SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 28 paź, 2015

660760239 pisze:Marcin a ten projekt z silnikiem 950 aktualny nadal bo z tego co się orientuje to miałeś robić to w moim quadzie?
Stoi u mnie będzie w nim ten sam silnik co u mnie od er6 wszystkie potrzebne częsci juz są ale to dopiero za jakieś 1,5 miesiąca
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage

gateway pisze:
Tomek_LS500cb pisze:A co juz poszedl??? Tylko nie mow ze ty go wzioles....

;)
No quadzik idzie do Marcina. Miał iść do mnie (dla kolegi). Byłem umówiony na jutro, ale sprzedający zdecydował, że sprzeda Marcinowi i mi odwołał sprzedaż. Cóż...

Macie jakiś pomysł na opony do tego litrowego potwora? To będzie mega bestia :) Ciekawy jestem jak to będzie podawało. Będzie moc :D
No i ogrom przeróbek. Pewnie będzie trzeba pomyśleć też o innym osadzeniu łożysk ośki, bo w wielu quadach poddaje się przy wybijaniu starych. Tak jak u mnie było. Więc trzeba dmuchać na zimne.
Pewnie jakieś customowe wahacze na przód aby poszerzyć i w ch... innych rzeczy, które wyjdą w trakcie. Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu :)
Tak naprawdę to byłem po prostu pierwszy bo aukcje wystawiał jego kolega i ty kontaktowałeś sie z nim a ja jak poznałem tego quada a widziałem ze nie ma numeru to nie pisałem tylko zadzwoniłem do samego właściciela bo mam wszystkie numery tel do osób którym przerobiłem quady tak wiec ty rozmawiałes z kolegą który wystawił grzecznościowo quada a ja bezpośrednio z właścicielem który obecnie jest w Niemczech a że ze mną sie w jakiś sposób zna to sprzedaje po znajomości ;) swojemu a nie komuś całkiem obcemu ;)

wszystko zależy od tego co sobie zażyczy klient na pewno opony będą szosowe na jak najniższym profilu , oś tylna obowiązkowo nowa dystanse ,hamulce no i układ kierowniczy musi być w perfekcyjnym stanie ,a czy wahacze przednie beda inne czy tylko dystanse pójdą to już zadecyduje właściciel . Tak na prawdę to miał inny pomysł chciał ten własnie silnik od zx10R wrzucić do MINI Morisa ale koszty go troche przerosły i wymyślił sobie właśnie quada z tym silnikiem ,obecnie jest na etapie szukania quada silnik już ma chłopak jest gdzies tam z okolicy Gliwic.

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » śr 28 paź, 2015

Marcin ATV SWAP Garage pisze:

Tak naprawdę to byłem po prostu pierwszy bo aukcje wystawiał jego kolega i ty kontaktowałeś sie z nim a ja jak poznałem tego quada a widziałem ze nie ma numeru to nie pisałem tylko zadzwoniłem do samego właściciela bo mam wszystkie numery tel do osób którym przerobiłem quady tak wiec ty rozmawiałes z kolegą który wystawił grzecznościowo quada a ja bezpośrednio z właścicielem który obecnie jest w Niemczech a że ze mną sie w jakiś sposób zna to sprzedaje po znajomości ;) swojemu a nie komuś całkiem obcemu ;)
Tak jak mówisz. Ja rozmawiałem z jego kolegą, który go w Polsce sprzedawał. Pewnie jeszcze nie wiedział, że dzwoniłeś bezpośrednio do właściciela i dlatego się ze mną umówił. Spoko looz, nie ma spiny ;)
Fakt, że kolega prawie mnie po rękach całował, jak mu powiedziałem, że znalazłem dla niego quada hehe.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 28 paź, 2015

Marcin a powiedz tylko czemu taka cena?? Bo jak na lucka po swapie to rewelacja... tylko pytanie czy bylo cos z nim nie tak... czy wlascicielowi sie az tak spieszylo???

;)

mxsebek
Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist

Post autor: mxsebek » śr 28 paź, 2015

ropa0 pisze:mxsebek mówisz o tym co w ogłoszeniu miał link do filmiku z jakies tam płyty/pasa lotniska ?
Dokładnie o tym samym byłem widziałem :-P i nie było ani to technicznie ani estetycznie wykonane, co nie zmienia faktu ze 4 gary da sie upchać.

Marcin ATV SWAP Garage

Tomek_LS500cb pisze:Marcin a powiedz tylko czemu taka cena?? Bo jak na lucka po swapie to rewelacja... tylko pytanie czy bylo cos z nim nie tak... czy wlascicielowi sie az tak spieszylo???

;)
Ma tam jakieś problemy zdrowotne do tego pracuje za granicą i quad stał po prostu chciał sie pozbyć z tond tak atrakcyjna cena .

Awatar użytkownika
Gruszkin8804
Quad:: Lucyfer
Imię: Łukasz

Post autor: Gruszkin8804 » śr 28 paź, 2015

SKRADZIONO 2 quady w okolicach Mszczonowa właściciel prosi o pomoc w udostępnieniu zdjęć na rożnych portalach.. Za pomoc w odnalezieniu nagroda pieniężna Z pozdrowieniami,

Czarek Małkiewicz

INTARCO - Szymon Zieliński

96-321 Żabia Wola - Słubica B

ul. Orchidei 14A

tel./faks.: 046 857 90 63

Obrazek

Obrazek

Marcin ATV SWAP Garage

Ten lucyfer pomarańczowy to niektórzy może pamietają ten statek enterprise jeszcze z tamtego forum to quad użytkownika LECH 06 któremu przerabiałem 1,5 roku temu właśnie jemu z garażu zapie... 3 quady te dawa z foto i jeszcze jakiś jeden podobno .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 28 paź, 2015

No ja kojaze go po tych poszerzeniach .... uuuu szkoda sprzetow... pewnie w czesciach wyplyna... ale jak cos to pewnie wszyscy pomoga ;) ja napewno... czesto przrgladam wszystkie portale aukcyjne ... jak cos natrafie to napewno dam znac

;)

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » czw 29 paź, 2015

A teraz trochę z innej bajki. Przejrzałem , filmiki Marcina bo chciałem podpatrzeć jakieś fajne lusterka do lucyfera , a tutaj patrzę praktycznie nikt ich nie ma :O Bo choć Marcina mi się mega podobają z handbardami to takiej kwoty za malutki kawałek plastiku i szkła napewno nie dam :P Ma ktoś jakieś fajne ? Bo zastanawiałem się nad tymi w końcówkę kierownicy , ale nie widziałem na żywo jak wygląda . Jak byście mogli to powstawiajcie zdjęcia waszych lusterek. Z góry dzięki :)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”