SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: ropa0 » sob 06 cze, 2015

No to sa jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

mar212
Quad:: Access

Post autor: mar212 » sob 06 cze, 2015

To miałeś dużo szczęścia że ktoś trafił na twoje ogłoszenie i się odezwał :mrgreen:

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » sob 06 cze, 2015

Powiem wam że też się zdziwiłem że ktoś się odezwał że znalazł tablice.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 06 cze, 2015

Tomek_LS500cb pisze:Gdzie ja znalazles???.... my kiedys z braciakie jak latalismy... on zgubil klosz tylniej lampy... wrocilismy do domu... przeanalizowalismy gdzie bylismy... gdzie to sie moglo stac... na drugi dzien przejazdzka w piszukiwaniach lampy... i powrot z sukcesem ;)
Gateway fajne foty;)
Moj lucyfer w drodze do domu;) na przyczepce... Marcin jeszcze raz dzieki... zadzwonilem do braciaka spytac czy juz odebral... mowi .. no wszystko spoko juz jade do domu... ja pytam... no i jak?przejechales sie??.... a on... ku. Wa na kazdym biegu lapy ci chce urwac... ale to zapier..da..la...
Hehe
wczoraj kawałek sie karnelismy z Jarkiem ze 4km zróżnicowanego terenu asfalt, las szutr, podobało mu sie pewnie będzie ci maszyne docierał ostro do twojego powrotu ;) śmiał nawet przypuszczać że jak będziesz miał już świadomość że quad stoi w garażu to nie wytrzymasz i na weekend przylecisz po to by sie karnąć :D
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » sob 06 cze, 2015

He he juz dzisiaj testowaliObrazek

Niestety yfz go pobral o dwie dlugosci na prostej (tylko ze yfz jest troche dlubniety... lzejszy i 57KM) wiec sie nie dziwie... braciak mowi ze jak yamaha byla by seryjna to by w du.pie zostala... ale i tak jest zaje*****.scie

Jakbym tylko mogl to bym polecial. ... hehe

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » sob 06 cze, 2015

Tylko że yfz będziesz musiał zrobić remont po iluś tam motogodzinach a ty będziesz śmigał bezawaryjnie i bez żadnych remontów :D

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Juz robil 2 tygodnie temu... tlok i cos tam jeszcze...1200pln;) a dzisiaj robil kolejna wymiane oleju....takze ja sie ciesze... a tak na marginesie... nie maszyna a styl i technika robi z ciebie zawodnika
Takze na prostej moze mnie wezmie ale w terenie bedzie mial problem.... zwlaszcza w szybkich zakretach lucjan moim zdaniem jest stabilniejszy ;)

Marcin ATV SWAP Garage

Niech na yfz siądzie jeszcze pasażer to wtedy waga bedzię podobna i wtedy niech startują ;) choć uważam że 2 długości quada to nie całe 4 m więc chyba przyznacie że robi robotę mimo że waży ponad 60 kg więcej i nie masz jeszcze z tyłu zębatki 44 z a to znacznie poprawia osiągi :)

a potem niech przekalkuluja kto ile wydał za cały sezon za eksploatacje ;) wygrany w tej sytuacji może być tylko jeden ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

I wszyscy wiedzą kto będzie tym numerem jeden. .... zobaczymy jeszcze jak ja na nim usiade. .. . Czy wtedy różnica się zmniejszy ...
Mamy jeszcze jednego yfz... tamten jest w serii... zobaczę jeszcze jak z tym pójdzie. ..
Tak czy inaczej maszyna jest piekielna! !!!

Marcin ATV SWAP Garage

ja osobiście startowałem z ltr 450 kiedyś tez mnie odszedł o podobna długość ale wtedy mi nie chodził tak jak powinien przez te kombinowane wydechy teraz na tym musiał bym z próbować bo chodzi tak jak powinien ;) po zimie juz niestety nie będzie trzeba robić takich porównań bo i po co, dysproporcje będą za duże by LTR czy Yfz a nawet 525 xc mogły wygrać w wyścigu równoległym ;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”