10 listopada 2007-III edycja Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl
byłem ok 18ej i spędziłem ok 3 godzin...
bardzo miła bezciśnieniowa atmosfera.
Gratulacje za dobrą organizację i oddanie Grzesiowi i innym.
Żeby tak miło było na rajdach.....przekonam się na Sudetach
PS. Most Grota Roweckiego to jakaś masakra. Ujechałem 1/3 i nawet nie dojechałem do Wisły po 30 minutach stania w korku w kierunku Pragi. Uciekłem na Wisłostrade i po 10 minutach byłem na miejscu. Gdybym czekał dalej...pewnie godzinę później....ech
bardzo miła bezciśnieniowa atmosfera.
Gratulacje za dobrą organizację i oddanie Grzesiowi i innym.
Żeby tak miło było na rajdach.....przekonam się na Sudetach
PS. Most Grota Roweckiego to jakaś masakra. Ujechałem 1/3 i nawet nie dojechałem do Wisły po 30 minutach stania w korku w kierunku Pragi. Uciekłem na Wisłostrade i po 10 minutach byłem na miejscu. Gdybym czekał dalej...pewnie godzinę później....ech
- prezziguzzi
- Kontakt:
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Kochani ... jak zwykle impreza udała się wspaniale. Byłem trochę spóźniony ale jechałem z Pionek po Lisie. Miło było zobaczyć znajome twarze i porozmawiać organoleptycznie z tymi , których się doskonale zna z forum. Fajne sprzęciki , które można było dotknąć i posmakować. Mapooro nie wystarczyło dla mnie ale kto się spóźnia....bywa .
Pomysł ze szkoleniami z udzielania pierwszej pomocy - rewelacja.
Aż strach pomyśleć jak może wyglądać przeprawa za rok.
Ja ze swojej i mojej szanownej małżonki strony bardzo dziękujemy za zaproszenie
Pomysł ze szkoleniami z udzielania pierwszej pomocy - rewelacja.
Aż strach pomyśleć jak może wyglądać przeprawa za rok.
Ja ze swojej i mojej szanownej małżonki strony bardzo dziękujemy za zaproszenie
Dziękujemy i gratulujemy Organizatorom i Sponsorom
Impreza rozwija się znakomicie i to nie tylko pod względem ilości uczestników ale także poziomu i atrakcyjności filmów, wagi poruszanych tematów, ciekawych ofert wystawców.
Jeśli tak dalej pójdzie to kolejna impreza w sali Kongresowej ze stacjami telewizyjnymi proszącymi Organizatorów o możliwość relacji na gorąco...
Czego serdecznie życzymy
Anna i Zbyszek
Impreza rozwija się znakomicie i to nie tylko pod względem ilości uczestników ale także poziomu i atrakcyjności filmów, wagi poruszanych tematów, ciekawych ofert wystawców.
Jeśli tak dalej pójdzie to kolejna impreza w sali Kongresowej ze stacjami telewizyjnymi proszącymi Organizatorów o możliwość relacji na gorąco...
Czego serdecznie życzymy
Anna i Zbyszek
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: