SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
heh, właśnie wróciłem do domu z garażu, 4 godzinki i lucek rozebrany do gołej ramy:)
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Adrianus kiedy do Marcina lucynke wstawiasz?? Ty z olsztyna jestes tak?? Moze kiedys sie ustawimy po mazurach polatac.... hehe
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
może to od jakiegoś wózka golfoowego meleksa??Zibi83 pisze:Kumpel śmiga na oponach z jakiegoś wózka widłowego, też mu szybko schodziły i w serwisie doradzili mu te opony i jest mega zadowolony. Cenowo dużo taniej go to przyszło. On w większości po autostradach jeździ
Nie wiem czy będzie je widać na tym zdjęciu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
witam od dawana obserwuje poczynania Pana Marcina i jestem pełen podziwu:)
aktualnie przymierzam się sam do zakupu lucka gdyby ktoś miał jakiś namiar na zadbaną maszynę proszę do mnie pisać na pw ewentualnie może ktoś obserwuje rynek i jest wstanie coś polecić.
Aktualnie już zakupiłem sobie cebule śmiga jak trzeba ale na pewno trzeba czyścić regulować gaźniki bo coś nie chce wkręcać się na obroty i pali się jej już ciężko ma ktoś może jakiś namiar kto by mógł to ogarnąć w dobrej cenie w okolicy zawiercia czy już czekać do swapa i zostanie to zrobione przy montażu sam nie wiem
aktualnie przymierzam się sam do zakupu lucka gdyby ktoś miał jakiś namiar na zadbaną maszynę proszę do mnie pisać na pw ewentualnie może ktoś obserwuje rynek i jest wstanie coś polecić.
Aktualnie już zakupiłem sobie cebule śmiga jak trzeba ale na pewno trzeba czyścić regulować gaźniki bo coś nie chce wkręcać się na obroty i pali się jej już ciężko ma ktoś może jakiś namiar kto by mógł to ogarnąć w dobrej cenie w okolicy zawiercia czy już czekać do swapa i zostanie to zrobione przy montażu sam nie wiem
dan
-
- Quad:: Lucky star cb 500
- Imię: Adrian
Witam wszystkich
Danger pisz pw, w tamtym roku wstawiłem ls na regulację i pytałem znajomych o jakiś mechaników w Zawierciu, mogę Ci podać numery i będziesz sobie z nimi gadał co i jak.
Danger pisz pw, w tamtym roku wstawiłem ls na regulację i pytałem znajomych o jakiś mechaników w Zawierciu, mogę Ci podać numery i będziesz sobie z nimi gadał co i jak.
Nie wiem dokładnie Marcin z czego to ale zdają egzamin, są dosyć twarde.
660760239 pisze:Mam pytanie jakie opony polecacie do lucky stara terenowe takie zeby jak najmniej zużywały się na asfalcie bo lucek dużo po nim właśnie śmiga a nie chce mi się kupować i przekładać szosowek.W kawasaki mam maxxis razr 2 to płyną w oczach
maxis z reguły sa miękką gumą bo jak tam masz 0,3 atmosfery to normalnie nogą czuć ta miękkość,zas sunf jest twarda gumą i nawet sie nie zorientujesz ze nie ma powietrza ale to znowu odbija sie na komforcie jazdy po nierównej powierzchni
a czy sie az tak ścierają hmmm powiem tak nie oszczędzałem ls300 i czy na asfalcie czy w terenie i ta fota w tym temacie co sa porównanie opony moje 20 i Marcina 22 to mają około roku i nakręciłem nimi jakies 2 tys km wiec porównajcie sami
a druga strona medalu odnośnie sunf-ów ta taka ze maja bardzo zaniżona rozmiarówkę w porównaniu z maxiss-ami co juz było wspomniane w temacie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
no i dzis kolejne 50 km nakręcone
no i co moge powiedziec apetyt rośnie w miarę jedzenia
OCZYWISCIE dojcze autobanen
no i co moge powiedziec apetyt rośnie w miarę jedzenia
OCZYWISCIE dojcze autobanen
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Panowie od pewnego czasu poszukuje maszyny pod swap lecz kupno czegos w dobrym stanie nie jest takie łatwe...Początkowo na zakup quada chcialem przeznaczyc max 6-7tys lecz ciezko kupic cos niezlego w tych pieniadzach.Sama wymiana nefbarów na aluminiowe od raptora i koszt nowych opon to okolo 1700zl a wiadomo ze zawsze cos jeszcze sie znajdzie do wymiany. Do rzeczy,mam mozliwosc zakupu accessa rok produkcji 2011 lecz został sprzedany w salonie dopiero w roku 2014 jest zarejestrowany i ubezpieczony ma niecale 1500km przebiegu i ponad rok gwarancji no i oczywiscie jest w stanie idealnym zarowno wizualnie jak i mechanicznie nie ma sie doslownie do czego przyczepic.I tutaj mój dylemat czy warto inwestowac w taki zakup?Cena za taka maszyne to 10 tys no ale tak jak mowie nie ma sie naprawde do czego przyczepiec.Czy lepiej szukac czegos tanszego i ewentualna roznice w cenie przeznaczyc na naprawe/doposazenie quada?access o ktorym mowa jest dokladnie w takiej konfiguracji jak ten na zdjeciu ponizej.
Ostatnio zmieniony wt 05 maja, 2015 przez czarny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jeśli chodzi o czyszczenie i całą regulację gaźników + synchro oraz regulacja zaworów to możesz zrobić to u mnie przy okazji SWAPA gaźniki masz już w cenie przeróbkiDanger pisze:witam od dawana obserwuje poczynania Pana Marcina i jestem pełen podziwu:)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .