No to zaczynamy...
-
- Quad:: -
- Imię: Albert
Re: No to zaczynamy...
Witam ! Mam na imię Albert jestem z Ostrowa Wielkopolskiego i mam 13 lat. Quadami interesuje się od 4 lat niestety nie posiadam jeszcze żadnego quadzika, lecz w najbliższym czasie go kupię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witajcie. Na imię mi Adrian 26lat. Jestem ze Śląska. Aktualnie posiadam outlawa 500. Pozdrawiam:)
-
- Quad:: polaris predator 500
- Imię: Krzysztof
witam wszystkich mam naimie krzysztof pochodze z poznania mam 27 lat zakupilem niedawno 1 quada polaris predator 500 , po pieciu latach latania na moto cos mi sie przestawilo i tak oto tu jestem
ps.szukam ekipy do latania poznan okolice
ps.szukam ekipy do latania poznan okolice
-
- Quad:: Haili SP350J
- Imię: Mariusz
Witam.
Witam Wszystkich.
Mam na imię Mariusz, mam 37 lat i przygodę z quadem zacząłem ok. dwa miesiące temu.
Mój quadzik to chiński Haili 350cc i jest to pojazd typowo uliczny. Służy mi jedynie na wypady do sklepu i przejażdżki po okolicy, w teren się nie wybieram. Do jazdy terenowej się nie nadaje bo jest niski i oponki nie takie.
W ciągu tych dwóch miesięcy dokonałem już kilka usprawnień i przeróbek o których postaram się napisać na forum.
Poniżej zdjęcie mojej maszyny.
Mam na imię Mariusz, mam 37 lat i przygodę z quadem zacząłem ok. dwa miesiące temu.
Mój quadzik to chiński Haili 350cc i jest to pojazd typowo uliczny. Służy mi jedynie na wypady do sklepu i przejażdżki po okolicy, w teren się nie wybieram. Do jazdy terenowej się nie nadaje bo jest niski i oponki nie takie.
W ciągu tych dwóch miesięcy dokonałem już kilka usprawnień i przeróbek o których postaram się napisać na forum.
Poniżej zdjęcie mojej maszyny.
Witam wszystkich. Mam na imię michal mam 25 lat i Pochodzę z Jeleniej Góry. Quada jeszcze nie posiadam ale mam już jednego na oku i w tym tygodniu zamierzam go kupić jest to chińczyk 250 a marki niestety ani ja ani obecny właściciel nie znamy:-( może wy bedziecie wiedzieć.
Witam wszystkich. Mam na imię michal mam 25 lat i Pochodzę z Jeleniej Góry. Quada jeszcze nie posiadam ale mam już jednego na oku i w tym tygodniu zamierzam go kupić jest to chińczyk 250 a marki niestety ani ja ani obecny właściciel nie wie. Może wy bedziecie wiedziec
Witam wszystkich.
Mam na imię Tomek, od kilku dni jestem posiadaczem Grizzly 350 2x4.
Jest to mój pierwszy quad.
Mieszkam w Okonku - Okolice Szczecinka, Bornego Sulinowa - na pewno znacie.
Pozdrawiam i jeszcze raz CZEŚĆ!
Zdjęcie potem.
Mam na imię Tomek, od kilku dni jestem posiadaczem Grizzly 350 2x4.
Jest to mój pierwszy quad.
Mieszkam w Okonku - Okolice Szczecinka, Bornego Sulinowa - na pewno znacie.
Pozdrawiam i jeszcze raz CZEŚĆ!
Zdjęcie potem.
-
- Quad:: Bruin 250
- Imię: Maciek
Witam
Mam na imię Maciek mam 25 lat jestem z Rzeszowa , od paru dni posiadam Yamahe bruin 250 moja przygoda z quadem dopiero się zaczyna . Jest to moja pierwsza maszyna i wszystko co z tym sportem jest mi obce ... ale po przejażce quadem jakiś czas temu postanowiłem zakupić własny sprzęt
Mam na imię Maciek mam 25 lat jestem z Rzeszowa , od paru dni posiadam Yamahe bruin 250 moja przygoda z quadem dopiero się zaczyna . Jest to moja pierwsza maszyna i wszystko co z tym sportem jest mi obce ... ale po przejażce quadem jakiś czas temu postanowiłem zakupić własny sprzęt
Czesc mam na imie Marcin. Kupilem Polarisa Sportsmana z uszkozonym silnikiem i zamierzam go wskrzesic, mam nadzieje ze mi pomozecie