SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No Tomku tu masz rację
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Koledzy może ktoś wie czy do LS będzie pasował przedni bumper od ltr 450?
troche pracy za mną ale wszystko git i replika działa i to na ls 300
jedynie co nie działa to ikonka od przegrzania silnika a wcześniej działała (chyba)
no i czego niema u mnie to zmiana podświetlenia bo jest tylko te co w filmiku no chyba ze jakos trzeba poprzestawiac w fukcjach
Marcin trzeba jakis go kalibrować ?
jedynie co nie działa to ikonka od przegrzania silnika a wcześniej działała (chyba)
no i czego niema u mnie to zmiana podświetlenia bo jest tylko te co w filmiku no chyba ze jakos trzeba poprzestawiac w fukcjach
Marcin trzeba jakis go kalibrować ?
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Spoko sprawa taki licznik tylko czy montując pozbywamy się wskażnika poziomu paliwa ? czy ten też pokazuje ?
I czy jest jakaś sensowna opcja pokazać /jeśli to nie tajemnica/ jak podłączyć takowy licznik dla kogoś co nie jest masterem w elektryce.
I kolejne pytanie czy próbował ktoś jeżdzić w quadzie na szosowych oponach dedykowanych do skuterów /na przód oczywiście 150/70-10 /
I czy jest jakaś sensowna opcja pokazać /jeśli to nie tajemnica/ jak podłączyć takowy licznik dla kogoś co nie jest masterem w elektryce.
I kolejne pytanie czy próbował ktoś jeżdzić w quadzie na szosowych oponach dedykowanych do skuterów /na przód oczywiście 150/70-10 /
poziom paliwa jest na lsd i nawet jest rezerwa
ja zrobie instrukcje to wrzucę do tematu albo zrobie nowy
ja zrobie instrukcje to wrzucę do tematu albo zrobie nowy
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Ropa0 no i gitara wszystko śmiga aż miło. Tylko nie widziałem faktycznie stanu paliwa?
MORE POWER!
Nie sądziłem, że będzie też chodził na oryginalnym silniku. Fajnie to wygląda, nie wiem czy sam się nie skusze. Mam pytanie z innej beczki. Od kiedy kupiłem swojego gada cieknie mi z zacisku z tyłu. Nawet dorobiłem u tokarza nowy tłoczek, tylko nie wiem jak wygląda uszczelnienie tłoczka od tyłu. Czyli tego pręcika od ręcznego. Wkładałemem tam oringa, ale i tak się leje. Oryginalnie jest tam jakiś uszczelniacz, czy zły oring dobrałem?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja mam ten sam problem..... ale już mi się nie chce z nim walczyć. ... jak ciekło tak cieknie... decyzja padła na zacisk od cb . ... jeden minus to taki ze ręcznego nie będzie. ...
Ten recsny tio i tak nic nie trzyma
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja i tak mam linke zerwano i jakos mi go nie brakuje... takze tak czy siak zacisk od cb bedzie....