Naped Yamaha Grizzly
Naped Yamaha Grizzly
Witam! Niedawno kupiłem Yamahe Grizzly 660. I mam problem z napędem, jak kupiłem wszystko działało ok. A po pewnym czasie napęd juz sie nie załączał ale jak popukałem w bezpieczniki to działało. A teraz nawet jak popukam to ne działa. Może ktoś z was miał taki przypadek i wie co zrobić.Proszę o pomoc
Zmień bezpiecznik (przy okazji wyczyść styki w gnieździe bezpiecznika i spryskaj je "kontaktem").
Jeżeli nie pomoże to rozbierz wtyczkę elektryczną wchodzącą w przedni dyfer, wyczyść, spryskaj, zmonuj.
Jeżeli nie pomoże daj znać, dostaniesz następne procedury.
Jeżeli nie chcesz sobie brudzić rączek to zapraszam do naszego warsztatu.
Jeżeli nie pomoże to rozbierz wtyczkę elektryczną wchodzącą w przedni dyfer, wyczyść, spryskaj, zmonuj.
Jeżeli nie pomoże daj znać, dostaniesz następne procedury.
Jeżeli nie chcesz sobie brudzić rączek to zapraszam do naszego warsztatu.
.:GALEON:.
Człowieku gdzieś ty wyczytał o bateryjce.Silnik iest zasilany 12v i jest to silnik krokowy nie pójdzie na 9v spełnia on dwie funkcje załącza 4x4 i blokade.Jedz do elektryka z pomyslunkiem on ci pomoże jak wcześnie pisałem mi zawiesił się przekażnik.Elektryk uruchomi ci to bez przrekaznika i sprawdzi czy poszedł silnik czy przekażnik.Nie kombinuj z bateryjką to nie samochód zdalniesterowany.Jedz do elektryka zaoszczędzisz czs i kase.Jeżeli jesteś z Warszawy to znam takiego co mi pomógł.