No to zaczynamy...
Rincon 680 problem z przednim napędem
Witajcie.
Jestem Maciek, nowy na Forum. Pozdrawiam wszystkich!
Mam Rincona 680 z 2007 roku i mam z nim taki problem.
Przy dłuższej jeździe w trudnych warunkach rozłącza z napędem 4x4 rozłącza się przedni napęd. miga kontrolka 4WD i świeci się kontrolka ESP.
Przy włączeniu biegu wstecznego, silnik gaśnie.
Po krótkim postoju i schłodzeniu znowu można jechać z napędem 4x4.
Proszę o pomoc.
Jestem Maciek, nowy na Forum. Pozdrawiam wszystkich!
Mam Rincona 680 z 2007 roku i mam z nim taki problem.
Przy dłuższej jeździe w trudnych warunkach rozłącza z napędem 4x4 rozłącza się przedni napęd. miga kontrolka 4WD i świeci się kontrolka ESP.
Przy włączeniu biegu wstecznego, silnik gaśnie.
Po krótkim postoju i schłodzeniu znowu można jechać z napędem 4x4.
Proszę o pomoc.
-
- Quad:: Dinli 450 RS
- Imię: Przemek
Witajcie wszyscy pozytywnie zakręcenie 2x4 Offroad Quad
Witam , jako nowy uczestnik tego forum chciałbym przywitac wszystkich jego uczestników. Jestem ze Szczecina , właśnie mineła mi 40 wiosna i jak to mówią że prawdziwe życie zaczyana sie po "40" - tce więc i ja zaczełem przygode z quadami. Wcześnijszy czas to kilka epizodów z quadami i już mnie to zaczęło powoli inspirowac do zakupu. Jako że moje całe życie to pasmo wielu pozytywnych przypadków tak też i w pewnym dniu stałem się posiadaczem Quada i się zaczeło. Z racji wykonywanego zawodu - mechanik samochodowy - udało mi się nabyc w bardzo okazyjnej cenie moje pierwsze quadowe dziecko mianowicie Dinli 350 wersja Sport Demon- produkt na polskim rynku doś egzotyczny ale naprawde nieźle wykonany i do ogarniecia jak na moje pierwsze kroki w tym temacie. Oczywiscie quada nabyłem okazyjnie z racji uszkodzenia silnika więc za nim na nowo go przywróciłem do życia dośc głeboko poznałem cały arsenał tego tajwańskiego producenta i ostatecznie zakupiłem Dinli 450 RS z silnikiem Subaru 56KM. Na chwile obecną na nowo uczę się jeżdzic quadem z racji dośc sporej jak na moje umiejetnosci mocy ale z każdym dniem jazda jest coraz ciekawszą Niestety przy tej mocy maszyna nie wybacza błędów więc mini jeszcz trochę czasu aby się z nią do końca zbratac. Nadmienie ponadto ze od kilku miesięcy zajełem się też przy okazji sprzedaż częsci zamiennych do tej marki czyli DINLI i jej pokrewnej czyli MASAI - wszystko to powoduje że łacze przyjemne z pozytecznym bo dzięki mozliwosci sprzedaży czesci już kilkanaście quadów może nadal ciszy jazdą swoich właścicieli . To tyle tytułem wstępu . Liczę na ciepłe przywitanie , służe pomocą w zakresie swojej marki oraz częsciami do niej . Pozdrawiam i życzę wszystkim bezproblemowej jazdy i tylko dobrej zabawy na swoich maszynach .
"Dinli "270/300/350/450 & "Masai "A300/A450 - quady, części , felgi , opony itp.
- Lachu
- Quad:: Rincon trx 650
- Imię: Tomasz
Re: No to zaczynamy...
Cześć. Jestem Tomek... jeżdżę na rincon 650 od ponad roku i jest to mój pierwszy quad którego chyba już nie zmienię
Cześć!
Jestem Paweł, pochodzę z Wrocławia. Jak do tej pory miałem do czynienia z crossami (obecnie yz250f), ale czas przesiąść się na quada
Pozdrawiam!
Jestem Paweł, pochodzę z Wrocławia. Jak do tej pory miałem do czynienia z crossami (obecnie yz250f), ale czas przesiąść się na quada
Pozdrawiam!
-
- Quad:: Cały czas szukam
- Imię: Michał
Witam wszystkich i pozdrawiam zapaleńców prawdziwej przygody. Mam na imię Michał lat 40, kochaną żonkę i parkę rozrabiaków. Pochodzę z okolic Częstochowy. Przygodę z quadami "pragnę rozpocząć" Dotychczasowe doświadczenie to jednoślad Yamaha Fz6n z 2008r. Po roku jazdy stwierdziłem iż to raczej nie dla mnie i wolę jednak cztery kółka, stąd decyzja o zakupie. Aktualnie mam na oku G700 z 2008r. Śmigam szukać odpowiedniego tematu aby zasięgnąć porad. Pozdrawiam.
-
- Quad:: Cały czas szukam
- Imię: Michał
Witam wszystkich i pozdrawiam zapaleńców prawdziwej przygody. Mam na imię Michał lat 40, kochaną żonkę i parkę rozrabiaków. Pochodzę z okolic Częstochowy. Przygodę z quadami "pragnę rozpocząć" Dotychczasowe doświadczenie to jednoślad Yamaha Fz6n z 2008r. Po roku jazdy stwierdziłem iż to raczej nie dla mnie i wolę jednak cztery kółka, stąd decyzja o zakupie. Aktualnie mam na oku G700 z 2008r. Śmigam szukać odpowiedniego tematu aby zasięgnąć porad. Pozdrawiam.
Cześć:) Jestem Małgosia, pochodzę z Mazowsza. Mam 24 lata. Mam nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie na tym forum.
Siema jestem Hubert pochodzę z okolic Krakowa.
Posiadałem Suzuki Eiger od 2005 roku. Teraz szukam czegoś nowego
Posiadałem Suzuki Eiger od 2005 roku. Teraz szukam czegoś nowego
Witam wszystkich quadowiczow :-)
Siemano panowie:) trochę późno ale w końcu dołączyłem do was
mam pytanko posiadam suzuki ltz 400 teraz będzie mijał drugi rok,
chciałbym zmienić tylko nie wiem na co dużo czytam i myślę nad ltr 450 ale z drugiej strony
na tor nie jeżdżę , tylko asfalt i las. Słucham co macie do powiedzenie i jakie wy kupiliśmy quady
po ltz 400
Pozdrowienia Saszka
mam pytanko posiadam suzuki ltz 400 teraz będzie mijał drugi rok,
chciałbym zmienić tylko nie wiem na co dużo czytam i myślę nad ltr 450 ale z drugiej strony
na tor nie jeżdżę , tylko asfalt i las. Słucham co macie do powiedzenie i jakie wy kupiliśmy quady
po ltz 400
Pozdrowienia Saszka