No to zaczynamy...
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Re: No to zaczynamy...
Wow zaczyna się robić ruch i dobrze
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
Hejka Wszystkim!:)
Mam na imie Tomek i mam 27 lat. Pochodzę z Beskidu Żywieckiego. Na co dzień mieszkam w Fr. Posiadam od paru dni Quada Kodiak 400. Śmigam również na moto Vfr 800 fi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Mam na imie Tomek i mam 27 lat. Pochodzę z Beskidu Żywieckiego. Na co dzień mieszkam w Fr. Posiadam od paru dni Quada Kodiak 400. Śmigam również na moto Vfr 800 fi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Witamy i zapraszamy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witaj diora coś więcej o tobie ??
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
siema jestem piecia lat 27 mieszkam na takim zadupiu 5 km od Koszalina . Quada mam od czerwca 2014 na początek kupiłem chinola 200cc w dowodzie mam coś takiego lingying lyda 203 d
-
- Quad:: G 700
- Imię: Łukasz
Witam
Mam na imie Łukasz jestem z Zabrza- Śląsk. Na Quadzie smigam już parę ładnych lat,mój sprzęt to Grizzly 700.Witam wszystkich i do zobaczenia w terenie.
Mam na imie Łukasz jestem z Zabrza- Śląsk. Na Quadzie smigam już parę ładnych lat,mój sprzęt to Grizzly 700.Witam wszystkich i do zobaczenia w terenie.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Generalnie witam wszystkich nowych...zapraszamy do aktywnego udziału w życiu tego Forum.... jak również do spotkań w realu....
Strzałka
Strzałka
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- xxKamiloxx
- Quad:: kingway 200cc
- Imię: Kamil
Witam!
Mam na imię Kamil i mam 16 lat jestem z okolic Koszalina. Jeżdżę quadem kingway 200cc. Dopiero zaczynam zabawę z quadami. Myślę że znajdę na tym forum dużo przydatnych i interesujących rzeczy.
Mam na imię Kamil i mam 16 lat jestem z okolic Koszalina. Jeżdżę quadem kingway 200cc. Dopiero zaczynam zabawę z quadami. Myślę że znajdę na tym forum dużo przydatnych i interesujących rzeczy.