na normalnej wulkanizacji łapią felgę do 10 cali czyli tylnej lucka nie złapie albo musi mieć specjalne dokładki albo maszynę typowo do takich rozmiarów ja zmieniam opony w serwisie motocyklowym 20 za koło sciągnięcie i założenie ale trzeba mieć jeszcze granat ciśnieniowy by nowa sprasowana opona wskoczyła w ranty felgi zwłaszcza przy tych tańszych oponach które są sprasowane do transportu bez tego nie ma szans napompować ewentualnie dezodorant i zapalniczkamarcinkos pisze:Opony zmieniacie sami czy dajecie do fachowca, pytam bo gadałem dzisiaj ze znajomym wulkanizatorem i mówił że w maszynę nie złapie bo za małe a ręcznie nie chce się bawić bo oponę można uszkodzić
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Całe szczęście pod nosem mi otworzyli wulkanizatora który robi tylko motocykle:) dosłownie dwie chaty dalej ale i tak mi powiedział ze 9 cali to minimum jakie może zrobić.
MORE POWER!
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Jutro pojadę do serwisu motocyklowego i zobaczę jakim sprzętem dysponują, opony zamówione używane ale niby w bdb stanie cena była okazyjna, zobaczymy co przyjdzie bo po bumperze już nic mnie nie zdziwi
- marcinkos
Jutro pojadę do serwisu motocyklowego i zobaczę jakim sprzętem dysponują, opony zamówione używane ale niby w bdb stanie cena była okazyjna, zobaczymy co przyjdzie bo po bumperze już nic mnie nie zdziwi
- marcinkos
Kur#a znowu mi zdublowało posta -sorry
@marcinkos mam ten komplet od trzech lat, kupiony również jako używka. Na typowym Lucku nie do zajechania. Podzielam uwagi Pawła, tylko starzy fachowcy potrafią ręcznie wymienić. Jeden powiedział, że dobrze, że nie są chińskie, bo badziewia nie rusza
- STAMP
Marcinkos tez miałem kupić ten zestaw z olx ale w ostatniej chwili znalazłem inny. Mi udało sie kupić komplet za 310 zł. Opony miały przejechane ok 100 km. Prawie nowki
MORE POWER!
- STAMP
O ile pamietam to przód i tył są innych producentów ale mogę sie mylić
MORE POWER!
- marcinkos
Tył to Kenda Speedracer przód Maxxis ceni je 400zł. No to ładnie trafiłeś wyglądają jak nówki
- STAMP
Koleś od którego kupiłem zapłacił 279 za jedna sztukę na tył nie pamietam ile dał za przód. Czyli kupiłem cztery za cenę jednej stwierdził ze złe mu sie jeździ w terenie na szosowych. Tez odkrył Amerykę
MORE POWER!