SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No to sa jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
To miałeś dużo szczęścia że ktoś trafił na twoje ogłoszenie i się odezwał
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Powiem wam że też się zdziwiłem że ktoś się odezwał że znalazł tablice.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
wczoraj kawałek sie karnelismy z Jarkiem ze 4km zróżnicowanego terenu asfalt, las szutr, podobało mu sie pewnie będzie ci maszyne docierał ostro do twojego powrotu śmiał nawet przypuszczać że jak będziesz miał już świadomość że quad stoi w garażu to nie wytrzymasz i na weekend przylecisz po to by sie karnąćTomek_LS500cb pisze:Gdzie ja znalazles???.... my kiedys z braciakie jak latalismy... on zgubil klosz tylniej lampy... wrocilismy do domu... przeanalizowalismy gdzie bylismy... gdzie to sie moglo stac... na drugi dzien przejazdzka w piszukiwaniach lampy... i powrot z sukcesem
Gateway fajne foty;)
Moj lucyfer w drodze do domu;) na przyczepce... Marcin jeszcze raz dzieki... zadzwonilem do braciaka spytac czy juz odebral... mowi .. no wszystko spoko juz jade do domu... ja pytam... no i jak?przejechales sie??.... a on... ku. Wa na kazdym biegu lapy ci chce urwac... ale to zapier..da..la...
Hehe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
He he juz dzisiaj testowali
Niestety yfz go pobral o dwie dlugosci na prostej (tylko ze yfz jest troche dlubniety... lzejszy i 57KM) wiec sie nie dziwie... braciak mowi ze jak yamaha byla by seryjna to by w du.pie zostala... ale i tak jest zaje*****.scie
Jakbym tylko mogl to bym polecial. ... hehe
Niestety yfz go pobral o dwie dlugosci na prostej (tylko ze yfz jest troche dlubniety... lzejszy i 57KM) wiec sie nie dziwie... braciak mowi ze jak yamaha byla by seryjna to by w du.pie zostala... ale i tak jest zaje*****.scie
Jakbym tylko mogl to bym polecial. ... hehe
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Tylko że yfz będziesz musiał zrobić remont po iluś tam motogodzinach a ty będziesz śmigał bezawaryjnie i bez żadnych remontów
- Tomek_LS500cb
Juz robil 2 tygodnie temu... tlok i cos tam jeszcze...1200pln;) a dzisiaj robil kolejna wymiane oleju....takze ja sie ciesze... a tak na marginesie... nie maszyna a styl i technika robi z ciebie zawodnika
Takze na prostej moze mnie wezmie ale w terenie bedzie mial problem.... zwlaszcza w szybkich zakretach lucjan moim zdaniem jest stabilniejszy
Takze na prostej moze mnie wezmie ale w terenie bedzie mial problem.... zwlaszcza w szybkich zakretach lucjan moim zdaniem jest stabilniejszy
-
Niech na yfz siądzie jeszcze pasażer to wtedy waga bedzię podobna i wtedy niech startują choć uważam że 2 długości quada to nie całe 4 m więc chyba przyznacie że robi robotę mimo że waży ponad 60 kg więcej i nie masz jeszcze z tyłu zębatki 44 z a to znacznie poprawia osiągi
a potem niech przekalkuluja kto ile wydał za cały sezon za eksploatacje wygrany w tej sytuacji może być tylko jeden
a potem niech przekalkuluja kto ile wydał za cały sezon za eksploatacje wygrany w tej sytuacji może być tylko jeden
- Tomek_LS500cb
I wszyscy wiedzą kto będzie tym numerem jeden. .... zobaczymy jeszcze jak ja na nim usiade. .. . Czy wtedy różnica się zmniejszy ...
Mamy jeszcze jednego yfz... tamten jest w serii... zobaczę jeszcze jak z tym pójdzie. ..
Tak czy inaczej maszyna jest piekielna! !!!
Mamy jeszcze jednego yfz... tamten jest w serii... zobaczę jeszcze jak z tym pójdzie. ..
Tak czy inaczej maszyna jest piekielna! !!!
-
ja osobiście startowałem z ltr 450 kiedyś tez mnie odszedł o podobna długość ale wtedy mi nie chodził tak jak powinien przez te kombinowane wydechy teraz na tym musiał bym z próbować bo chodzi tak jak powinien po zimie juz niestety nie będzie trzeba robić takich porównań bo i po co, dysproporcje będą za duże by LTR czy Yfz a nawet 525 xc mogły wygrać w wyścigu równoległym