SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 29 wrz, 2015

Nie wiem co jest Pany ale ja wszystko normalnie widze sprawdziłem na tel tez widać i żony telefon wziąłem i tam też śmiga wszystkie foty widać . Zawsze dodaje foty i filmy tak samo wiec nie czaje bazy czemu sie niektórym nie wyświetlają

a co do tego quada z silnikiem er6 widziałem go tez na aukcji jakoś ostatno jak szukałem tematu tego silnika opini itd.. nie umniejsza to faktu że Lucka z tym silnikiem jeszcze nikt nie widział i chyba mój jest pierwszy i na pewno lepiej wykonany i przemyślany niż ten dinli co to wogóle jest :D i jak to wygląda ;) ;) jak skończę wrzucę filmik swojego ja sam osobiscie jestem usatysfakcjonowany a cieżko mi to przychodzi :P
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 29 wrz, 2015

Ja tam wszystko widze ;)

;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 29 wrz, 2015

A tak poza tym ... Marcin mozesz mi podeslac fotke jak masz przednie kierunki zamontowane... bo kumpel chce zamontowac a mi sie nie chce przeszukiwac forum zeby je znalesc ;)

;)

Marcin ATV SWAP Garage

W zwykłym lucku tego w tym miejscu nie zamontujesz ja mam dodatkowe wzmocnienia w tym miejscu do górnego mocowania amorków przednich i tam wywierciłem dziury i przykręciłem kierunki ;) w żadnym inny sie tak nie da

tu widać jak są kierunki
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qSJ9Ry2ClnQ[/youtube]
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » wt 29 wrz, 2015

już wszystkie foty banglają! elegancko!
Marcin, jak zwykle, profi robota, quad wygląda elegancko.

przez ten Twój pomysł z tym nowym swapem już się pokłociłem z żoną, bo powiedziałem że znowu trzeba silnik zmienić... hehehe ona na to, że najpierw dziecko i jeśli ona dostanie co chce, to wtedy będę mógł z quadami robić co chcę hehe:)

Marcin ATV SWAP Garage

Jak chcesz to mogę ci pomóc :D z jednym i drugim :P :P hahah :D

mxsebek
Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist

Post autor: mxsebek » wt 29 wrz, 2015

Wszystko widoczne ;-)

Co do swapa mam tylko pytanie jak to zniosą podzespoły typu oś, rama i co na to gumy /prędkości ponad 150km/h /. Bo chyba CB500 już mocno wysila te elementy ;-)

Teraz to chyba na dwójce na sufit możesz wjechać hahahahahahah

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » wt 29 wrz, 2015

spoko loko :p , z juniorem sobie poradzę, a do Ciebie się w temacie quada pewnie jeszcze zgłoszę :)

Marcin ATV SWAP Garage

Dzisiaj tez trochę jeździłem po wspawaniu sondy Lambada :) znajomemu dałem sie karnąć to bał sie do końca odkręcić gaz ;) teraz to przy 60 km/h na 2 biegu wystarczy dodac gazu i idzie na ośkę teraz z trójki przy 85 km/h ze strzałem wstaje na ośkę :D wszystko wytrzyma oska też przecież ciągle strzelam ze sprzęgła i jest ok a przy takich strzałach to działa największa siła na skrecanie i nic sie nie dzieje ;)

zapomniałem powiedzieć że dzisiaj wjechałem na zaorane i zawleczone pole czyli dość równo było i grzałem prawie 140 km/h miałem wrażenie że lece jakimś poduszkowcem tak mnie nosiło aż zwolniłem do 120 :D muszę jutro z domu zabrac kask bo na razie testowałem z goła głową :P

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » wt 29 wrz, 2015

A ja teraz żadnej fotki nie widzę. Zrobiłem aktualizacje wtyczek w przeglądarce i nic. Opera nie widzi. IE też nie widzi.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”