SWAP Lucky Star
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Re: SWAP Lucky Star
Hero2 nie dorówna sj5000+, 3/4 dorówna, 2jest porównywalna z 4000:)
Co do cykania łańcucha, nasmaruj sobie go, i sprawdź to cykanie najlepiej wtedy, kiedy będziesz jechał na lucku, bo tak bez obciążenia to wszystko tam lata... , a silnik to pewnie tak jak Marcin mówi, łańcuszek słychać.
Co do cykania łańcucha, nasmaruj sobie go, i sprawdź to cykanie najlepiej wtedy, kiedy będziesz jechał na lucku, bo tak bez obciążenia to wszystko tam lata... , a silnik to pewnie tak jak Marcin mówi, łańcuszek słychać.
Dzięki za odpowiedź już wszystko wiem, rozmawiałem wczoraj z Marcinem i okazało się że rozebrałem oś niepotrzebnie, tak to jest jak się zabiera za coś o czym nie ma się pojęciaZnyszu pisze:Hero2 nie dorówna sj5000+, 3/4 dorówna, 2jest porównywalna z 4000:)
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
A ja dzisiaj zaliczyłem pozytywnie test w terenie mam kilka filmików niestety padł mi system w lapku jak ogarne kompa to wrzucę filmiki moje przypuszczenia okazały się trafne dymam kata na ulicy i w terenie w wyścigu równoległym startowaliśmy się nawet na pustyni z miejsca z płaskiego pod samą górę 2 razy udało mu sie mnie wyprzedzić pod górkę ale ja raz zrypałem start a raz mi zgasł i zamiast poczekać. Az pompa nabije ciśnienie to szybko odpaliłem i nie nie chciał mi wejść. Na max obroty generalnie cel został osiągnięty dymam kata 525xc a kat dyma wszystkie inne
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
czyli wyszło ci te dymanie
no i fajnie
no i fajnie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Marcin wrzuć chociaż to co masz na tel. nagrane z lotniska, a jak już bedziesz miał lapka to zapodaj filmik od ziomka z kamery gdzie scinam brzoze
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Nie ma to jak se dobrze podymac przy niedzieliropa0 pisze:czyli wyszło ci te dymanie
no i fajnie
No to Marcin szybko tego lapka reanimuj bo chcialbym zobaczyc twoje poczynania ...
-
Heh no zapomniałem powiedzieć ze Michał dzisiaj tak poszedł na zakręcie ze wyrwał brzozę 10cm średnicy. Z korzeniem quad stał pionowo tyle ze na przednim bumperze a Michał 5 m w trawę
Najnowszego renegade 1000r tez ?Marcin ATV SWAP Garage pisze:A ja dzisiaj zaliczyłem pozytywnie test w terenie mam kilka filmików niestety padł mi system w lapku jak ogarne kompa to wrzucę filmiki moje przypuszczenia okazały się trafne dymam kata na ulicy i w terenie w wyścigu równoległym startowaliśmy się nawet na pustyni z miejsca z płaskiego pod samą górę 2 razy udało mu sie mnie wyprzedzić pod górkę ale ja raz zrypałem start a raz mi zgasł i zamiast poczekać. Az pompa nabije ciśnienie to szybko odpaliłem i nie nie chciał mi wejść. Na max obroty generalnie cel został osiągnięty dymam kata 525xc a kat dyma wszystkie inne
Marcin, gratuluje ukończenia projektu. Wyglada swietnie jak fabryka. Tylko powiedz mi szczerze po co w terenie quad jadący prawie 70
na pierwszym biegu. Stworzyłeś świetna maszynę na asfalt obecnie nie ma lepszej na rynku, ale quady nie sa do tego stworzone, na prostej 525xc zjesz bez problemu. Pytanie co sie stanie jak sie zaczną zakręty hopki i trudniejszy teren ?
Ozo Drapers Squad
ikar o czym ty piszesz ?
i o jakim budżecie ty mówisz i co ty porównujesz
i o jakim budżecie ty mówisz i co ty porównujesz
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
I tu się mylisz nie jechałeś nim cóż możesz powiedzieć mój quad nie jest na tor i to jest faktem i ja go nawet nie zamierzam tam na siłę wpychać ale do enduro jest idealny ja mam naprawde dobry zawias i wystarczająco mocy by spokojnie polecieć w cross country tyle ze nie wiem czy ja się na daje i wytrzymam ale ktoś kto sobie tam dobrze radzi na pewno by tym quadem się dobrze klasyfikował co do nowego can - am 1000 cc moja odpowiedz brzmi tak na pewno go wydymam w wyścigu równoległym ,ba ja śmie przypuszczać ze na asfalcie na prostej to i cb 500 go wydyma reszta zalezy juz od umiejętności i samego toru
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=-MqFYv1rmnw[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=-MqFYv1rmnw[/youtube]