Ja jestem stałym klientem tego gościa no cóż tani nie jest a drugi typ do którego nieraz jadę kasuje podobnie bynajmniej biorą podobnie jak woziłem im spawac tylko pękniete wahacze czyli spawu było ok 10-15 cm to brali od 40 do 50 złmxsebek pisze:Marcin ATV SWAP Garage pisze:oj chyba jak usłyszysz cene to sie zastanowisz 2 razy czy chcesz wzmacniac tak wahacz blacha kosztowała 20 zł a pospawanie tego mojego wahacza do kupy a dopiero wzmocnienie ta blachą 500 zł oczywiście sam sobie potem jeszcze wyszlifowałem na glanc zeby był taki efekt końcowy mozna powiedzieć że koszt to 600 zł ale na pewno to lepsze rozwiązanie jak kupno nowego za 1200 zł a i tak go szlak po pewnym czasie by strzelił i tak samo bedzie trzeba go spawać .Dragon011 pisze:No widze Marcin profesinalna robota Ile wyszedł cały koszt przeróbki ? Jest już taka usługa dostępna u Ciebie ? Bo jeżeli tak to napewno chętny był bym na takie wzmocnienie
No to widzę że spawacze u was kroją ostro Ja za taka usługę bym wziął dużo mniej a spawam alu już wieeeeeeleeee lat i wolę brać mniej a mieć stałych klientów
tutaj miał wahacze w dwóch cześciach cały do pospawania potem te wzmocnienia blacha troche roboty było ale myślałem że w 300 max 400 stówkach sie zmieszczę a tu pincet przełknąłem ślinę i zapłaciłem ważne że jest zrobione profesionalnie bo jak nieraz mi chłopaki przywozą quady i maja pospawane wahacze to katastrofa glut na glucie nie przetopiony jak trakie cos moze dobrze trzymać .