No to zaczynamy...
Przerywacz kierunkowskazów.
Witam ostatnio walnął mi przerywacz w yamaha bruin 350 i chodzi o to że nwm gdzie go znaleźć właśnie w tym modelu. Nie piszcie poszukaj sobie na innych forach
- sunnychris
- Imię: Krzysiek
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich zza zachodniej granicy.
Na imię mam Krzysiek, 32 latka, ogólnie pochodzę z Gorzowa wlkp. ale od kilku lat mieszkam w okolicy Osnabrück.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w niedalekim czasie postawię w garażu swoją maszynę i będzie to CF Moto X8.
Dotychczas korzystałem z usług wypożyczalni i w PL ujeżdżałem MXU 500, a w DE MXU 300.
Na moje niewygórowane potrzeby zawsze starczały... pośmigać po leśnych szutrach, delikatne błotko, nocowanie w namiocie, ognisko... takie tam wyprawy ojca z synem bez topienia sprzętu po kierownicę w bagnie.
Na imię mam Krzysiek, 32 latka, ogólnie pochodzę z Gorzowa wlkp. ale od kilku lat mieszkam w okolicy Osnabrück.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w niedalekim czasie postawię w garażu swoją maszynę i będzie to CF Moto X8.
Dotychczas korzystałem z usług wypożyczalni i w PL ujeżdżałem MXU 500, a w DE MXU 300.
Na moje niewygórowane potrzeby zawsze starczały... pośmigać po leśnych szutrach, delikatne błotko, nocowanie w namiocie, ognisko... takie tam wyprawy ojca z synem bez topienia sprzętu po kierownicę w bagnie.
Witam Wszystkich
Mam na imię Sebastian ,mam 18 lat i jestem z Okolic Krakowa.
Aktualnie nie posiadam quada ,ale zamierzam kupić Lucky Star 300.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Sebastian ,mam 18 lat i jestem z Okolic Krakowa.
Aktualnie nie posiadam quada ,ale zamierzam kupić Lucky Star 300.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Witam.
Mam na imię Dawid, mam 20 lat i jestem z Pyrzyc (zachodniopomorskie).
Nie posiadam Quada ale niedługo zamierzam kupić. Kilka lat temu miałem bashana 200. Teraz planuję na poważnie zacząć przygodę z quadami.
Mam na imię Dawid, mam 20 lat i jestem z Pyrzyc (zachodniopomorskie).
Nie posiadam Quada ale niedługo zamierzam kupić. Kilka lat temu miałem bashana 200. Teraz planuję na poważnie zacząć przygodę z quadami.
Witam wszystkich .
Witam
Nazywam sie Łukasz mieszkam w Słupsku mam 29 lat nie posiadam jeszcze quada jestem w fazie szukania mam nadzieje ze coś doradzacie
Nazywam sie Łukasz mieszkam w Słupsku mam 29 lat nie posiadam jeszcze quada jestem w fazie szukania mam nadzieje ze coś doradzacie
Cześć nazywam się Rafał mam 32 lata mieszkam pod Białymstokiem i od 4 lat poruszam GRIZZLY 700 Wcześniej miałem G450 a rok temu przeskoczyłem na większy
Witam nazywam się Adam i lata na lucky star 250
Witam wszystkich forumowiczów
Mam na imię Damian, 22 lata jestem z okolic Łęczycy.
Od niedawna ujeżdżam LS 500 vel Lucyfer
Mam na imię Damian, 22 lata jestem z okolic Łęczycy.
Od niedawna ujeżdżam LS 500 vel Lucyfer
Siemanko, Adam 21 lat okolice Włocławka. Szukam Swojej jedynej LTZ.