SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Adamus86
Quad:: Ls 500
Imię: Adam

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Adamus86 » pn 30 lis, 2015

Witam wszystkich od pewnego czasu jestem posiadaczem lucka 250 ale czekam już w kolejce do Marcina żeby z lucka zrobić lucyfera :-) aktualnie rozebralem całego gada żeby go pomalowac i wymienić wszystkie potrzebne części :-) Marcin kolegą z Łęczycy jest na forum? Bo jestem z jego okolic to miał bym z kim polatac :-)

Awatar użytkownika
SoCool
Quad:: Lucky Star 250
Imię: Jakub

Post autor: SoCool » pn 30 lis, 2015

Panowie jaka soczewkę wsadzacie do quadów czy to bez znaczenia? raczej sprzedają po 2 szt. czy można gdzieś kupić pojedynczo a może ktoś ma na odsprzedanie ? :) barwa 6000 chyba najodpowiedniejsza co ? i czy dużo jest zabawy z wkładaniem tego w klosz trzeba pewnie rozkleić lampę czym później ja poskładać do kupy macie jakieś sprawdzone kleje/ metody ?

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pn 30 lis, 2015

Ja ponowie moje pytanie o lancuch. Ile ma miec ogniw?? Zebatke mam z przodu zmieniana na mniejsza czyli pewnie 14. Nie mam teraz dostepu do quada ,a chcialbym to zamowic zeby po powrocie do domu juz czekal na wymiane.

Awatar użytkownika
kaman cb500
Quad:: LS CB500

Post autor: kaman cb500 » pn 30 lis, 2015

SoCool ja rozbierałem polewając zagotowaną wodą po krajach lampy, wtedy klej puści, podważasz klipsy spinające obydwie połówki lampy, soczewkę wykorzystałem z rozbitej lampy z opla omegi, ma trzy ramiona które przymocowałem za pomocą nitownicy do wewnątrz lampy. Ja mam żarnik 4500 i świeci w miarę fajnie. Wszystko skleiłem do kupy za pomocą kleju do szyb.

Co do łańcucha Trauma to nie pamiętam ile ma ogniw, ale ja swój DID VX skracałem o 4 ogniwa a mam przełożenia przód 13 tył 40, ale zmieniam za niedługo na inne.

Awatar użytkownika
Trzeci
Quad:: LS 500
Imię: Damian

Post autor: Trzeci » pn 30 lis, 2015

Siema, w sobotę odebrałem od Marcina swojego Lucyfera :D maszyna wymiata, momentalnie wkręca sie na obroty i ten dźwiek... ten nowy tłumik daje radę :) Quad wygląda jak by z fabryki z tym silnikiem wyszedł, laik sie nie pozna. Chociaż pogoda nie sprzyja zrobiłem nim już około 100km głównie asfalt i szuter, z maszyną trzeba sie obyć, bo dzieli go przepaść od seryjnego ls. Wrażenia jak najbardziej pozytywne :D
Adamus86 będzie czas i pogoda to na Celestyne możemy lecieć

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » pn 30 lis, 2015

ten dźwięk z wydechu od samochodu?

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » pn 30 lis, 2015

Chłopaki kto jest z okolic leczycy dawac na pv :D !
Ja jestem z okolic Gory Sw Małgorzaty, mozna by zrobic jakis team polatac razem :)

Awatar użytkownika
rafax300
Quad:: ACCESS 500+
Imię: Rafał

Post autor: rafax300 » pn 30 lis, 2015

pękłem ze śmiechu SWAP za 1 zł :wyśmiewacz: http://olx.pl/oferta/access-luckystar-s ... be7e862eec :wyśmiewacz:
---------------------------------------------------------------------
  • Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej :I love ACCESS:

MaxMW

na filmiku yt nie słychać aby tak pięknie się wkrecal no ale może się mylę ;-) Marcin by lipy nie zrobił :-) ;-)

MaxMW

Rafax potrafisz czytać ze zrozumieniem czy tam pisze zrobię swap czy coś innego :-)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”