SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Hehe. W terenie jest ok. Ogólnie mocy jest wystarczająco. Nie twierdzę, że jest źle Apetyt rośnie na jeszcze dłuższe boki po szutrach Ostatnio Pojeździłem po wąskich leśnych ścieżkach. Po terenach dla mnie zupełnie nowych i nawet dwójki nie można było odkręcić, bo wąsko i szybko.
Więc chyba się źle wyraziłem. Na pewno nie można powiedzieć, że z tym piecem jest wolno.
Chodzi o to, że mocy nigdy za dużo A na szosówkach udało się dość do 145km/h (myślałem, że to tylko plotki), więc na szosę też chyba więcej nie potrzeba.
Ale tak jak mówię... MOCY nigdy za wiele
A dzisiaj przyszły nowe podłogi jakieś aftermarketowe, podobno od raptora. Idę je zamontować i wrzucę fotkę jak to wygląda
Więc chyba się źle wyraziłem. Na pewno nie można powiedzieć, że z tym piecem jest wolno.
Chodzi o to, że mocy nigdy za dużo A na szosówkach udało się dość do 145km/h (myślałem, że to tylko plotki), więc na szosę też chyba więcej nie potrzeba.
Ale tak jak mówię... MOCY nigdy za wiele
A dzisiaj przyszły nowe podłogi jakieś aftermarketowe, podobno od raptora. Idę je zamontować i wrzucę fotkę jak to wygląda
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Nic nie bój dla takich szajbusów jak ty ja też sie do nich zaliczam zimą zaszywam sie w garażu i na wiosnę wystartuję z czymś co powinno zadowolić ciebie ,mnie i innych szajbusów
jak by chciał ktoś quada typowo na ulice to większego problemu nie będzie by wsadzić tam cos co bedzie miało ponad 100km tylko podkreślam to będzie quad tylko na ulice w terenie sie nie sprawdzi ale na asfalcie zostawi gumy
jak by chciał ktoś quada typowo na ulice to większego problemu nie będzie by wsadzić tam cos co bedzie miało ponad 100km tylko podkreślam to będzie quad tylko na ulice w terenie sie nie sprawdzi ale na asfalcie zostawi gumy
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
wszystko fajnie tylko jest druga strona medalu - nowe przepisy !!!!!
wiec taki lucyfer moze sie przyczynic do utraty uprawnień i to na lekkiej p...ie wiec .............
pasja pasją szaleństwo w terenie tez,ale drogi to z umiarem
ja tez sie ciesze mocą i coraz częściej jeździmy rekreacyjnie niż w terenie
wiec taki lucyfer moze sie przyczynic do utraty uprawnień i to na lekkiej p...ie wiec .............
pasja pasją szaleństwo w terenie tez,ale drogi to z umiarem
ja tez sie ciesze mocą i coraz częściej jeździmy rekreacyjnie niż w terenie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Dzisiaj zadzwonił do mnie kumpel i melduje że w weekend był na spacerze i widział niebieskiego quada z policjantem na pokładzie, mówię mu że to nie możliwe......a jednak możliwe. http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/policjanci-przesiedli-sie-na-quady-kontroluja-lasy-i-szlaki,3421617,artgal,t,id,tm.html mam nadzieję że to tylko taka pokazówka bo przecież to był prywatny quad,ale i tak jeżdżę bez tablic jakby co. U mnie są tereny turystyczne, i chyba będzie trzeba więcej śmigać po drogach publicznych.
-
ło chłopie to musisz sie z tam tond wyprowadzić
ten dzielnicowy to ma swojego kierowcy czy jak bo tak to wygląda
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Wracając do tematu mocy, to wg mnie taka wysokoobrotowa 600-tka ze ścigacza zrobi z Lucka (tak jak piszesz) sprzęt tylko na ulicę.
Z CB500 mamy płaski moment od dołu, co czyni go (tak jak rozmawialiśmy) sprzętem do "tańca i różańca". Ten silnik jest idealny do quada takiego jak LS.
A projekt, który planujesz Marcinie wykonać przez zimę też będzie miał podobne przeznaczenie, czyli teren plus asfalt. Silnik o większej pojemności z wyższym momentem obrotowym, ale tak jak CB500 dostępnym od dołu. Dzięki czemu quad będzie się nadawał do jazdy po każdej nawierzchni
LS500 jest super zabawką, ale mocy nigdy za wiele Zresztą gdybyś sam tak nie myślał, to by nie było pomysłu na kolejny projekt
Z CB500 mamy płaski moment od dołu, co czyni go (tak jak rozmawialiśmy) sprzętem do "tańca i różańca". Ten silnik jest idealny do quada takiego jak LS.
A projekt, który planujesz Marcinie wykonać przez zimę też będzie miał podobne przeznaczenie, czyli teren plus asfalt. Silnik o większej pojemności z wyższym momentem obrotowym, ale tak jak CB500 dostępnym od dołu. Dzięki czemu quad będzie się nadawał do jazdy po każdej nawierzchni
LS500 jest super zabawką, ale mocy nigdy za wiele Zresztą gdybyś sam tak nie myślał, to by nie było pomysłu na kolejny projekt
-
no tak to ma być quad uniwersalny jak ten tyle że jeszcze mocniejszy jak bym chciał mocnego na ulice to już dawno bym cos ogarnął bo jest w czym wybierać , ale to ma latać w terenie i tam silnik musi miec inną charakterystykę no i praca silnika , nie może wyć jak szlifierka
-
a my dzisiaj z Ropą w bez mała w 30 min pozbawiliśmy dzisiaj jednego Laka silnika oczywiście 250cc
-
a tu dzisiaj taką przywiozłem z Włoch