by nie rdzewiały, proste?
Swap swoje kosztuje, niekiedy nachodził mnie myśli na zrobienie samemu swapa, wiem, że dałbym radę i to na ładnym poziomie to zrobić, ale męczyłbym się z dobry miesiąc, lecz po przemyśleniu tego wszystkiego, nie chciałem Marcina w hu*a robić i dałem mu z uśmiechem na ustach quadziora na swap. Przyznam niekiedy kontakt z Marcinem ciężki był, ale tyle co on ma quadów na głowie, to mu się nie dziwie.
Także Max, jeśli chcesz to się dalej upokarzaj tutaj I mów jak to Marcin maluje za 20zł ramę, kiedy Ty sam wystawiając Twojego quada miałeś go w stanie, za którego nie dałbym 50% z tych 9 tysi. Gdyż po prostu bashany na allegro ładniej wyglądają. Czepiasz się także do wydechu mugena? Twoja rura od kolektora do tłumika była cała zardzewiała zrobiona z jakiejś rurki 1calowej XD Także oszczędź sobie dalszych komentów.
Nie mówię, że Marcin to bóg, i tylko on może te swapy robić, bo równie dobrze każdy z nas który ogarnia mechanikę, może to zrobić, ale dużo osób nie ma na to czasu, albo pomysłu lub możliwości( dobra spawarka itd itp). Ale Marcin ma u mnie duży szacun za swoją robotę
Uf, to chyba wszystko, czekam na dalsze wypociny Max'a ....
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
- Imię: Tomek
Witam czy ten quad Maxa był CZARNY ?
Marcin ty nie byłeś pierwszy ze swapem er6 bo juz wcześniej zanim ga zrobiles stał jakiś chińczyk na olx właśnie z silnikiem er6
http://olx.pl/i2/oferta/quad-dinli-z-silnikiem-kawasaki-650-er6-CID5-ID6hM7r.html to jest właśnie ten quad
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
majster89 pisze:http://olx.pl/i2/oferta/quad-dinli-z-si ... 6hM7r.html to jest właśnie ten quad
Nic nowego, był już tu w temacie
Rafax300 powiedz skąd wytrzasleś te lustereczka, bo to chyba Twoja maszyna ta biała z lusterkami w dziwnym kształcie zamontowane w dół kierownicy. Szukałem czegoś takiego i nie mogę znaleźć.
Ps. zamówiłem jednak te sunfy 22x11-9 na alledrogo po 235ziko z przesyłką gratis więc cena dobra, zobaczymy jak się będą spisywać. Na razie mi mocy nie brakuje a jak z czasem uznam że faktycznie zbytnio go to zmuli to się odżałuje i weźmie tą zębatkę 44z.
Podziękował za podpowiedzi.
Był w temacie wiec po co się chwalić że pierwszy ten silnik wstawił
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Pomarańczowykarwat84 pisze:Witam czy ten quad Maxa był CZARNY ?
krzychsolt te lusterka na bialym to Rafała z Knurowa młody85
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
ropa0 pisze:krzychsolt te lusterka na bialym to Rafała z Knurowa młody85
W takim razie pytanie do kolegi młody85, chyba że ktoś wie gdzie takie można kupić .
znyszu przeczytaj co napisałeś i będziesz wiedział dlaczego nie miałem dla ciebie czasu jak ktoś dzwoni po coś i chciałby to za pół ceny to nie ma sensu tracić czasu na takiego klienta.rozmawiałem jak z dzieckiem po prostu zadawales głupie pytania na które starałem się odpowiedzieć tak abyś zrozumiał i zakończył dyskusje. było trzeba brać chinola z allegro skoro na tyle cie było stać a nie marnować mój cenny czas w danym momencie