Stoi u mnie będzie w nim ten sam silnik co u mnie od er6 wszystkie potrzebne częsci juz są ale to dopiero za jakieś 1,5 miesiąca660760239 pisze:Marcin a ten projekt z silnikiem 950 aktualny nadal bo z tego co się orientuje to miałeś robić to w moim quadzie?
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Tak naprawdę to byłem po prostu pierwszy bo aukcje wystawiał jego kolega i ty kontaktowałeś sie z nim a ja jak poznałem tego quada a widziałem ze nie ma numeru to nie pisałem tylko zadzwoniłem do samego właściciela bo mam wszystkie numery tel do osób którym przerobiłem quady tak wiec ty rozmawiałes z kolegą który wystawił grzecznościowo quada a ja bezpośrednio z właścicielem który obecnie jest w Niemczech a że ze mną sie w jakiś sposób zna to sprzedaje po znajomości swojemu a nie komuś całkiem obcemugateway pisze:No quadzik idzie do Marcina. Miał iść do mnie (dla kolegi). Byłem umówiony na jutro, ale sprzedający zdecydował, że sprzeda Marcinowi i mi odwołał sprzedaż. Cóż...Tomek_LS500cb pisze:A co juz poszedl??? Tylko nie mow ze ty go wzioles....
Macie jakiś pomysł na opony do tego litrowego potwora? To będzie mega bestia Ciekawy jestem jak to będzie podawało. Będzie moc
No i ogrom przeróbek. Pewnie będzie trzeba pomyśleć też o innym osadzeniu łożysk ośki, bo w wielu quadach poddaje się przy wybijaniu starych. Tak jak u mnie było. Więc trzeba dmuchać na zimne.
Pewnie jakieś customowe wahacze na przód aby poszerzyć i w ch... innych rzeczy, które wyjdą w trakcie. Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu
wszystko zależy od tego co sobie zażyczy klient na pewno opony będą szosowe na jak najniższym profilu , oś tylna obowiązkowo nowa dystanse ,hamulce no i układ kierowniczy musi być w perfekcyjnym stanie ,a czy wahacze przednie beda inne czy tylko dystanse pójdą to już zadecyduje właściciel . Tak na prawdę to miał inny pomysł chciał ten własnie silnik od zx10R wrzucić do MINI Morisa ale koszty go troche przerosły i wymyślił sobie właśnie quada z tym silnikiem ,obecnie jest na etapie szukania quada silnik już ma chłopak jest gdzies tam z okolicy Gliwic.
Tak jak mówisz. Ja rozmawiałem z jego kolegą, który go w Polsce sprzedawał. Pewnie jeszcze nie wiedział, że dzwoniłeś bezpośrednio do właściciela i dlatego się ze mną umówił. Spoko looz, nie ma spinyMarcin ATV SWAP Garage pisze:
Tak naprawdę to byłem po prostu pierwszy bo aukcje wystawiał jego kolega i ty kontaktowałeś sie z nim a ja jak poznałem tego quada a widziałem ze nie ma numeru to nie pisałem tylko zadzwoniłem do samego właściciela bo mam wszystkie numery tel do osób którym przerobiłem quady tak wiec ty rozmawiałes z kolegą który wystawił grzecznościowo quada a ja bezpośrednio z właścicielem który obecnie jest w Niemczech a że ze mną sie w jakiś sposób zna to sprzedaje po znajomości swojemu a nie komuś całkiem obcemu
Fakt, że kolega prawie mnie po rękach całował, jak mu powiedziałem, że znalazłem dla niego quada hehe.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin a powiedz tylko czemu taka cena?? Bo jak na lucka po swapie to rewelacja... tylko pytanie czy bylo cos z nim nie tak... czy wlascicielowi sie az tak spieszylo???
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Dokładnie o tym samym byłem widziałem i nie było ani to technicznie ani estetycznie wykonane, co nie zmienia faktu ze 4 gary da sie upchać.ropa0 pisze:mxsebek mówisz o tym co w ogłoszeniu miał link do filmiku z jakies tam płyty/pasa lotniska ?
-
Ma tam jakieś problemy zdrowotne do tego pracuje za granicą i quad stał po prostu chciał sie pozbyć z tond tak atrakcyjna cena .Tomek_LS500cb pisze:Marcin a powiedz tylko czemu taka cena?? Bo jak na lucka po swapie to rewelacja... tylko pytanie czy bylo cos z nim nie tak... czy wlascicielowi sie az tak spieszylo???
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
SKRADZIONO 2 quady w okolicach Mszczonowa właściciel prosi o pomoc w udostępnieniu zdjęć na rożnych portalach.. Za pomoc w odnalezieniu nagroda pieniężna Z pozdrowieniami,
Czarek Małkiewicz
INTARCO - Szymon Zieliński
96-321 Żabia Wola - Słubica B
ul. Orchidei 14A
tel./faks.: 046 857 90 63
Czarek Małkiewicz
INTARCO - Szymon Zieliński
96-321 Żabia Wola - Słubica B
ul. Orchidei 14A
tel./faks.: 046 857 90 63
-
Ten lucyfer pomarańczowy to niektórzy może pamietają ten statek enterprise jeszcze z tamtego forum to quad użytkownika LECH 06 któremu przerabiałem 1,5 roku temu właśnie jemu z garażu zapie... 3 quady te dawa z foto i jeszcze jakiś jeden podobno .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No ja kojaze go po tych poszerzeniach .... uuuu szkoda sprzetow... pewnie w czesciach wyplyna... ale jak cos to pewnie wszyscy pomoga ja napewno... czesto przrgladam wszystkie portale aukcyjne ... jak cos natrafie to napewno dam znac
A teraz trochę z innej bajki. Przejrzałem , filmiki Marcina bo chciałem podpatrzeć jakieś fajne lusterka do lucyfera , a tutaj patrzę praktycznie nikt ich nie ma :O Bo choć Marcina mi się mega podobają z handbardami to takiej kwoty za malutki kawałek plastiku i szkła napewno nie dam Ma ktoś jakieś fajne ? Bo zastanawiałem się nad tymi w końcówkę kierownicy , ale nie widziałem na żywo jak wygląda . Jak byście mogli to powstawiajcie zdjęcia waszych lusterek. Z góry dzięki