Co do cykania łańcucha, nasmaruj sobie go, i sprawdź to cykanie najlepiej wtedy, kiedy będziesz jechał na lucku, bo tak bez obciążenia to wszystko tam lata...

Dzięki za odpowiedź już wszystko wiem, rozmawiałem wczoraj z Marcinem i okazało się że rozebrałem oś niepotrzebnie, tak to jest jak się zabiera za coś o czym nie ma się pojęciaZnyszu pisze:Hero2 nie dorówna sj5000+, 3/4 dorówna, 2jest porównywalna z 4000:)
Co do cykania łańcucha, nasmaruj sobie go, i sprawdź to cykanie najlepiej wtedy, kiedy będziesz jechał na lucku, bo tak bez obciążenia to wszystko tam lata..., a silnik to pewnie tak jak Marcin mówi, łańcuszek słychać.
Nie ma to jak se dobrze podymac przy niedzieliropa0 pisze:czyli wyszło ci te dymanie
no i fajnie
Najnowszego renegade 1000r tezMarcin ATV SWAP Garage pisze:A ja dzisiaj zaliczyłem pozytywnie test w terenie mam kilka filmików niestety padł mi system w lapku jak ogarne kompa to wrzucę filmiki moje przypuszczenia okazały się trafne dymam kata na ulicy i w terenie w wyścigu równoległym startowaliśmy się nawet na pustyni z miejsca z płaskiego pod samą górę 2 razy udało mu sie mnie wyprzedzić pod górkę ale ja raz zrypałem start a raz mi zgasł i zamiast poczekać. Az pompa nabije ciśnienie to szybko odpaliłem i nie nie chciał mi wejść. Na max obroty generalnie cel został osiągnięty dymam kata 525xc a kat dyma wszystkie inne