Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt
a może się skuszę na czarną też..... )))))))))))))))))
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
Ty za karę, nawet jak wpłacisz pierwszy, to dostaniesz ostatnigrzoj pisze:Ja też widziałem na FB, na materiale wygląda duuużo lepiej niż projekt
No to co, kiedy zamawiamy?
Chciał sobie tą "czerwoną" kupić i w Lejka zwątpił...... w ogóle się zastanawiam czyś godzien ją nosić
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
Super ... wakacje już tuż tuż to może zdążę zamówić i odebrać polarka... na masze nadmorskie upały jak znalazł
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
reklama na naszej stronie poszła - znając możliwości pewnie z 40-70 tysięcy osób zaglądnie..
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- LEJEK
Dzieki Ja też puściłem gdzie mogłem...... niech się dzieje !!!
Po rozmowie z producentem mam NEWSY. Jeżeli będzie dużo chętnych to po dwutygodniowym zamknięciu listy będzie możliwość otwarcia drugiej listy po krótkiej przerwie. Czyli zbieramy zamówienia przez dwa tyg. potem trwa produkcja dwa tyg i lista znów może zostać otwarta. (drugim razem nie musi być 25 szt zamówień i tak będzie po 250 zł + 20 przesyłka płatna z góry).
No a teraz czas odpocząć i odciąć się..... )))))))))))))
Weekend !!!
Po rozmowie z producentem mam NEWSY. Jeżeli będzie dużo chętnych to po dwutygodniowym zamknięciu listy będzie możliwość otwarcia drugiej listy po krótkiej przerwie. Czyli zbieramy zamówienia przez dwa tyg. potem trwa produkcja dwa tyg i lista znów może zostać otwarta. (drugim razem nie musi być 25 szt zamówień i tak będzie po 250 zł + 20 przesyłka płatna z góry).
No a teraz czas odpocząć i odciąć się..... )))))))))))))
Weekend !!!
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Tomek, nie odpowiedziałeś na FB ale może tutaj będziesz miał czas. Czy masz może fotki czarnej bluzy bo nie wiem którą wybrać a chętnie bym porównał realny wygląd.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: Grizzly700 2007 sprzedany Grizzly700 2014 OBECNY
- Imię: Tomasz MASA
- Kontakt:
No no no efekt końcowy wyszedł super ,ładnie ,pięknie. Znając Lejka to chłop się urobił , o dzwonił i opisał przy tym projekcie. Wielkie dla Lejka za grubą robotę.
Ja mam już wszystko pomierzone i dodatki zaplanowane .W weekend majowy siedzę w domu to puszcze zamówienie.
Ja mam już wszystko pomierzone i dodatki zaplanowane .W weekend majowy siedzę w domu to puszcze zamówienie.
- LEJEK
Czy tak ciężko zapoznać się z treścią ??? To cytat z początku tej strony....... Jacku.....LEJEK pisze:Witam.
Po otrzymaniu bluzy uważam, że jest bardzo porządna i mogę śmiało ją polecić. Przedstawiam szarą bo taką sobie zamówiłem, jest jeszcze do wyboru czarna. Jak będzie wyglądać, pozostawiam waszej wyobraźni.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Dziękuję za pouczenie, zaspokoiłeś moją ciekawość.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- LEJEK
Moim zdaniu Jacku, czarna będzie ładniejsza......
Też bym czarną zamówił, ale zrobiłem sobie trochę na przekór, bo wszystkie bluzy jakie mam są czarne, dlatego taka decyzja
Jedną będę miał w końcu inna.....
Też bym czarną zamówił, ale zrobiłem sobie trochę na przekór, bo wszystkie bluzy jakie mam są czarne, dlatego taka decyzja
Jedną będę miał w końcu inna.....