SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
daj więcej
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Ostatnio zmieniony pn 30 lis, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Ludzie dajcie spokój Bo do nikąd to nie prowadzi i wieje gimbazą. Marcin Ty rób swoje a Ci którzy chcą się bawić sami to niech się bawią i koniec. Ja nie jestem żadnym obrońcą Marcina i popieram również tych którzy sami chcą przy tym grzebać ale przechwalanie i obrażanie innych jest nie fair. Marcin nigdy nie pisał i w ogłoszenia też chyba nie ma nigdzie napisane że tylko on może przerabiać lucki i innym tego zabrania więc bez spiny panowie.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak bys czytal to forum a nie wpadal nasiac zamentu to bys wiedzielMaxMW pisze:Tomek a ty pewnie klient Marcina.
Ale w tym temacie co jakis czas ktos wpada i robi trzode... ja sie z tego smieje... bo jestes kozak ktory twierdzi ze tyle potrafi a pozniej pod przykrywka niku na forum probujesz sie czegos dowiedziec bo sam se poradzic nie mozesz
-
Spoko Krzysztof ja sie nie spinam ale sam widzisz wpadnie taki nie wiadomo z kąd dzisiaj sie zarejestrował na forum i wszystkie rozumy pozjadał zrobił z siebie w 3 min fachowca od SWAPU a okazało się że to największy druciaż jakiego ziemia widziała , szkoda że nie zrobiłem fotek tego quada po jego swapie chetnie bym wam pokazał jego geniusz Ale skończmy juz ten temat . Są tu chłopaki którzy sami sobie zrobili i nikt z nikim sie nie kłóci wszyscy sie szanują , tylko ci co sobie z czymś nie radzą maja do mnie zawsze jakiś problem .
He he tomus czego na tym forum można się dowiedzieć ile kosztuje swap? Czy coś jeszcze? Marcin jesteś marny. Mam nadzieję że się spotkamy gdzieś w terenie;-)druciaz? He he tak oczywiście rób te swoje swapy na tym zaje***** wysokim poziomie maluj farba za 20 pln życzę Ci jak najlepiej geniuszu pozdro
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Marcin ATV SWAP Garage pisze:Panowie sami widzicie co to za fachowiec wydało sie nie doceniłeś mojego intelektu młody siusioku a skroić to ciebie skroiłem 900 zł za za dzień roboty tak panowie dawno dawno temu nawet opisywałem to rok temu na forum ten oto Pan Maciej Wawrzyniak wydzwaniał do mnie jak na sr a czkę bym mu piowiedział jak przerabiam odmówiłem to mi pojechał od takich i owachich po jakimś czasie nie dawał sobie rady i przywiózł mi tego klamota żeby to jakoś ogarnąć a ja dobrze wiedziałem ze to on mi tak wtedy pojechał wiec sie odwdzięczyłem odpierdzieliłem panśzczyzne byle jak nie cały dzień roboty i skosiłem go na 900 stówek haha trzeba uczyć rozumu takich cwaniaczków a jak sie spotkamy w terenie to ci co jeszcze powiem na ucho tak z bliska elo lamusie
Hehehehe dobrze powiedziane
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
he he naprawdę dobry gostek ,
a do mnie dzisiaj dotarł i juz zamontowany i podłączony nowy licznik org, z atv expert do luyfera,nowy piec to i od nowa kilometry ,w starym cos sie uwaliło i nie zliczał przebiegu km.,
a do mnie dzisiaj dotarł i juz zamontowany i podłączony nowy licznik org, z atv expert do luyfera,nowy piec to i od nowa kilometry ,w starym cos sie uwaliło i nie zliczał przebiegu km.,
-
a ten stary licznik moge wziąć od ciebie na części jak bys chciał odpisz na pwsteniu pisze:he he naprawdę dobry gostek ,
Hahaha Marcin widzę że co nie którzy chcieli by ustawkę "Mam nadzieję że się spotkamy gdzieś w terenie;-)". Gimba atakuje . To są czasy że w necie kozak, a w realu to pewno by patrzył w drugą stronę. Ja za młodych lat jak bym wyskoczył z takim tekstem do starszych to bym dostał wpier.ol i tyle. A teraz weź takiemu nastukaj to na pały pójdzie i tylko problemy. Brakuje woja żeby tym wszystkim ciotom w rurkach przypominali co to facet.
A tak w ogóle to modelator powinien zrobić porządek. Dziękuję dobranoc.
A tak w ogóle to modelator powinien zrobić porządek. Dziękuję dobranoc.