Co to jest?
Co to jest?
Moze mi ktos powiedziec jak nazywa i do czego sluzy ta czarna kostka co znajduje sie na filmiku w ponizszym linku.Dodam ze podczas jazdy zaczol mocno dymic i padl akumulator.Gdzie mozna kupic taka czesc wolal bym urzywana.https://youtu.be/9FcxRTgtJgk
Re: Co to jest?
najprawdopodobniej jakis moduł, zapłonowy to raczej nie jest bo go widze po lewej i jak dobrze slysze to quad chodzi
zaczyni od sprawdzenia ładowania bo moze ci regulator padł i za chwile szlag trafi ci licznik i moduł zapłonowy
moze po numerach poszukaj w sieci
i napisz cos wiecej co ci sie dzieje
zaczyni od sprawdzenia ładowania bo moze ci regulator padł i za chwile szlag trafi ci licznik i moduł zapłonowy
moze po numerach poszukaj w sieci
i napisz cos wiecej co ci sie dzieje
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Mialem wczesniej taka sytuacje okolo 2 miesiace temu ze nagle padl mi akumulator i palil mi sie cochwile glowny bezpiecznik.Kupilem wiec nowy akumulator i zalorzylem inny bezpiecznik15 i do wczoraj bylo ok dopuki stopila sie ta kostka i akumulator chyba tez do wymiany bo go naladowalem i niechce zakrecic i na prostowniku wyskakuje blad o uszkodzeniu akumulatora.
no to na bank masz zwarcie gdzies !!!!
i teraz pytanie gdzie ?
moze aku robi ci zwarcie i poklei ci pali moduły ,albo na instalacji masz gdzies jakies zwarcie i dlatego aku szlag trafił
jesli masz pojecie o elektryce to wystarczy ci zwykła probówka z żaróweczką i prostownik
a jesli nie za bardzo rozumiesz tego to nikt co on-line n ie pomorze
i teraz pytanie gdzie ?
moze aku robi ci zwarcie i poklei ci pali moduły ,albo na instalacji masz gdzies jakies zwarcie i dlatego aku szlag trafił
jesli masz pojecie o elektryce to wystarczy ci zwykła probówka z żaróweczką i prostownik
a jesli nie za bardzo rozumiesz tego to nikt co on-line n ie pomorze
Wlasnie wyszukalem na ebay.de co to jest to jest przekaznik kieronkowskazow i moze to byla przyczyna.Widze ze jestes ogarniety w tym temacie to moze pomogl bys mi w inny problemie chodzi odnosnie o odglosy jakie dochodza z silnika podczas ruszania.Postaram sie jutro nagrac filmik z tymi odglosami
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Mocno mi sie wydaje ze to nie jest przekaznik kierunkowskazow... on wyglada tak:
A ty szukasz tego:
A to wedlug tego zdjecia to modul...
A ty szukasz tego:
A to wedlug tego zdjecia to modul...
ten moduł wygląda jak w chinskich skuterach i quadach
ta pierwsza fotka co tomek wstawił to to urządzenie powinno byc pod daszkiem z licznika od frontu
ta pierwsza fotka co tomek wstawił to to urządzenie powinno byc pod daszkiem z licznika od frontu
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Tak to jest dokladnie przerywacz... a tak jak mowisz to wyglada jak chinski modul zalp.
Koktajl22 a czy u ciebie jest modul zaplonowy po lewej stronie jak patrzysz na quada z frontu? Widze ze twoj lucek jest z niemiec... moze jest tam jakas roznica konstrukcyjna??....
Koktajl22 a czy u ciebie jest modul zaplonowy po lewej stronie jak patrzysz na quada z frontu? Widze ze twoj lucek jest z niemiec... moze jest tam jakas roznica konstrukcyjna??....
Tomku przecież widać na filmiku moduły ,skrzyni i zapłonowy i wygląda to stricte jak w 250/300
moze faktycznie na rynek "D" to przerywacz kierunków ,to co kolega tu pokazuje
moze faktycznie na rynek "D" to przerywacz kierunków ,to co kolega tu pokazuje
To co jest na pierwszym zdjeciu to mam pod daszkiem z przodu i to chyba jest przerywacz a to co mi sie upalilo znajduje sie na drugim zdjeciu.To jest modul pradowy czy jak to nazwac?A jesli chodzi o Quada to ja mieszkam w niemczech i on tu sie nazywa Triton baja ale konstrukcja taka sama. http://www.ebay.de/itm/Triton-Blinkrela ... 1762690524