bo to SZWEDZKI quadSupriseme pisze:Nadal jednak akcesoria do CF Moto mozna nabyc w... Szwecji
Pogaduchy o CF Off-Top
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Zmora1966 pisze:bo to SZWEDZKI quadSupriseme pisze:Nadal jednak akcesoria do CF Moto mozna nabyc w... Szwecji
Hehe:) z gwarancja tez tak mowia
Piękna ta bajka.
I cóż że ze Szwecji Dzisiaj minęło 50 dni oczekiwania na nowy silnik. A gwarancja dla 550 jest od 500 i przeglądy chyba też.
I cóż że ze Szwecji Dzisiaj minęło 50 dni oczekiwania na nowy silnik. A gwarancja dla 550 jest od 500 i przeglądy chyba też.
450km (ale to przegięcie 450km można machnąć w dzień z obolałym d*** ale jednak) osobiście jestem mega zadowolony z mojej CF 500tki ale nie mam porównania z innymi quadami więc odczucia są wyłącznie moją opinią niedoświadczonego ridera. Nie bardzo sobie wyobrażam wspomaganie w tego typu maszynach czy rzeczywiście jest ono konieczne? zakopałem się w wielu miejscach gdzie kierownica już stawiała opór ale nie było to na tyle duże aby pakować kolejny moduł który może ulec uszkodzeniu. No ale skoro powstał tj. zapotrzebowanie na niego...CF Moto 500 co 400 km
Z serwisami widzę, bywa bardzo różnie ja tam mogę polecić motomaster z dulowej, Pan kontaktowy i potrafi doradzić w dodatku na przeglądzie gwarancyjnym robi więcej niż inne serwisy. Raczej nie zmienię...
- Supriseme
Opisz swoje doświadczenie z tym serwisem dla potomnych w temacie przyda sięatomboy pisze:Z serwisami widzę, bywa bardzo różnie ja tam mogę polecić motomaster z dulowej, Pan kontaktowy i potrafi doradzić w dodatku na przeglądzie gwarancyjnym robi więcej niż inne serwisy. Raczej nie zmienię...CF Moto 500 co 400 km
- Supriseme
Panowie i Panie
Mam pytanko odnośnie mocowania Lightbarow.
Czy ktoś widział w siedzi dostępne mocowania jak na zdjęciu poniżej ?
Mam pytanko odnośnie mocowania Lightbarow.
Czy ktoś widział w siedzi dostępne mocowania jak na zdjęciu poniżej ?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Wg mnie to samoróbka.
W bagażniku z przodu są otwory "montażowe" i prawdopodobnie ktoś mądry je przedłużył za pomocą jakiegoś płaskownika - z jednej strony do bagażnika a z drugiej do leda.
W bagażniku z przodu są otwory "montażowe" i prawdopodobnie ktoś mądry je przedłużył za pomocą jakiegoś płaskownika - z jednej strony do bagażnika a z drugiej do leda.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ciekawe czy mu nie drga w czasie jazdy ten Led, mam wrażenie ze mocowanie jest mało stabilne
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- migacz
- Quad:: CF Moto Allroad 500
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Raczej samoróbka, bo na stronie sprzedają panele led. Zresztą na prawym uchwycie widać niedokładne odcięcie, a takie coś z fabryki na pewno nie pochodzi
Ale może takie coś by Ci podpasowało:
Ale może takie coś by Ci podpasowało:
Ostatnio zmieniony czw 05 lut, 2015 przez migacz, łącznie zmieniany 1 raz.
https://rollcenter.pl/ - rolety u moskitiery że mucha nie siada