a czy ja napisałem że zrobisz swap czy coś innego bo ja tu nic takiego nie widze więc to ty naucz się czytać ze zrozumieniemrafax300 pisze:pękłem ze śmiechu SWAP za 1 zł http://olx.pl/oferta/access-luckystar-s ... be7e862eec
SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Witam Panowie,na imię mam Hubert, od niedawna jestem posiadaczem LS, czekam na swoją kolej u Marcina. Mam coś ciekawego na sprzedaż, może ktoś chętny?
http://olx.pl/oferta/access-lucky-star-silnik-CID5-IDcTDjN.html#5ccc909902
A tak na poważnie to powiedzcie mi czy to jest realna cena czy grubo przesadziłem?
http://olx.pl/oferta/access-lucky-star-silnik-CID5-IDcTDjN.html#5ccc909902
A tak na poważnie to powiedzcie mi czy to jest realna cena czy grubo przesadziłem?
ACCESS CB 500
drogi MaxMW w tym temacie raczej nie masz siły przebicia, bo jak na razie to ty jestes jedyną niezadowoloną osoba i to jeszcze nie ze swapu tylko z poprawek twoich błędów
jak na razie marcin wykonał mnóstwo swapów(cos ok 70szt) ,i nikt nie robił takiego zamętu jak ty ,i wszyscy są bardzo zadowoleni ,wiem co pisze bo w mojej okolicy jezdzi 6 sztuk ,gdzie dwie sztuki sa z drugiej reki ,a ja sam używam od pół roku i raczej sa tu na forum sami zwolennicy tematu i projektu !!!!!!!!!
jak na razie marcin wykonał mnóstwo swapów(cos ok 70szt) ,i nikt nie robił takiego zamętu jak ty ,i wszyscy są bardzo zadowoleni ,wiem co pisze bo w mojej okolicy jezdzi 6 sztuk ,gdzie dwie sztuki sa z drugiej reki ,a ja sam używam od pół roku i raczej sa tu na forum sami zwolennicy tematu i projektu !!!!!!!!!
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Nie robię konkurencji nikt nie jest idealny. każdy ma prawo robić co chce więc bez spiny
Chwilę na forum mnie nie było a tu taka "boruta" Ahh... Każdy ma prawo wyrażania własnej opinii , ale może róbmy to z większą kulturą ? Rozumiem , może jesteś nie zadowolony z roboty Marcina , ale musisz o tym mówić w taki sposób ? Usługa Marcina w większości jest dla osób , które nie mają obycia w mechanice. Jednak czytając całe forum od początku stwierdził byś , że nie raz komuś pomógł bezinteresownie jeżeli ktoś sam swapował na własną rękę.
A teraz pytanie z innej beczki. Pamiętacie nazwę tego środka co się dolewa do oleju ? (poprawiał trochę charakterystykę silnika) . Bo wlałem kiedyś go do samochodu i rzeczywiście była różnica w odpalaniu silnika (była bardziej kulturalna zwłaszcza w zimę) , tylko kurde wyrzuciłem opakowanie i zapomniałem nazwy.
A teraz pytanie z innej beczki. Pamiętacie nazwę tego środka co się dolewa do oleju ? (poprawiał trochę charakterystykę silnika) . Bo wlałem kiedyś go do samochodu i rzeczywiście była różnica w odpalaniu silnika (była bardziej kulturalna zwłaszcza w zimę) , tylko kurde wyrzuciłem opakowanie i zapomniałem nazwy.
Dragon nie wiem czy czytałeś wszystko czy po prostu nie zauważyłeś co pisał Marcin? wiem że jestem sam dlatego wszyscy Cisna na mnie to jest forum każdy ma swoje zdanie na ten temat
Zauważyłem tylko jedno. Marcin zawsze jest kulturalny w swoich wypowiedziach chyba , że go ktoś wkurzy. Bardzo fajnie , że chcesz dać ludziom pomysły na przeróbke " po swojemu " Tylko niestety w jakiejś części będzie to prowadziło do tego , że "pół przeróbki" końcowo i tak będą wracać na poprawki do Marcina (chyba sam byłeś takim przypadkiem). A jedno jest wiadome.Żaden mechanik nie lubi poprawiać po kimś. CB 500 jest stosunkowo łatwym projektem jeżeli opisujesz , że jesteś taki dobry w te klocki proponuje zacząć projekt er 6 lub z innym piecem napewno byś pokazał , że nie rzucasz słów na wiatr.
Ostatnio zmieniony pn 30 lis, 2015 przez Dragon011, łącznie zmieniany 2 razy.
MaxMW musisz założyć oddzielny temat na forum o swapie
MaxMW pisze:Dragon nie wiem czy czytałeś wszystko czy po prostu nie zauważyłeś co pisał Marcin? wiem że jestem sam dlatego wszyscy Cisna na mnie to jest forum każdy ma swoje zdanie na ten temat
Nie ciśniemy Dużo osób z nas rozmawiało osobiście z Marcinem (sam pewnie też) i wdg mojej opinii jest fachowcem i mega wporządku facetem dlatego po prostu go bronimy , gdyż wiemy że jak się wkurzy to może przez przypadek dostać bana , a wtedy ten temat już nie byłby taki ciekawy
dokładnie Dragon011