SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
MaxMW
Quad:: Lucky Star

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: MaxMW » pt 27 lis, 2015

daj więcej :-)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 27 lis, 2015

;)
Ostatnio zmieniony pn 30 lis, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
krzychsolt
Quad:: Lucyfer LS 500
Imię: Krzysiek

Post autor: krzychsolt » pt 27 lis, 2015

Ludzie dajcie spokój Bo do nikąd to nie prowadzi i wieje gimbazą. Marcin Ty rób swoje a Ci którzy chcą się bawić sami to niech się bawią i koniec. Ja nie jestem żadnym obrońcą Marcina i popieram również tych którzy sami chcą przy tym grzebać ale przechwalanie i obrażanie innych jest nie fair. Marcin nigdy nie pisał i w ogłoszenia też chyba nie ma nigdzie napisane że tylko on może przerabiać lucki i innym tego zabrania więc bez spiny panowie.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 27 lis, 2015

MaxMW pisze:Tomek a ty pewnie klient Marcina.:-)
Jak bys czytal to forum a nie wpadal nasiac zamentu to bys wiedziel :)

Ale w tym temacie co jakis czas ktos wpada i robi trzode... ja sie z tego smieje... bo jestes kozak ktory twierdzi ze tyle potrafi a pozniej pod przykrywka niku na forum probujesz sie czegos dowiedziec bo sam se poradzic nie mozesz

;)

Marcin ATV SWAP Garage

Spoko Krzysztof ja sie nie spinam ale sam widzisz wpadnie taki nie wiadomo z kąd dzisiaj sie zarejestrował na forum i wszystkie rozumy pozjadał zrobił z siebie w 3 min fachowca od SWAPU a okazało się że to największy druciaż jakiego ziemia widziała , szkoda że nie zrobiłem fotek tego quada po jego swapie chetnie bym wam pokazał jego geniusz ;) Ale skończmy juz ten temat . Są tu chłopaki którzy sami sobie zrobili i nikt z nikim sie nie kłóci wszyscy sie szanują , tylko ci co sobie z czymś nie radzą maja do mnie zawsze jakiś problem .

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » pt 27 lis, 2015

He he tomus czego na tym forum można się dowiedzieć ile kosztuje swap? Czy coś jeszcze? Marcin jesteś marny. Mam nadzieję że się spotkamy gdzieś w terenie;-)druciaz? He he tak oczywiście rób te swoje swapy na tym zaje***** wysokim poziomie maluj farba za 20 pln życzę Ci jak najlepiej geniuszu pozdro

Awatar użytkownika
Gruszkin8804
Quad:: Lucyfer
Imię: Łukasz

Post autor: Gruszkin8804 » pt 27 lis, 2015

Marcin ATV SWAP Garage pisze:Panowie sami widzicie co to za fachowiec wydało sie nie doceniłeś mojego intelektu młody siusioku :D a skroić to ciebie skroiłem 900 zł za za dzień roboty :D tak panowie dawno dawno temu nawet opisywałem to rok temu na forum ten oto Pan Maciej Wawrzyniak wydzwaniał do mnie jak na sr a czkę bym mu piowiedział jak przerabiam odmówiłem to mi pojechał od takich i owachich po jakimś czasie nie dawał sobie rady i przywiózł mi tego klamota żeby to jakoś ogarnąć a ja dobrze wiedziałem ze to on mi tak wtedy pojechał wiec sie odwdzięczyłem odpierdzieliłem panśzczyzne byle jak nie cały dzień roboty i skosiłem go na 900 stówek :D haha trzeba uczyć rozumu takich cwaniaczków a jak sie spotkamy w terenie to ci co jeszcze powiem na ucho tak z bliska :D elo lamusie

Hehehehe dobrze powiedziane :oklaski:

Awatar użytkownika
steniu
Quad:: bashan 200 ls 500
Imię: sylwek

Post autor: steniu » pt 27 lis, 2015

he he naprawdę dobry gostek :D ,
a do mnie dzisiaj dotarł i juz zamontowany i podłączony nowy licznik org, z atv expert do luyfera,nowy piec to i od nowa kilometry :D ,w starym cos sie uwaliło i nie zliczał przebiegu km.,

Marcin ATV SWAP Garage

steniu pisze:he he naprawdę dobry gostek :D ,
a do mnie dzisiaj dotarł i juz zamontowany i podłączony nowy licznik org, z atv expert do luyfera,nowy piec to i od nowa kilometry :D ,w starym cos sie uwaliło i nie zliczał przebiegu km.,
a ten stary licznik moge wziąć od ciebie na części jak bys chciał ;) odpisz na pw

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » pt 27 lis, 2015

Hahaha Marcin widzę że co nie którzy chcieli by ustawkę "Mam nadzieję że się spotkamy gdzieś w terenie;-)". Gimba atakuje :lol: . To są czasy że w necie kozak, a w realu to pewno by patrzył w drugą stronę. Ja za młodych lat jak bym wyskoczył z takim tekstem do starszych to bym dostał wpier.ol i tyle. A teraz weź takiemu nastukaj to na pały pójdzie i tylko problemy. Brakuje woja żeby tym wszystkim ciotom w rurkach przypominali co to facet.
A tak w ogóle to modelator powinien zrobić porządek. Dziękuję dobranoc.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”