No to zaczynamy...
Re: Witam forumowiczów
Witam wszystko mam pytanie chce kupic sobie jakiegoś guada ale na markowego mnie nie stać chcem go na weekendy może ktos cos polecić mysle ze cos do 10 tys
Znalazłem firmę Benyco może ktos cos wie o tym sprzecie bo nic nie mogę znaleźć na temat tego sprzętu a gość w sklepie zachwala ze to w miare dobre quady ze to Tajwan pozdrawiam
Znalazłem firmę Benyco może ktos cos wie o tym sprzecie bo nic nie mogę znaleźć na temat tego sprzętu a gość w sklepie zachwala ze to w miare dobre quady ze to Tajwan pozdrawiam
witaj kup sobie CF moto 500
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Miałem ten sam problem, jeżeli chodzi o zakup nówki, polecam CF MOTO 300 za 15tys lub 500 za 19tys.
-
- Quad:: na razie brak / planowany od kilku lat :)
- Imię: Michał
Cześć wszystkim
Witam wszystkich zapaleńców. Na imię mi Michał. Mam 36 lat mieszkam w Chrzanowie (woj.małopolskie) i jeszcze nie mam quada choć planuję go kupić od dobrych kilku lat... ale zawsze jest coś ważniejszego/pilniejszego :))) MAM za to wszystkie numery "QUADZIKA" i przykro mi, że tak rzadko wychodzi, gdyż jest dla mnie swego rodzaju encyklopedią wiedzy o tych sprzętach...
Re: Cześć wszystkim
Wow super napisałeś o tej encyklopedii - witaj
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Re: Witam!!!
Witaj więc ....witaj!!
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
-
- Quad:: Aktualnie brak
Re: No to zaczynamy...
Siemaneczko wszystkim.
Jestem Patryk, latałem kilka lat na moto lecz aktualnie chciałbym się przesiąść w teren, także witam wszystkich
Jestem Patryk, latałem kilka lat na moto lecz aktualnie chciałbym się przesiąść w teren, także witam wszystkich