Pingwin Legnica pisze:Tobie sie to wyraźnie nie spodobało i zamiast zabrac swoje zabawki z naszej piaskownicy zabrales nam piaskownice.
Jako Moderator tego forum odpowiadam również za porządek jaki powinien tu panować.
Nie zabrałem Wam piaskownicy, po prostu temat żali, frustracji i obrzucania się błotem nie jest u nas potrzebny
Pingwin Legnica pisze:Ja widzę to tak. Z Lejkiem sie dogadalismy. On zrobil projekt, zamawia polar i zostanie Wam pokazany w jedynej wersji, bez możliwości zmian. Komu sie spodoba ten zamowi. Ot i cale rozwiazanie.
Tak tez zostalo to przedstawione. Bedzie fotka gotowego polarka.
No i świetnie, założycie oddzielny temat z KONKRETAMI, zrobicie listę chętnych i jazda z zamówieniem.
Ale czy będziesz chciał aby w Waszym temacie z KONKRETNYM projektem również została otwarta Puszka Pandory, która nic nie wniesie do tematu?
Trzeba było wyjść z taką inicjatywą na początku i po sprawie a nie teraz się obrażać.
Skoro jest projekt i konkret to po co w dalszym ciągu prowadzić dyskusję?
Przecież sam napisałeś
Pingwin Legnica pisze:Ja widzę to tak. Z Lejkiem sie dogadalismy. On zrobil projekt, zamawia polar i zostanie Wam pokazany w jedynej wersji, bez możliwości zmian. Komu sie spodoba ten zamowi. Ot i cale rozwiazanie.
Skoro nie ma możliwości zmian to po co dawać możliwość dyskusji?
Dimi pisze:JA Panowie już mówiłem, nawet pod koniec tematu powtórzyłem, zrobić polar i czekać na chętnych, bo jak każdy będzie wtrącał swoje 3 grosze co by zmienił a co nie to wyjdą kolejne 30 stron czystej teorii
Taka jest prawda i masz rację, dlatego temat niepotrzebnych dyskusji został zamknięty i otworzyłem nowy z konkretem.
Każdy kolejny również będzie podwieszony ale z konkretem a nie z pierdołami.
Zmora1966 pisze:Jeśli nie jest zamknięty to napisz nowego posta.
Nie czepiajmy się słówek, każdy wie o co chodzi.
Uważasz, że jest tam jeszcze co dodać ? Warto nadal dyskutować bez sensu?