SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 05 kwie, 2015

ja to Panowie mam jeszcze jedną zajawkę od dzieciństwa tyle że wtedy nie miał człowiek budżetu by się w to bawić szukam kogoś z kim mógł bym razem polatać bo w śród moich znajomych nikt sie w to nie bawi nawet nazwa mojego modelu jest podobna do nazwy quada i też go mega zmodyfikowałem zrobiłem w nim SWAP co dało konkretny efekt wcześniej był to zwykły motoszybowiec do powolnych lotów i szybowania zmieniłem kształt skrzydeł wzmocniłem go rurkami węglowymi i zapodałem wysokoobrotowy silnik 3F bez szczotkowy DUALSKY oraz potężne ogniwa li-pol 4600mAh 11,1v prędkość dochodzi do 180km/h przy nurkowaniu :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kUBn8xutMNY[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » ndz 05 kwie, 2015

Ooo czyli widzę ,że też nie tylko ja mam zajawkę na RC :D Z tym ,że ja bawiłem się w drifft na RC żałuję do teraz ,że sprzedałem swoją tamiya TT 01. Też kiedyś miałem ochotę na samolocik ale przy moim szczęściu 1 start i rozbity :p. Teraz myślę nad dronem albo znowu RC ;). Nieźle Ci to zapier... :]

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 05 kwie, 2015

Marcin ty w taka pogode na krótko ?

widze z quady to nie jedyne hobby
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Marcin ATV SWAP Garage

hehe wiesz 3 modele skończyły swój żywot tragicznie zanim naumiałem sie tym latać porządnie a zapier...a bo go dość dobrze podrasowałem ;) właściwie to go sam składałem i sam zdecydowałem jaka elektronikę w niego wpakować by latał tak jak teraz ja juz kilka lat sie w to bawię wcześniej niz w quady
teraz trochę zaniechałem bo jeżdżę quadem ale czasem fajnie sobie polatać montuje kamerkę na modelu i fajne filmiki kręcę ;) i żona zadowolona bo dzieli pasje ze mna a jak ide na quada to mnie cały dzień nie ma :D też myślałem na dronem ale nie ma takiej zabawy jak tym ;) więc sobie darowałem marzy mi sie jeszcze taki ładny duży model sportowej cesny ale to już trzeba na lotnisko jeździć i startować z pasa a to to wszędzie może latać i ślizgiem lądować na polu czy łące bez uszkodzenia śmigła bo ma je na tyle płata nośnego .

ropa to film z tamtego roku :)

mxsebek
Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist

Post autor: mxsebek » ndz 05 kwie, 2015

Witam wszystkich Lucjanomaniaków :-) Jako że juz czekam na swapa mojej maszyny u Marcina chciałem pokazać swoje cztery kółka ale może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnic jak wstawić zdjęcie z lapa ??????????

Chyba ogarnąłem :-P

Obrazek

This is my Lucky, ale codziennie sie coś zmienia

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 05 kwie, 2015

Hmmm fajnie sie prezentuje!!! Fajny patent z blotnikami :) i odwrocone felgi z przodu... a gdzie kierunki? No i zglebiony chyba troche co?

Marcin ATV SWAP Garage

to ta 180 tka fajnie masz ten plastik przedni przycięty ciągle biłem sie z myślami czy ciąć tak swój bo te oryginalne skrzydła i kierunki w nich mnie irytują i chyba mi pomogłeś podjąć decyzję :D zresztą jak do mie przyjedzie to zobaczę na żywo ale podoba mi się :oklaski:

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » ndz 05 kwie, 2015

Widzę ze kolego poszedł w supermoto. Jaka masz zawieche na przodzie ? Zmieniałeś coś czy już tak było ?
MORE POWER!

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 05 kwie, 2015

Wrzuc wiecej fotek jak to z profilu wyglada... bo naprawde prezentuje sie o niebo lepiej

Marcin ATV SWAP Garage

zawiehę ma normalną oryginał ls 180 ja też taką miałem amory są inne niż w modelach 250/300/400 górne mocowania amora ma podniesione i quad usiadł ja też to robiłem w swoim na początku bo stał jak koza wysoko ;) tylko tylny wahaacz jest stalowy i trzeba go wzmacniać bo pęka i to konkretnie .

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”