SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
rafax300
Quad:: ACCESS 500+
Imię: Rafał

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: rafax300 » pn 30 lis, 2015

rafax300 pisze:pękłem ze śmiechu SWAP za 1 zł :wyśmiewacz: http://olx.pl/oferta/access-luckystar-s ... be7e862eec :wyśmiewacz:
a czy ja napisałem że zrobisz swap czy coś innego bo ja tu nic takiego nie widze więc to ty naucz się czytać ze zrozumieniem
---------------------------------------------------------------------
  • Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej :I love ACCESS:

Awatar użytkownika
Huberttt
Quad:: ACCESS MOTOR CB 500
Imię: Hubert

Post autor: Huberttt » pn 30 lis, 2015

Witam Panowie,na imię mam Hubert, od niedawna jestem posiadaczem LS, czekam na swoją kolej u Marcina. Mam coś ciekawego na sprzedaż, może ktoś chętny?

http://olx.pl/oferta/access-lucky-star-silnik-CID5-IDcTDjN.html#5ccc909902

A tak na poważnie to powiedzcie mi czy to jest realna cena czy grubo przesadziłem?
ACCESS CB 500 :)

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » pn 30 lis, 2015

drogi MaxMW w tym temacie raczej nie masz siły przebicia, bo jak na razie to ty jestes jedyną niezadowoloną osoba i to jeszcze nie ze swapu tylko z poprawek twoich błędów
jak na razie marcin wykonał mnóstwo swapów(cos ok 70szt) ,i nikt nie robił takiego zamętu jak ty ,i wszyscy są bardzo zadowoleni ,wiem co pisze bo w mojej okolicy jezdzi 6 sztuk ,gdzie dwie sztuki sa z drugiej reki ,a ja sam używam od pół roku i raczej sa tu na forum sami zwolennicy tematu i projektu !!!!!!!!!
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » pn 30 lis, 2015

Nie robię konkurencji nikt nie jest idealny. każdy ma prawo robić co chce więc bez spiny

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » pn 30 lis, 2015

Chwilę na forum mnie nie było a tu taka "boruta" :P Ahh... Każdy ma prawo wyrażania własnej opinii , ale może róbmy to z większą kulturą ? Rozumiem , może jesteś nie zadowolony z roboty Marcina , ale musisz o tym mówić w taki sposób ? Usługa Marcina w większości jest dla osób , które nie mają obycia w mechanice. Jednak czytając całe forum od początku stwierdził byś , że nie raz komuś pomógł bezinteresownie jeżeli ktoś sam swapował na własną rękę.

A teraz pytanie z innej beczki. Pamiętacie nazwę tego środka co się dolewa do oleju ? (poprawiał trochę charakterystykę silnika) . Bo wlałem kiedyś go do samochodu i rzeczywiście była różnica w odpalaniu silnika (była bardziej kulturalna zwłaszcza w zimę) , tylko kurde wyrzuciłem opakowanie i zapomniałem nazwy.

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » pn 30 lis, 2015

Dragon nie wiem czy czytałeś wszystko czy po prostu nie zauważyłeś co pisał Marcin? wiem że jestem sam :-) dlatego wszyscy Cisna na mnie ;-) to jest forum każdy ma swoje zdanie na ten temat :-)

Awatar użytkownika
Dragon011

Zauważyłem tylko jedno. Marcin zawsze jest kulturalny w swoich wypowiedziach chyba , że go ktoś wkurzy. Bardzo fajnie , że chcesz dać ludziom pomysły na przeróbke " po swojemu " Tylko niestety w jakiejś części będzie to prowadziło do tego , że "pół przeróbki" końcowo i tak będą wracać na poprawki do Marcina (chyba sam byłeś takim przypadkiem). A jedno jest wiadome.Żaden mechanik nie lubi poprawiać po kimś. CB 500 jest stosunkowo łatwym projektem jeżeli opisujesz , że jesteś taki dobry w te klocki proponuje zacząć projekt er 6 lub z innym piecem napewno byś pokazał , że nie rzucasz słów na wiatr.
Ostatnio zmieniony pn 30 lis, 2015 przez Dragon011, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
rafax300

MaxMW musisz założyć oddzielny temat na forum o swapie

Awatar użytkownika
Dragon011

MaxMW pisze:Dragon nie wiem czy czytałeś wszystko czy po prostu nie zauważyłeś co pisał Marcin? wiem że jestem sam :-) dlatego wszyscy Cisna na mnie ;-) to jest forum każdy ma swoje zdanie na ten temat :-)

Nie ciśniemy :) Dużo osób z nas rozmawiało osobiście z Marcinem (sam pewnie też) i wdg mojej opinii jest fachowcem i mega wporządku facetem dlatego po prostu go bronimy , gdyż wiemy że jak się wkurzy to może przez przypadek dostać bana , a wtedy ten temat już nie byłby taki ciekawy ;)

Awatar użytkownika
rafax300

:) dokładnie Dragon011

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”