SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Witam wszystkich od pewnego czasu jestem posiadaczem lucka 250 ale czekam już w kolejce do Marcina żeby z lucka zrobić lucyfera aktualnie rozebralem całego gada żeby go pomalowac i wymienić wszystkie potrzebne części Marcin kolegą z Łęczycy jest na forum? Bo jestem z jego okolic to miał bym z kim polatac
Panowie jaka soczewkę wsadzacie do quadów czy to bez znaczenia? raczej sprzedają po 2 szt. czy można gdzieś kupić pojedynczo a może ktoś ma na odsprzedanie ? barwa 6000 chyba najodpowiedniejsza co ? i czy dużo jest zabawy z wkładaniem tego w klosz trzeba pewnie rozkleić lampę czym później ja poskładać do kupy macie jakieś sprawdzone kleje/ metody ?
Ja ponowie moje pytanie o lancuch. Ile ma miec ogniw?? Zebatke mam z przodu zmieniana na mniejsza czyli pewnie 14. Nie mam teraz dostepu do quada ,a chcialbym to zamowic zeby po powrocie do domu juz czekal na wymiane.
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
SoCool ja rozbierałem polewając zagotowaną wodą po krajach lampy, wtedy klej puści, podważasz klipsy spinające obydwie połówki lampy, soczewkę wykorzystałem z rozbitej lampy z opla omegi, ma trzy ramiona które przymocowałem za pomocą nitownicy do wewnątrz lampy. Ja mam żarnik 4500 i świeci w miarę fajnie. Wszystko skleiłem do kupy za pomocą kleju do szyb.
Co do łańcucha Trauma to nie pamiętam ile ma ogniw, ale ja swój DID VX skracałem o 4 ogniwa a mam przełożenia przód 13 tył 40, ale zmieniam za niedługo na inne.
Co do łańcucha Trauma to nie pamiętam ile ma ogniw, ale ja swój DID VX skracałem o 4 ogniwa a mam przełożenia przód 13 tył 40, ale zmieniam za niedługo na inne.
Siema, w sobotę odebrałem od Marcina swojego Lucyfera maszyna wymiata, momentalnie wkręca sie na obroty i ten dźwiek... ten nowy tłumik daje radę Quad wygląda jak by z fabryki z tym silnikiem wyszedł, laik sie nie pozna. Chociaż pogoda nie sprzyja zrobiłem nim już około 100km głównie asfalt i szuter, z maszyną trzeba sie obyć, bo dzieli go przepaść od seryjnego ls. Wrażenia jak najbardziej pozytywne
Adamus86 będzie czas i pogoda to na Celestyne możemy lecieć
Adamus86 będzie czas i pogoda to na Celestyne możemy lecieć
ten dźwięk z wydechu od samochodu?
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Chłopaki kto jest z okolic leczycy dawac na pv !
Ja jestem z okolic Gory Sw Małgorzaty, mozna by zrobic jakis team polatac razem
Ja jestem z okolic Gory Sw Małgorzaty, mozna by zrobic jakis team polatac razem
pękłem ze śmiechu SWAP za 1 zł http://olx.pl/oferta/access-luckystar-s ... be7e862eec
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
na filmiku yt nie słychać aby tak pięknie się wkrecal no ale może się mylę Marcin by lipy nie zrobił
Rafax potrafisz czytać ze zrozumieniem czy tam pisze zrobię swap czy coś innego