SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
ja to Panowie mam jeszcze jedną zajawkę od dzieciństwa tyle że wtedy nie miał człowiek budżetu by się w to bawić szukam kogoś z kim mógł bym razem polatać bo w śród moich znajomych nikt sie w to nie bawi nawet nazwa mojego modelu jest podobna do nazwy quada i też go mega zmodyfikowałem zrobiłem w nim SWAP co dało konkretny efekt wcześniej był to zwykły motoszybowiec do powolnych lotów i szybowania zmieniłem kształt skrzydeł wzmocniłem go rurkami węglowymi i zapodałem wysokoobrotowy silnik 3F bez szczotkowy DUALSKY oraz potężne ogniwa li-pol 4600mAh 11,1v prędkość dochodzi do 180km/h przy nurkowaniu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kUBn8xutMNY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kUBn8xutMNY[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ooo czyli widzę ,że też nie tylko ja mam zajawkę na RC Z tym ,że ja bawiłem się w drifft na RC żałuję do teraz ,że sprzedałem swoją tamiya TT 01. Też kiedyś miałem ochotę na samolocik ale przy moim szczęściu 1 start i rozbity :p. Teraz myślę nad dronem albo znowu RC . Nieźle Ci to zapier... :]
Marcin ty w taka pogode na krótko ?
widze z quady to nie jedyne hobby
widze z quady to nie jedyne hobby
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
hehe wiesz 3 modele skończyły swój żywot tragicznie zanim naumiałem sie tym latać porządnie a zapier...a bo go dość dobrze podrasowałem właściwie to go sam składałem i sam zdecydowałem jaka elektronikę w niego wpakować by latał tak jak teraz ja juz kilka lat sie w to bawię wcześniej niz w quady
teraz trochę zaniechałem bo jeżdżę quadem ale czasem fajnie sobie polatać montuje kamerkę na modelu i fajne filmiki kręcę i żona zadowolona bo dzieli pasje ze mna a jak ide na quada to mnie cały dzień nie ma też myślałem na dronem ale nie ma takiej zabawy jak tym więc sobie darowałem marzy mi sie jeszcze taki ładny duży model sportowej cesny ale to już trzeba na lotnisko jeździć i startować z pasa a to to wszędzie może latać i ślizgiem lądować na polu czy łące bez uszkodzenia śmigła bo ma je na tyle płata nośnego .
ropa to film z tamtego roku
teraz trochę zaniechałem bo jeżdżę quadem ale czasem fajnie sobie polatać montuje kamerkę na modelu i fajne filmiki kręcę i żona zadowolona bo dzieli pasje ze mna a jak ide na quada to mnie cały dzień nie ma też myślałem na dronem ale nie ma takiej zabawy jak tym więc sobie darowałem marzy mi sie jeszcze taki ładny duży model sportowej cesny ale to już trzeba na lotnisko jeździć i startować z pasa a to to wszędzie może latać i ślizgiem lądować na polu czy łące bez uszkodzenia śmigła bo ma je na tyle płata nośnego .
ropa to film z tamtego roku
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Witam wszystkich Lucjanomaniaków Jako że juz czekam na swapa mojej maszyny u Marcina chciałem pokazać swoje cztery kółka ale może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnic jak wstawić zdjęcie z lapa ??????????
Chyba ogarnąłem
This is my Lucky, ale codziennie sie coś zmienia
Chyba ogarnąłem
This is my Lucky, ale codziennie sie coś zmienia
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hmmm fajnie sie prezentuje!!! Fajny patent z blotnikami i odwrocone felgi z przodu... a gdzie kierunki? No i zglebiony chyba troche co?
-
to ta 180 tka fajnie masz ten plastik przedni przycięty ciągle biłem sie z myślami czy ciąć tak swój bo te oryginalne skrzydła i kierunki w nich mnie irytują i chyba mi pomogłeś podjąć decyzję zresztą jak do mie przyjedzie to zobaczę na żywo ale podoba mi się
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Widzę ze kolego poszedł w supermoto. Jaka masz zawieche na przodzie ? Zmieniałeś coś czy już tak było ?
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Wrzuc wiecej fotek jak to z profilu wyglada... bo naprawde prezentuje sie o niebo lepiej
-
zawiehę ma normalną oryginał ls 180 ja też taką miałem amory są inne niż w modelach 250/300/400 górne mocowania amora ma podniesione i quad usiadł ja też to robiłem w swoim na początku bo stał jak koza wysoko tylko tylny wahaacz jest stalowy i trzeba go wzmacniać bo pęka i to konkretnie .