No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Wita szczęśliwy posiadacz CF Moto X5, Mirosław -> Oława
Wita szczęśliwy posiadacz CF Moto X5, Mirosław -> Oława
Witam! Jestem Jacek, pochodzę z Bełchatowa mam 21 lat aktualnie jeżdżę lucky starem 250
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Patryk, pochodzę z Rybnika i mam 25 lat. Quadowego bakcyla złapałem 2-3 miesiące temu, a w ciągu kilku najbliższych dni planuje zakup swoich pierwszych 4 kółek quadowych. Pozdrawiam
Witam serdecznie mam na imię Robert szukam quadzika ale jakiego jeszcze nie wiem ma być mocny do turystyki jak zarazie ,zasysam wiedzę na temat CF moto x8 byłem napalony na brutala 2015 ,marka kawasaki a wygląda jak chińczyk ,jestem coraz bliżej wyboru CF moto
przywitanie
witam mam na imię radek jestem z olsztyna.
Z quadami moja przygoda zaczęła się 8lat temu,przywiozłem z anglii 10szt.
Zostawiłem dla siebie bombardiera autlandera 400 ,z którego jestem naprawdę zadowolony--jednak po paru latach zawsze jest coś przy nim do roboty-większość jest prosta-jednak z niektórymi rzeczami nie mogę sobie dać sam rady-liczę na pomoc --sam też chętnie pomogę w czym będę mógł
pozdrawiam radek
Z quadami moja przygoda zaczęła się 8lat temu,przywiozłem z anglii 10szt.
Zostawiłem dla siebie bombardiera autlandera 400 ,z którego jestem naprawdę zadowolony--jednak po paru latach zawsze jest coś przy nim do roboty-większość jest prosta-jednak z niektórymi rzeczami nie mogę sobie dać sam rady-liczę na pomoc --sam też chętnie pomogę w czym będę mógł
pozdrawiam radek
- Diabeł Natan
- Quad:: CECTEK GLADIATOR 500
- Imię: Natan
Witam Wszystkich z adrenalinką
Mam na imię Natan i mieszkam od roku koło Wrocławia w Oleśnicy .
Moja kariera z quadem zaczęła się jakieś 3 klata temu .Wtedy kupiłem quada ATV 250cm i jakis rok nim jezdziłem . Ze względu przeprowadzki sprzedałem. W zeszłym miesiącu zakupiłem znów moją zabaweczkę dla dorosłych czyli cecteka gladiatora, szkoda tylko że trafiłem na nie uczciwego sprzedawcę, bo do teraz są problemy z tym quadem . Ale że się nie poddaje, mam zamiar przygotować quada do off road'u i poszukać kilku znajomych do takiej jazdy z okolic.
Jak na razie mam za sobą kilka wyjazdów ,wypraw i foteczki dołączę , może ktoś się odezwie na wspólne wypady naszymi zabaweczkami
Pozdro ! dla Wszystkich
Mam na imię Natan i mieszkam od roku koło Wrocławia w Oleśnicy .
Moja kariera z quadem zaczęła się jakieś 3 klata temu .Wtedy kupiłem quada ATV 250cm i jakis rok nim jezdziłem . Ze względu przeprowadzki sprzedałem. W zeszłym miesiącu zakupiłem znów moją zabaweczkę dla dorosłych czyli cecteka gladiatora, szkoda tylko że trafiłem na nie uczciwego sprzedawcę, bo do teraz są problemy z tym quadem . Ale że się nie poddaje, mam zamiar przygotować quada do off road'u i poszukać kilku znajomych do takiej jazdy z okolic.
Jak na razie mam za sobą kilka wyjazdów ,wypraw i foteczki dołączę , może ktoś się odezwie na wspólne wypady naszymi zabaweczkami
Pozdro ! dla Wszystkich
- Załączniki
-
- IMAG2102.jpg (22.56 KiB) Przejrzano 2560 razy
Re: przywitanie
Witam ziomka z Olsztyna !!!!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
witam, mam na imię seweryn, 31 lat, od piątku jestem włascicielem kymco mxu500
ruszamy
ruszamy
Re: przywitanie
witam witam